Reklame*

OBS! Betonfinance* er gået konkurs. Ønsker du at spille på sport, kan du med fordel åbne en konto og modtage din bonus her:

Bet365* (1.000 kroner)

888sport* (1.200 kroner)

LeoVegas* (500 kroner)

bwin* (1.000 kroner)

Danske Spil (500 kroner)

Nordicbet* (2.000 kroner)

Betfair* (2.000 kroner)

Betonfinance bonusBetonfinance bonuskode

Betonfinance* er et helt nyt koncept for dig, som elsker betting og aktier. Kan du forudsige udviklingen i aktiekurser, kan du nemlig vinde store penge. Den bedste start får du med en Betonfinance* bonus, som er på 100 % op til 1.000 kroner på første indbetaling. Bonuskode er ikke nødvendig, og bonusbeløbet indsættes automatisk på din konto. Følg med og se, hvordan du kommer i gang med i dag.

Spil hos bet365

Bonuskode til Betonfinance? Få 1.000 kroner uden

Som skrevet ovenfor er en bonuskode ikke nødvendig for at indkassere de op til 1.000 kroner i kampagnebonus. Du skal blot gøre følgende:

1) Gå til betonfinance.dk – klik her!*

2) Klik på ”Tilmeld dig” i højre hjørne

3) Opret en konto

4) Indbetal penge (mindst 100 kroner)

5) Du modtager nu en tilsvarende bonus op til 1.000 kroner

OBS! Modtager du ikke din bonus automatisk, kontakt da kundeservice, som kan indsætte den manuelt. Dette skal ske, før du starter at spille.

Spil hos bet365

Regler og vilkår for bonussen
Din modtagne bonus samt første indbetaling skal omsættes fem gange på helddagsspil, før disse kan udbetales sammen med gevinster. Du har 60 dage til dette. Indbetaler du 500 kroner og modtager 500 kroner i bonus, skal du omsætte for 5.000 kroner i løbet af perioden, før du kan udbetale dit indestående. Alle regler og vilkår hos Betonfinance* gælder.

Spil dig til gratis bonusser hver uge

Hvis ikke du er klar til at indbetale penge hos Betonfinance*, men først vil teste aktiehandlen og platformen hos dem, så kører de med nogle saftige spil hver uge, hvor du kan vinde gratis bonusser.

Hver uge afholdes en gratis konkurrence, hvor de 25 bedste i den gratis version af spillet vinder pengepræmier (som indsættes som bonusser hos Betonfinance*).

1. plads: 1.500 kroner
2. plads: 1.000 kroner
3. plads: 750 kroner
4. plads: 500 kroner
5. Plads: 400 kroner

.. og sådan fortsætter det helt ned til nummer 25.

De har også en månedskonkurrence, som kører over fire uger. Igen er deltagelse gratis, men præmierne er bare meget større.

1. plads: 5.000 kroner
2. plads: 3.000 kroner
3. plads: 2.000 kroner
4. plads: 1.500 kroner
5. Plads: 1.000 kroner

.. og sådan fortsætter det ned til nummer 25, som indkasserer 100 kroner.

Regler og vilkår for gratis bonusser
Alle bonusser vundet i gratisversionen, indsættes som rigtige penge på din Betonfinance*-konto. Her skal de omsættes 10 gange, før du kan udbetale dem.

FAQ om Betonfinance

Først i 2016 slog Betonfinance* dørene op for deres produkt med spil om rigtige penge. Derfor sidder du måske tilbage og tænker: Jeg kan godt finde ud af at handle med aktier, men hvad går Betonfinance* ud på? Vi har samlet svarene i en FAQ.

Hvordan fungerer spillet?
Når du spiller på eksempelvis Oddset, er du vant til at få et bestemt odds på et udfald i eksempelvis fodboldkamp. Spiller du derimod ”Måljagt”, kender du ikke dit vinderodds, før spillet er lukket for indsatser. Det skyldes, at der er tale om puljespil, hvor du kæmper mod andre. Præcis samme koncept bygger Betonfinance* på.

Det vil sige, at desto flere, som tror på samme udfald som dig – eksempelvis at Coloplast stiger mest en given dag – desto lavere odds får du. Er du til gengæld ene om at tro på eksempelvis Vestas som dagens højdespringer, kan du score et særdeles højt odds – og hele puljen.

Det betyder med andre ord, at du kan spille et odds, som enten er faldet eller steget, når deadline for indsatser nås. Her er det endelige odds – ganget med din indsats – som afgør din gevinst.

Hvad kan jeg investere i?
Indtil videre er det (udvalgte) aktier fra Danmark og USA, som du kan investere i. Du kan spille heldagsspil – altså fra om morgenen før børsen åbner til den lukker. Du kan også vælge LIVE i stedet, hvor markedet er åbent, hvilket giver dig større indsigt, men måske lavere odds.

Er Betonfinance* godkendt af Spillemyndigheden?
Ja, de har haft licens i Danmark siden 2015. Det betyder sikkert spil og skattefrie gevinster for dig.

Kan man spille med på mobil og tablet?
Ja, uden krav om login med NEMID som på hjemmesiden.

Skal jeg betale aktieskat af mine gevinster?
Nej, der er allerede betalt SKAT til staten, hvorfor gevinster er skattefrie.

Findes der lignende koncepter i Danmark?
Nej.

Er Betonfinance* det samme som at investere i rigtige aktier?
Nej.

Er Betonfinance* det samem som binære optioner?
Nej.

Spil hos bet365

Denne anmeldelse indeholder affiliate-links.

24-01-2016 18:14