18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekendens fodboldkampe 23.- 24. april 2022

Det spidser til i Superligaen, hvor Sønderjyske og Vejle åbner runden med en absolut must-win kamp, mens også medaljekampen og kampen om fjerdepladsen er vidt åben. Leanders Luringer går på jagt både i top og bund.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 24. april kl. 18:00

Genoa – Cagliari: Over 5,5 kort til odds 1,55 ved LeoVegas*
Italien, Serie A

Det er svært at ane det gode humør i bundbraget mellem Genoa og Cagliari. Det er blevet hverdag igen i Genoa efter en lang række flotte resultater, for nu har man tabt tre på stribe, og nyt nederlag til Cagliari lige over stregen vil sende dem ni point efter den direkte modstander, mens nederlag til Cagliari til gengæld vil rode dem voldsomt ned i den direkte nedrykningsduel.

I andre direkte nedrykningsdueller de sidste par runder, har der været otte kort i Sampdoria – Salernitana og syv kort i Venezia – Sampdoria, og netop søndagens dommer Paolo Valeri var opmanden i Sampdoria-Salernitana.

Med pæn risiko for overophedede temperamenter, skal der være meget kort vej til seks kort i kampen her.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,48)

Leanders Listige – lørdag d. 23. april kl. 16:00

Coleraine – Glentoran: Glentoran -0,5 (AH) til odds 2,12 ved LeoVegas*
Nordirland, Premier League Mesterskabsspil

Her bør der være forskel på både motivation og klasse. Glentoran kæmper for at holde den vigtige tredjeplads i mesterskabsspillet, mens Coleraine ligger lysår efter på sjettepladsen i rækken; 23 point efter Glentoran.

Coleraine har tabt alle tre kampe ud af de i alt fem opgør i mesterskabsspillet, og tager man statistikken med fra grundspillet, hvor Linfield, Cliftonville og Glentoran var et niveau foran Crusaders på 4.pladsen og Larne på 5.pladsen, har Coleraine blot fået 9 ud af 36 mulige point mod de tre tophold i rækken, og senest blev nøglespilleren Jamie Glackin udvist og er derfor i karantæne lørdag eftermiddag. Forsvarsprofilen Aaron Traynor har også været skadet de sidste to kampe, så alt andet lige skal gæstende Glentoran være i stand til at nappe en overkommelig sejr til flot betaling.

Spil Leanders Listige til odds 2,12* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – fredag d. 22. april kl. 19:00

St. Mirren – Hibernian: X’et til odds 3,20 ved bet365*
Skotland, Premiership Nedrykningsspil

Duellen om nedrykning i Skotlands Premiership ser dramatisk ud, når det kommer til næstsidstepladsen i rækken. Med fem runder igen er situationen som følger:

Hibernian 38p
Livingston 38p
Aberdeen 36p
St. Mirren 36p
————–
St. Johnstone 30p
Dundee 25p

St. Johnstone og Dundee mødes i runden her, så det vil være overordentlig fornuftigt for de fire ovenplacerede hold ikke at lide nederlag og blive ubehageligt indblandet i nedrykningsstriden, især i tilfælde af en St. Johnstone-sejr.

St. Mirren og Hibernian har i forvejen spillet tre voldsomt tætte opgør i grundspillet med to uafgjorte og en kneben 1-0 sejr til St. Mirren i Edinburgh, så derfor vil der næppe være voldsom uenighed om, at et point vil være en halv sejr for begge hold i forhold til at holde vigtig afstand med fire kampe igen efterfølgende.

Spil Leanders Langskud til odds 3,20* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Se også:

Skriv et svar