Betting sider

Der findes et hav af forskellige betting sider på nettet, og taget det store antal af forskellige sider i betragtning, kan det være svært at finde rundt i hvilke sider, der er gode at bruge, og hvilke sider, man skal undgå. I denne guide gennemgår vi, hvad en betting side er, hvad der gør en betting side god og hvor du finder de bedste betting sider. Med det i ryggen, er du efterfølgende klar til at vælge de helt rigtige betting sider, der passer perfekt til dig.

Opret konto hos Bet365, og få 1.000 kr. i bonus - KLIK HER!

Her de bedste sider at bette hos

1. Bet365
2. 888sport
3. Nordicbet
---
4. Betfair
5. Unibet
6. bwin
---
7. Betsafe
8. Danske Spil
9. Cashpoint
---
10. Jetbull

Opret konto hos Bet365

startbonus hos bet365.dk

Hvad er en betting side?

En betting side kan forbindes med mange forskellige ting. Mest almindeligt er det dog, at en betting side forbindes med en bookmaker eller spiludbyder. En betting side er altså en side, hvor du kan placere spil online. I Danmark er Danske Spil den mest kendte bookmaker, i og med Danske Spil findes i fysisk udgave. På internettet finder du dog flere betting sider, der mindst er ligeså gode som Danske Spil, og det kan derfor være en god idé at benytte sig af flere betting sider. En betting side fungerer altså på samme måde, som Danske Spil fungerer rundt omkring i de danske kiosker. Eneste forskel er, betting sider kun fungerer online, hvilket der både er fordele og ulemper ved.

Opret konto hos Bet365, som vi har kåret som bedste betting side - KLIK HER!

Hvad gør en betting side god?

Når man er på udkig efter en betting side, er der flere ting, der er værd at tage op til overvejelser, før man beslutter sig. En betting side kan vurderes ud fra flere faktorer, der er gode at holde op mod hinanden. Vigtigheden af disse faktorer varierer dog fra person til person, og man kan derfor ikke med fuld sikkerhed sige, hvad der er vigtigst for en god betting side.

Der er dog ting, der simpelthen er et must for betting sider, og som er gode at undersøge inden du beslutter dig for en betting side. Høje odds er selvfølgelig et krav for de forskellige betting sider, og det er en faktor, som alle bettere kigger efter. Ud over det, har en god betting et bredt udvalg af både spiltyper, sportsgrene og ligaer, så alle tænkelige behov kan blive dækket. Du bliver dermed ikke begrænset. En anden ting, der kan gøre en betting side attraktiv er startbonusser og regelmæssige tilbud, hvor du altså i realiteten får gratis penge, du kan bruge til at spille for på betting-siden.

Opret konto hos Bet365, som vi har kåret som bedste betting side - KLIK HER!

Hvor finder jeg de bedste bettingsider?

I forlængelse af vores liste med de ti bedste bookmakere øverst på siden, dykker vi i dette afsnit nærmere ned i de forskellige bettingsider.

Bet365 er en bookmaker, der på alle områder er med helt fremme. Høje odds, stort spiludvalg, god live betting, effektiv support og høj indsatspolitik. Det er et lille uddrag af de mange fordele, du finder hos Bet365. Her har du en bookmaker, der kan bruges af alle spillere. Hvis du kun skal have én betting side, bør det uden tvivl falde på denne bookmaker. Du kan tilmed placere alle dine spil fra mobilen, og det er selvfølgelig også et stort plus.

888sport er forholdsvis ny på det danske marked, men et imponerende produkt betyder en høj placering over de bedste bettting sider. 888sport tilbyder et enorm udvalg af spil og væddesmålstyper, og da elementære ting som høje odds, god support, mobilversion og app samt overskueligt design ligeledes opfyldes på bedste vis, er der også her tale om en bookmaker, der forsøger at tage hånd om alle slags kunder - både nye og eksisterende kunder, der fra tid til anden bliver forkælet med flere spændende kampagner og bonusser.

Nordicbet er den helt store ekspert inden for special spil. På både fodbold, håndbold, basketball, ishockey og mange flere sportsgrene finder du således et væld af væddesmålstyper og spil, du ikke finder andre steder. Da Nordicbet generelt udbyder et attraktivt produkt med styr på alt helt ned i mindste detalje, er der derfor ikke overraskende tale om en bookmaker, der er god at være i besiddelse af. Her finder du altid noget at spille på - og hvem vil ikke gerne det?

På plads nummer fire til seks har vi placeret Betfair, Unibet og bwin. De tre bookmakere minder i høj grad om vores tre bedst placerede bettingsider, men alligevel synes de tre bettingsider som helhed et stykke efter toppen. Betfair, Unibet og bwin har hver især deres ting, der gør dem helt unikke, og i stedet for at henvende sig bredt til alle spillere, er der mere fokus på helt særlige spiltyper. Det kan derfor også være, at du oplever en af disse tre bettingsider som den bedste, men i det store billede har de tre bettingsider placeret på de sekundære placeringer.

På de nederste placeringer er Betsafe, Danske Spil, Cashpoint og Jetbull er placeret. Der er her tale om bettingsider, der ikke kan måle sig med de øvrige. Omvendt er det dog fortsat bettingsider, der er gode at have, hvis du allerede er oprettet hos de øvrige bettingsider. Du må derfor ikke helt afvise hverken Betsafe, Danske Spil, Cashpoint eller Jetbull.

Hvis du vil læse mere om de ti bettingsider, kan uddybende tekst og information findes i vores guide - KLIK HER!

SpilXperten er også en bettingside

SpilXperten kan man også kalde for en betting side. På SpilXperten er det dog ikke muligt at placere spil, da SpilXperten kun anbefaler spil. SpilXperten er derfor værd at holde øje med, da du på SpilXperten hver dag vil kunne finde en lang række af forskellige spilforslag, som du kan bruge, når du skal placere dine spil.

Gå tilbage til FAQ

Opret konto hos Bet365

Af Peter Larsen
Google+: 
30-01-2014 14:27

Betting sider med bonus

888sport
danskespil
bwin
betfair2
leovegas
nordicbet
cashpoint
betsafe
betfair2
unibet
jetbull