Betsafe bonuskode

Reklame*

Reklame

BETSAFE BONUSKODEBetsafe bonuskode

Denne Betsafe bonuskode giver dig op til 500 kroner i risikofrit spil, når du opretter en konto og indbetaler penge første gang. Velkomstbonussen fra Betsafe* svinger mellem 100 og 500 kroner i risikofrit spil, alt efter hvor meget du indbetaler. Indsætter du 500 kroner, modtager du det maksimale risikofrie spil på 500 kroner i Betsafe bonus. Det er ikke nødvendigt at bruge en bonuskode, så længe du bruger linket lige nedenfor. God fornøjelse med Betsafe*!

Spil risikofrit hos Betsafe

Betsafe bonuskode: Få op til 500 kroner

Betsafe og SpilXperten.com giver nye kunder en bookmaker bonus på op til 500 kroner (risikofrit spil), hvis du registrerer dig via SpilXperten.com. Indbetal mindst 100 kroner for at være berettiget til tilbuddet.

Sådan får du din Betsafe bonus

1) Gå til Betsafe.dk - KLIK HER!*

2) Opret en konto.

3) Indbetal op til 500 kroner og få et risikofrit spil.

4) Du er klar til at spile.

OBS. Du modtager den maksimale ”bonus” ved at indbetale 500 kroner. Så kvitterer Betsafe* med et risikofrit spil på 500 kroner. Indbetaler du mellem 499 og 250 kroner, får du 250 kroner i risikofrit spil. Indbetaler du mellem 249 og 100 kroner, stiller Betsafe* med 100 kroner i risikofrit spil.

Regler og vilkår: Velkomstbonussen er forbeholdt nye spillere. Hvis du indsætter mindst 100 kroner, er du berettiget til at modtage tilbuddet. Dit risikofrie spil er gyldigt i 7 dage. Hvis du taber på dit risikofrie spil, refunderes indsatsen uden omsætningskrav. Hvis du vinder, skal din nettogevinst gennemspilles i alt tre gange til min. odds 1,50 inden udbetaling. Dette har du 60 dage til.

Om Betsafe

Betsafe er blandt de nyere drenge i klassen, når det kommer til at være bookmaker. Den oprindeligt norske bookmaker så først dagens lys et stykke tid inde i det nye årtusind, men folkene bag Betsafe* er hurtigt kommet efter det. Således er det en flok rutinerede personer fra gamblingens verden, som har lanceret Betsafe*. I dag leverer denne bookmaker et af de absolut bedste produkter til nordiske kunder, da der virkelig er noget for enhver smag, hvad end man bor i Norge, Sverige eller Danmark. Betsafe* skjuler nemlig ikke, at de fokuserer meget på det skandinaviske marked, og det kommer kun de danske kunder til gode med mange og gode odds på spændende spilmuligheder som Superligaen, dansk ishockey og håndbold m.m. Der er altså ingen tvivl om, at du som dansk kunde vil finde dig godt tilrette hos Betsafe*. Udover at være rigtig godt med på almindelige sportsgrene og ligaer, så er Betsafe* også blandt de absolut bedste, når det kommer til at udbyde specialspil. Er der en spændende sag eller begivenhed oppe i pressen, så er det hos Betsafe*, at du kan finde odds på dette. Rent faktisk stoler Betsafe* så meget på deres oddssættere, at de har et slogan og tilbud til kunderne, der hedder ’Odds on almost anything’. For kunderne betyder det, at er der noget, man gerne vil have sat odds på, som Betsafe* ikke lige har, så kan man bare efterspørge det – også selvom der er tale om lidt ”skæve” væddemål. Der er altså alle muligheder for at få omsat din Betsafe* bonuskode på nogle af de odds, som Betsafe* allerede har sat eller efterfølgende sætter.

Spil risikofrit hos Betsafe

Denne anmeldelse indeholder henvisningslinks.

21-06-2011 15:05