Reklamelink*

Hvilke bookmakere har den bedste kundeservice?

Den bedste kundeserviceEnhver, som har haft en konto hos en bookmaker ved, hvor vigtigt det kan være at have adgang til en god kundeservice. Det er selvfølgelig især vigtigt, fordi man spiller om penge hos bookmakerne, og derfor gerne vil være sikker på, at man kan få hjælp, hvis der opstår problemer, eller hvis man har spørgsmål.

Når det gælder kundeservice, tilbyder de fleste bookmakere mange af de samme muligheder for kontakt, men de er dog ikke alle sammen ens. I denne bookmaker sammenligning kigger vi nærmere på, hvilke bookmakere, der tilbyder den bedste kundeservice, og vi rangerer også bookmakerne indenfor forskellige kategorier. Der er f.eks. nogle bookmakere, der tilbyder den bedste kundeservice via live chat, mens andre er bedre inden for telefonsupport.

Prøv en bookmaker i dag

Bookmaker kundeservice - en sammenligning

I denne bookmaker sammenligning har vi sammenlignet alle de bedste bookmakere i den danske branche. Mere specifikt har vi indsamlet data fra de følgende 11 bookmakere:

888sport*

bet365*

betfair*

Bethard*

→ betsafe

bwin*

→ Danske Spil

LeoVegas*

Mr Green*

NordicBet*

Unibet*

Vi har indsamlet vores data i perioden fra 9. april til 29. april, hvor vi har kontaktet bookmakerne på forskellige måder, og taget tid på, hvor lang tid, det tager at komme i kontakt med deres kundeservice, og hvor lang tid det tager at få et tilfredsstillende svar. Vær opmærksom på, at vores resultater giver et billede af en begrænset periode, og at resultaterne kan variere i forskellige lande og tidsperioder.

Mere specifikt har vi indsamlet data fra bookmakernes kundeservice på tværs af følgende kontaktmuligheder:

- Live chat
- Telefon
- E-mail
- Twitter

I forhold til live chat stillede vi tre spørgsmål til alle bookmakerne:

- Har I en bonus?
- Hvad er jeres bonus?
- Er den tilgængelig for nye kunder?

Via e-mail har vi stillet dette spørgsmål til bookmakerne:

- Hvad er jeres velkomstbonus?

Og via Twitter har vi stillet et lignende spørgsmål:

- Hvilket tilbud har I til nye spillere?

De bedste bookmakere inden for kundeservice

På baggrund af vores kontakt til bookmakerne har vi i denne bookmaker sammenligning rangeret deres kundeservice efter, hvor tilgængelige de forskellige bookmakere har været, og hvor lang tid, det har taget at komme i kontakt med dem og få svar på vores spørgsmål.

Bookmakerne med den bedste kundeservice

På baggrund af vores dataindsamling har vi i denne bookmaker sammenligning fundet frem til, at de to Betsson*-bookmakere NordicBet* og Betsafe indtager første- og andenpladsen i vores rangering. NordicBet* indtager en suveræn førsteplads i denne undersøgelse. På tredjepladsen finder vi den britiske betting-gigant betfair*.

NordicBet* scorer højest i mange af kategorierne i denne bookmaker sammenligning, og der er ikke noget område, hvor den nordiske bookmaker scorer lavt. Det er både en af de bedste kundeservices via live chat og den bedste kundeservice via telefon, mens man også kan få et hurtigt svar på sine spørgsmål via e-mail og Twitter. Det var faktisk også en af de eneste bookmakere, som gav os et svar via Twitter.

På samme vis rangerede Betsafe højt i de fleste af kategorierne i vores bookmaker sammenligning. Vi fik ikke noget svar på Twitter, men fik hurtigt svar på vores spørgsmål både via live chat, telefon og e-mail. Ligesom søstersiden NordicBet* tilbyder Betsafe altså også en af de bedste kundeservice via live chat og den bedste kundeservice via telefon. De to Betsson*-bookmakere har altid været kendt for en god kundeservice, så det er ikke nogen overraskelse, at de scorer højest i vores bookmaker sammenligning.

På tredjepladsen i vores bookmaker sammenligning finder vi som sagt Betfair*, som dog ikke halter langt bagefter Betsafe på andenpladsen. Det er især på live chatten, at Betfair* ikke helt kan måle sig med de to Betsson*-bookmakere, men generelt falder den britiske bookmaker ikke igennem på nogen af områderne. Det var også en af de kun fire bookmakere, som besvarede vores spørgsmål på Twitter.

På de næste placeringer i vores bookmaker sammenligning finder vi store og populære bookmakere såsom bet365*, LeoVegas*, Mr Green*, Bethard* og Unibet*. Det er lidt overraskende, at så store bookmakere som bet365* og Unibet* ikke rangerer højere i vores analyse, og især er det en overraskelse, at Unibet* ligger helt nede på en ottendeplads i vores rangering.

Bedste kundeservice via live chat

Vores analyse af bookmakernes live chat viste, at kun to af bookmakerne i den danske branche tilbyder live chat 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Generelt er der dog lange åbningstider hos de fleste bookmakere, som kan kontaktes indtil sent om aftenen, så den største forskel ligger primært i, om det er muligt at kontakte kundeservice om natten.

Det er ganske overraskende, at der er tre bookmakere i den danske branche, som ikke tilbyder kundeservice via live chat. Både Danske Spil, 888sport* og bwin* tilbyder nemlig ikke en live chat, så hos disse bookmakere kan det være relativt mere besværligt at komme i kontakt med deres kundeservice.

Den bedste kundeservice via live chat får man hos betsafe ifølge vores undersøgelse. Her kom vi nemlig hurtigst igennem til kundeservice, mens det også var her, vi fik det hurtigste svar på vores spørgsmål. På en delt andenplads finder vi NordicBet* og Unibet*. Hos NordicBet* kom vi hurtigere igennem til en medarbejder, men Unibet* gav os et hurtigere svar på vores spørgsmål.

Bedste kundeservice via telefon

Når det gælder den bedste kundeservice via telefon, er det igen Betsafe, som indtager førstepladsen. Her kom vi igennem til en ledig medarbejder stort set med det samme, og fik hurtigt et svar. Der er dog ikke stor forskel mellem Betsafe på førstepladsen og NordicBet* og bet365*, som henholdsvis indtager andenpladsen og tredjepladsen.

Det skal dog bemærkes, at forskellene mellem bookmakerne er minimal, når det gælder kundeservice via telefonen, da man hos de fleste bookmakere kommer i kontakt med en medarbejder stort set med det samme. Bethard* og 888sport* skiller sig uheldigt ud i forhold til telefonsupport, da begge bookmakere slet ikke har et telefonnummer, som man kan ringe til.

Prøv en stærk bookmaker

Bedste kundeservice via e-mail

I forhold til den bedste kundeservice via e-mail er det igen de to Betsson*-bookmakere NordicBet* og Betsafe, som topper vores rangering. Begge bookmakere svarede på cirka en halv time på vores e-mail, og vi fik dermed hurtigt et tilfredsstillende svar på vores spørgsmål. Bethard* indtager tredjepladsen, og det tog ikke meget længere end en halv time at få et svar fra den svenske bookmaker.

Der var store forskelle mellem bookmakerne i forhold til, hvor hurtigt vi fik et svar på vores e-mail. Hos nogle af bookmakerne gik der nemlig flere dage, inden vi modtog et svar, og det var især overraskende at se, hvilke bookmaker, der slet ikke svarede på vores e-mail. Hverken bet365*, Unibet* eller Danske Spil svarede på vores e-mail, og det er yderst overraskende, når man tænker på, at det faktisk er de tre mest populære bookmakere i den danske branche.

Bedste kundeservice via Twitter

Bookmakerne i den danske branche har generelt ikke et stort fokus på Twitter, da de i større grad fokuserer på Facebook, hvor man nemmere kan komme i kontakt med bookmakerne og deltage i konkurrencer og kampagner.

Det lille fokus på Twitter er ganske tydeligt, når man kigger på, hvor mange bookmakere, der gav os et svar via det sociale medie. Det var nemlig kun fire ud af de 11 bookmakere, som rent faktisk gav os et svar via Twitter, nemlig NordicBet*, Betfair*, bet365* og Danske Spil. Det vidner i den grad om, at Twitter generelt ikke er den bedste måde at kontakte bookmakerne i Danmark på.

Betfair* indtager førstepladsen, når det gælder den bedste kundeservice via Twitter. Der gik faktisk kun et enkelt minut, inden vi fik svar på vores spørgsmål. Der gik dog også ganske kort tid hos bet365*, som besvarede vores spørgsmål på under en time, mens der gik lidt over to timer inden NordicBet* svarede. Der gik næsten en dag, inden Danske Spil svarede, men generelt fik man altså et hurtigt svar via Twitter hos de enkelte bookmakere, som faktisk svarede.

Konklusion

Der er generelt gode muligheder for at komme i kontakt med bookmakerne i den danske branche, og efterhånden har mange af bookmakerne strammet op og udvidet deres åbningstider, samt mulighederne for at komme i kontakt med dem. Det er især nemt og hurtigt at kontakte bookmakerne via telefon og live chat, hvor det efterhånden er de fleste, som tilbyder en god og hurtig kundeservice. Når det gælder e-mail og kontakt via Twitter, er der dog ganske begrænsede muligheder og lange svartider, så generelt er det en god idé at kontakte bookmakerne enten via telefon eller live chat.

Betsson* har i den grad imponeret i denne bookmaker sammenligning, da både NordicBet* og Betsafe ligger i toppen af stort set alle kategorier i vores undersøgelse. I den anden ende er det især 888sport* og Danske Spil, som skuffer stort med få kontaktmuligheder og lange svartider. Vi er især også skuffede over at de store bookmakere bet365* og Unibet* rangerer så lavt i vores analyse.

Prøv en bookmaker i dag

Bonus hos danske bookies

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
bethard
tipwin
onsidebetting