Betsafe bonuskode

Reklame*

Reklame

BETSAFE BONUSKODEBetsafe bonuskode

Denne Betsafe bonuskode fordobler din saldo hos Betsafe, når du opretter en konto og indbetaler penge første gang. Bonussen fra Betsafe er på 100 % og kan maksimalt være på 500 kroner. Indsætter du 500 kroner, modtager du altså 500 kroner ekstra som Betsafe bonus. Det er ikke nødvendigt at bruge en bonuskode, så længe du bruger linket lige nedenfor. God fornøjelse med Betsafe*!

Få din Betsafe bonus med vores bonuskode

Betsafe bonuskode: Få op til 500 kroner

Betsafe og SpilXperten.com giver nye kunder en 100 % bookmaker bonus op til 500 kroner, der registrerer sig via SpilXperten.com. Bonussen gælder for alle indskud på 100 kroner og mere. 500 kroner udløser den maksimale bonus.

Sådan får du din Betsafe bonus

1. Gå til Betsafe her: Betsafe
2. Opret din konto
3. Indsæt penge på din konto hos Betsafe, og aktiver din bonus efterfølgende - så står den der med det samme

Regler og vilkår: Bonussen skal omsættes 8 gange til minimum odds 1,50 før eventuel udbetaling.

Om Betsafe

Betsafe er blandt de nyere drenge i klassen, når det kommer til at være bookmaker. Den oprindeligt norske bookmaker så først dagens lys et stykke tid inde i det nye årtusind, men folkene bag Betsafe* er hurtigt kommet efter det. Således er det en flok rutinerede personer fra gamblingens verden, som har lanceret Betsafe*. I dag leverer denne bookmaker et af de absolut bedste produkter til nordiske kunder, da der virkelig er noget for enhver smag, hvad end man bor i Norge, Sverige eller Danmark. Betsafe* skjuler nemlig ikke, at de fokuserer meget på det skandinaviske marked, og det kommer kun de danske kunder til gode med mange og gode odds på spændende spilmuligheder som Superligaen, dansk ishockey og håndbold m.m. Der er altså ingen tvivl om, at du som dansk kunde vil finde dig godt tilrette hos Betsafe*. Udover at være rigtig godt med på almindelige sportsgrene og ligaer, så er Betsafe* også blandt de absolut bedste, når det kommer til at udbyde specialspil. Er der en spændende sag eller begivenhed oppe i pressen, så er det hos Betsafe*, at du kan finde odds på dette. Rent faktisk stoler Betsafe* så meget på deres oddssættere, at de har et slogan og tilbud til kunderne, der hedder ’Odds on almost anything’. For kunderne betyder det, at er der noget, man gerne vil have sat odds på, som Betsafe* ikke lige har, så kan man bare efterspørge det – også selvom der er tale om lidt ”skæve” væddemål. Der er altså alle muligheder for at få omsat din Betsafe* bonuskode på nogle af de odds, som Betsafe* allerede har sat eller efterfølgende sætter.

Få din Betsafe bonus med vores bonuskode

Denne anmeldelse indeholder henvisningslinks.

21-06-2011 15:05