18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Blog: En voldsomt spændende april venter forude

Som altid giver SpilXpertens Benjamin Leander os et sneak peak i sin odds-kalender, når en ny måned går i gang. April er i den grad ingen undtagelse med et gigantisk, understreget punkt og et par andre begivenheder.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Motivationssæsonen

Jagtsæsonen er sat ind! Som sportsbettor er april og maj måned altid voldsomt interessant, fordi vi begynder at nå den tid på sæsonen, hvor motivation bliver afgørende i flere af de europæiske ligaer rundt omkring, der nærmer sig sin afslutning. Her kan der skeles til utroligt mange ting:

 • Klubber med en lang række spillere, der står foran kontraktudløb. I AGF virker Jon Dagur Thorsteinsson fx til at være ude i kulden, så længe han ikke har tænkt sig at forlænge, hvilket er en klar offensiv svækkelse af De Hvii’e.
 • Klubber med fokus på pokalsemifinaler- og finaler i stedet for ligaen. I Danmark kan Sønderjyske eksempelvis risikere at være rykket ud af Superligaen ultimo april og derfor have rent fokus på semifinalerne i DBU Pokalen mod OB.
 • Topscorerdueller i diverse turneringer, hvor en eller flere spillere skal jagte mål, hvilket kan give spændende spil på både den enkelte spiller, men også på målrige opgør eller storsejre.
 • De klassiske “motivations-X’er”, hvor begge hold ser ud til at leve fint med uafgjort i jagten på især overlevelse.

Og meget, meget mere. Husk dog altid at tjekke op på nedrykningsregler og andre faktorer inden du laver din dom. Her er især de enkelte ligaers Wikipedia-sider ofte til stor hjælp.


Udvalgte ligaer med slutprogram i april:

Italiensk Serie B: 5 runder i april. Sidste runde 6. maj
Portugisisk Primeira: 5 runder i april. Sidste runde 15. maj
Tysk Bundesliga: Fire runder i april. Sidste runde 14. maj

Bayerns Julian Nagelsmann kan øjne sæsonafslutningen. Foto: Bildbyrån

Bayerns Julian Nagelsmann kan øjne sæsonafslutningen. Foto: Bildbyrån


Øvrige begivenheder i april:

Asiatisk Champions League-gruppespil

Altid et spændende spilobjekt qua de lange rejser, forskel i klima og voldsomt varierende kvalitet på holdene i den mellemøstlige zone og den asiatiske zone. I år er turkmenistanske Ahal blandt andet med som debutanter. Gruppespillet afvikles koncentreret med seks gruppespilskampe fordelt på tre uger mellem 7. og 30. april.


VM-kvalifikation for kvinder

Billetterne til 2023-slutrunden i Australien og New Zealand skal fordeles, og kvindelandsholdene går ind i en afgørende fase med to terminer den 6/7. april og 12. april. Også her kan der læses motivation og målscore ind i de afgørende kampe.


Bevidste advarsler:

Slutprogrammerne nærmer sig, og her kan det være fordelagtigt at stå over i en nem kamp for at være gearet til en svær kamp. Eksempelvis kunne man nemt forestille sig, at eventuelle AC Milan-spillere i karantænefare inden opgøret 10. april mod Torino sørger for at rane en advarsel til sig, sådan så man afsoner i den særdeles overkommelige hjemmekamp mod Genoa og er udhvilede til både pokalsemifinalereturopgør mod Inter og svær Serie A-udekamp mod Lazio, blot som eksempel.


God vind, og husk det ansvarlige spil!


Læs også:

3 kommentarer

 1. What to watch out for? Benjamin Leander kigger frem mod en begivenhedsrig april måned. 🙂

 2. Hej Benjamin

  Har et par spørgsmål som måske ikke lige ligger inde for din blog øverst.
  Syntes du er en af de bedste tipper på site og du er god til at spotte gode bet.
  Ville spørger hvor finder du karntænelister til de liga uden for tipsbladet regi..???
  Har skrevet til tipsbladet om de kunne bringe karntænelister til f.eks norge,england lavere rækker,portugal,frankrig lavere rækker.o.s.v
  de har skrevet at det kan de ikke.Ved godt tipsbladet er et stokkonservativt som ikke har rykket sig siden man skulle aflevere sine tipskuponer om onsdagen til weekend.
  Har du mulighed for at bringe nogle link e.v.t her på sitet så andre også kunne for denne nyttige info e.v.t fredag.
  et for nyligt bet var portugal segunda div hvor porto-b hold havde 4 i skammekrogen og en oppe at vende på 1holdet
  ja tak mafra vandt sikkert 2-0.
  ikke fordi det er sikkert fordi udehold er amputerert men så kan mange tage det med i sine overvejelser i sine bet.
  m.v.h
  Martin

  1. Tak for et spændende spørgsmål, Martin. Det er en god blanding af erfaring og research, som har gjort mig vidende om diverse karantæneregler rundt omkring. Jeg prøver at lave en blog/et dokument med alle de ligaer verden over jeg kender til, og deres karantæneregler på området. Ligger øverst i bunken over to-do, så hang in there 🙂

   Bh,

   Benjamin

Skriv et svar