Reklame*

BetTime UnibetVind 100.000 kroner i BetTime-konkurrencen

Har du en næse for, hvornår den første scoring falder i fodboldkampe? Så er Unibets* gratis konkurrence, BetTime, helt sikkert din deltagelse værd. Bookmakeren udlover 100.000 kroner i hver af de seks runder i Champions League-gruppespillet. Du scorer hovedpræmien på 100.000 kroner ved at gætte det korrekte minuttal for første scoring i tre udvalgte fodboldkampe. Hvis I er flere, der gætter fuldstændig rigtigt, deles præmien.

Vind 100.000 kroner hos Unibet

Gratis: Spil BetTime hos Unibet

Forud for hver Champions League-runde udvælger Unibet* tre kampe, og så handler det om at gætte, hvornår det første mål scores i hver af de tre kampe. Gætter du det korrekte tidspunkt for første mål i alle tre kampe, løber du med hovedgevinsten på 100.000 kroner. Det er gratis at deltage, og alt du skal gøre er at logge ind på din Unibet*-konto, tilmelde dig konkurrencen og afgive dine bud. Du afgiver dine gæt ved at dreje på BetTime-hjulet, indtil det står på det minuttal, som du vil gætte på – herefter gør du det samme for de to andre kampe.

Vind 10.000 kroner uden at ramme plet
Selvom du ikke skulle ramme plet på alle de tre udvalgte kampe, er der alligevel 10.000 kroner at hente. Det kan ikke komme som en overraskelse for nogen, at man skal være både uhyre skarp og mere end almindeligt heldigt, hvis man skal ramme det eksakte måltidspunkt for alle tre kampe. Derfor udlodder Unibet* en turneringspræmie til den deltager, der kommer tættest på over alle seks runder. Her gælder det altså ’bare’ om at være bedre end de øvrige deltagere, og hvis du har den laveste samlede minutdifference over de seks runder, så scorer du 10.000 kroner til sparegrisen.

Sådan spiller du BetTime:

1. Gå til Unibet.dk – KLIK HER!*

2. Opret en konto / log ind

3. Tilmeld dig BetTime-konkurrencen

4. Afgiv dine bud

Få op til 1.000 kroner i bonus hos Unibet

Hvis du vil spille med i BetTime-konkurrencen, og du endnu ikke har en konto hos Unibet*, så kan du lige så godt udnytte deres flotte velkomsttilbud. Bookmakeren tilbyder nemlig nye kunder en 100 % indbetalingsbonus på helt op til 1.000 kroner i forbindelse med den første indbetaling. Det betyder, at Unibet* fordobler det beløb, som du sætter ind første gang, du overfører penge til din spillekonto. Indbetaler du eksempelvis 1.000 kroner, så kvitterer Unibet* med at forære dig tilsvarende 1.000 kroner, sådan at du i alt kommer til at have 2.000 at spille for. Din din bonus skal gennemspilles seks gange, før du kan få bonuspengene udbetalt, men det er værd at bemærke, at du blot behøver at spille væddemål til odds 1,40 eller derover. Omsætningskravet kan således opnås gennem 'lavrisiko-væddemål', og der er derfor gode chancer for at få udbetalt en god stak kontanter, når din bonus er gennemspillet. Du skal dog være opmærksom på, at gennemspilskravet skal være opfyldt indenfor 60 dage. Vilkår gælder – se alle terms HER*.

Sådan får du din velkomstbonus:

1. Gå til Unibet.dk – KLIK HER!*

2. Opret en konto

3. Indbetal minimum 100 kroner

4. Unibet* fordobler din første indbetaling (op til 1.000 kroner)

Live stream hos Unibet

Er BetTime-konkurrencen og en fremragende velkomstbonus ikke nok gode grunde til at oprette en konto hos Unibet*? Jamen, så værsgo… her kommer endnu en. Unibet* har rettigheder til at live streame oceaner af lækker sport, og det betyder, at du som kunde blandt andet kan se med direkte fra nogle af verdens bedste fodboldligaer. Du kan således live streame fra eksempelvis La Liga, Bundesligaen og Serie A. Er du til tennis kan du både følge de store ATP- og WTA-turneringer samt se de mindre kampe, hvis du har lyst til det. Unibet* viser også masser af basketball og håndbold, så der er absolut noget til enhver smag. Vigtigst af alt koster det dig ikke noget at live streame - det eneste der kræves er, at du har minimum én krone stående på din konto, eller at du har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Vind 100.000 kroner hos Unibet

31-08-2017 15:19

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars