Reklamelink*

Bet365 bonuskodeBet365 bonuskode

Med Bet365s* bonuskode får du en 100 % bonus på din første indbetaling hos bet365.dk*. Det betyder, at det beløb, du indsætter første gang, det matcher bookmakeren med en tilsvarende indbetaling på din konto – kvit og frit. Du skal minimum indsætte 100 kroner for at kvalificere dig til bonussen, mens en indbetaling på 1.000 kroner udløser den maksimale bonus. Du skal bruge en bonuskode for at få din bonus fra bet365*. Vi viser dig her, hvordan du får denne bonuskode.

Få din Bet365 bonuskode

Kampagnekode til Bet365.dk - indløs på to minutter

1. Gå til bet365.dk - KLIK HER!*

2. Tryk på ’Opret konto’

3. Følg instruktionerne fra Bet365* og indtast de påkrævede oplysninger

4. Indbetal nu penge på din konto. Du skal minimum indbetale 100 kroner, mens en indbetaling på 1.000 kroner udløser den største bonus. Indsætter du mere end 1.000 kroner, modtager du stadig 1.000 kroner i bonus.

5. Du modtager nu en bonuskode på mail fra Bet365*. Når du har modtaget den i din indbakke, går du tilbage til Bet365* og logger ind med dit brugernavn og password. Herefter trykker du på ’Tjenester’ helt oppe i højre hjørne og vælger ’Min konto’. Herefter klikker du så på ’Tilbud’ og indtaster til sidst din kode under ’Indtast bonuskode’.

6. Når du har indtastet din tilbudskode og omsat din indbetaling én gang, indsætter bet365* automatisk bonussen på din konto med det samme.

Regler og vilkår gælder for tilbuddet.

Det med småt
Bonussen skal spilles fri i løbet af 90 dage. Ellers bortfalder den fra kontoen. Du skal omsætte din første indbetaling samt den modtagne bonus tre gange hver til mindst odds 1,50. Indsætter du 100 kroner og får 100 kroner i bonus, skal du altså omsætte for 600 kroner i løbet af 90 dage.

Du skal aktivere tilbuddet senest syv dage efter din første indbetaling.

Væddemål, som du lukker før tid, tæller ikke med i omsætningskravet.

Indbetalinger med Skrill og/eller NETeller udløser ikke bonussen.

Om Bet365

Bet365* har i mange år været en af de førende bookmakere på internettet. Spiludvalget hos Bet365* har altid været blandt de største hos bookmakerne, men de mange odds har ikke gjort det alene. Bet365* tilbyder nemlig også en af markedets bedste bonusser - det er den, du lige har læst om. De 1.000 kroner, du kan få i bonus fra Bet365* ved hjælp af bonuskoden, du får tilsendt ved at oprette sig via siden her, kan du bruge på deres enorme udvalg af odds, men derudover er der også andre gode grunde til at prøve bonus. Deres odds er nemlig blandt markedets bedste, så du bliver altså ikke bare spist af med en god bonus og derefter dårlige odds.

Bet365* kan derimod bryste sig af at have nogle af de bedste og højeste odds blandt alle bookmakere, ligesom de tillader meget store indsatser på nærmest alle sportsgrene og ligaer. Fra 1. januar 2012 fikBet365 tilmed også - som en af de første bookmakere i Danmark - en dansk licens til at udbyde odds, poker og casino. Dermed kan du trygt have dine penge stående på www.bet365.dk*, som lever op til alle krav fra Spillemyndigheden. Der er altså flere gode grunde og en god portion tryghed samt sikkerhed, som gør, at du sagtens kan oprette dig hos Bet365*.

FAQ om Bet365

Få svar på typiske spørgsmål om Bet365*.

Hvordan opretter jeg en konto hos Bet365*?
Det er meget simpelt at oprette en konto hos Bet365*. Klik på ”Opret konto” oppe i højre hjørne, så er du i gang med oprettelsesprocessen, hvor du skal indtaste nogle personlige informationer.

Hvordan indbetaler jeg penge hos Bet365*?
Du indbetaler penge hos Bet365* ved at klikke på ”Indbetal”-linket oppe i højre hjørne. Herefter vælger du en af de mange indbetalingsmuligheder og indtaster det beløb, du ønsker at indbetale.

Hvordan udbetaler jeg penge hos Bet365*?
Du udbetaler penge hos Bet365* ved at klikke på ”Min konto” ikonet i højre hjørne og vælge ”Udbetal”. Her vælger du, hvortil pengene skal udbetales, og så indtaster du det ønskede beløb.

Hvordan ændrer jeg den konto, som Bet365* skal udbetale til?
Bet365* udbetaler som udgangspunkt til det samme kort, som du har indbetalt med. Ønsker du at ændre dette, skal du kontakte kundeservice.

Hvor lang tid tager min udbetaling?
Udbetalingstiden kan variere, alt afhængigt af udbetalingsformen. Typisk vil en udbetaling til konto- eller kreditkort tage 2-5 arbejdsdage.

Hvad er ”Luk væddemål” og hvordan virker det?
”Luk væddemål” er en funktion, der giver dig mulighed for at hjemtage dele af en gevinst, inden kampen, hvorpå du har spillet, er færdigafviklet. Bemærk at beløbet hele tiden varierer, afhængigt af udviklingen i din valgte begivenhed.

Har Bet365* en mobil app?
Ja, Bet365* har udviklet en mobil app, så du altid har bookmakeren lige ved hånden.

Hvem ejer Bet365*?
Bet365* er et familieejet foretagende, der blev grundlagt af Denise Coates.

Få din Bet365 bonuskode

Denne anmeldelse indeholder henvisningslinks.

17-01-2012 15:51

Bonus hos andre bookmakere

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting