Bet-at-home bonus

Reklamelink*

Reklame

BET-AT-HOME BONUS


Bet-at-home.com har ikke søgt licens til at udbyde odds, poker og casino i Danmark i denne omgang, hvorfor der bet-at-home bonus heller ikke længere er tilgængelig for danske kunder. De anbefales heller ikke på SpilXperten, så længe ikke de ikke har en dansk licens til at udbyde deres bonus med.

bet-at-home bonus: Gode grunde til at udnytte bonussen

- Masser af gratis LIVE streaming
- Mere og mere fokus på danske sportsgrene og ligaer
- LIVE betting i lange baner

bet-at-home bonus: 750 kroner i bonus til nye kunder

bet-at-home.com tilbyder nye kunder 750 kroner i bonus, så de kan få en god start på deres spil. Bet-at-homes bookmaker bonus til nye kunder er på 50 %, så du skal altså indsætte 1500 kroner for at få den maksimale bonus på 750 kroner.

Sådan får du din bet-at-home bonus

1. Besøg bet-at-home.com her: bet-at-home
2. Opret en konto hos bet-at-home på siden
3. Log ind med dine oplysninger og gå til "Indbetaling" og indsæt penge.
4. Gå nu til "Indbetaling/Udbetaling" i toppen og vælg "Indløs bonus". Her indtaster du koden "FIRST".
5. Bonussen indsættes automatisk og du kan spille løs!

Om bet-at-home.com
Bet-at-home.com var engang primært kendt for at være en centraleuropæisk bookmaker, som havde stor fokus på markeder som Tyskland og Østrig. Det er der dog blevet lavet om på med årerne, og i løbet af de seneste to år har bet-at-home.com taget nogle gevaldige skridt i retning mod Danmark. Således er bet-at-home.com stadig i rivende udvikling, og man er bestemt ikke i tvivl om, at de gerne vil de danske kunder det godt. Bet-at-home udvider nemlig i en lang række lande, og det kan specielt ses på spiludbuddet. I fodboldens verden er der et rigtig pænt udbud af ligaer, ligesom flere og flere små sportsgrene kommer i porteføljen hos bet-at-home.com. Dette kan bl.a. ses ved, at det er muligt at spille på dansk floorball. Samtidig er bet-at-home.com efterkommet det ønske fra spillerne, der hedder ’live streaming’. Du kan altså sidde ved din computer, logge ind på din bet-at-home.com konto og følge en lang række sportsbegivenheder direkte på skærmen uden at skulle betale for dyre TV-kanaler eller store TV-pakker. Dette kombinerer bet-at-home.com med et rigtigt stort udvalg af live odds, så du kan altid finde masser af spænding og action hos bet-at-home.com. Når hjemmesiden, supporten og så videre tilmed er gået over til dansk som valgmulighed, så kommer der yderligere plusser i bogen. Derfor ser vi ikke nogen grund til, at man ikke skal gøre brug af sin bet-at-home bonus.

Denne anmeldelse indeholder affiliate-links.

30-06-2011 15:07