18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

NBA Finals: Få tidlig udbetaling på dine spil

Spændingen stiger i NBA, hvor Finals-serien er nået til kamp 5. Vi dækker naturligvis herlighederne tæt på SpilXperten, og hvis du vil spille med, kan du gøre det med tidlig udbetaling hos bet365. Kommer dit hold foran med 20 point, resulteres dit spil som vundet, uanset om holdet efterfølgende smider føringen.

Artiklen er sponsoreret af bet365.

bet365: Sådan fungerer Tidlig udbetaling på NBA

  1. Placér et før-kampvæddemål på markedet Lige på for enhver kamp i NBA, op til og inklusive søndag den 18. juni 2023.
  2. For singlevæddemål, hvis holdet, som du har satset på, på noget tidspunkt i kampen kommer 20 point foran, afgør vi dit væddemål til fulde, uanset om modstanderen kommer tilbage til at vinde kampen.
  3. For multivæddemål og væddemål via Byg væddemål, hvis holdet, som du har satset på markedet Lige på, kommer 20 point foran i kampen, markeres dette valg som en vinder i Mine væddemål, og de resterende valg fortsætter.


Vigtigste regler og vilkår

  • Denne afgørelsesfunktion er kun tilgængelig for nye og kvalificerede kunder.
  • Denne afgørelsesfunktion gælder for før-kamp single- og multivæddemål på markedet Lige på for enhver kamp i NBA, op til og inklusive søndag den 18. juni 2023.
  • Denne afgørelsesfunktion gælder ikke, hvis indsatsen lukkes helt. Hvis en indsats er blevet lukket delvist, og dit hold kommer 20 point foran, afgøres dit væddemål på basis af den resterende aktive indsats.
  • Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål før kampstart, og dit hold kommer 20 point foran, afgøres væddemålet på basis af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, der er i gang, gælder afgørelsesfunktionen ikke længere.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Stopspillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Vi dækker alle NBA-kampe i Finals på SpilXperten

Her på SpilXperten zommer vi ind på NBA flere gange ugentligt. Tjek alle vores optakter ud, eller klik dig videre til dem, der specifikt handler om NBA. Det er knivskarpe Andreas Kragh, der leverer indsigten.

Gå direkte til vores seneste optakter herunder:

NBA i fjernsynet

Du kan naturligvis se en masse NBA direkte på dansk TV:

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar