18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

NBA: Live stream

Er du vild med NBA? Så kan du glæde dig over, at du kan få adgang til at spille og live streame kampene fra den bedste basketball-liga hos bet365*. Det kræver, at du har en konto hos bet365* med penge på kontoen. Du kan altså følge alle kampe fra ligaen, spille med og se spillere som LeBron James og Stephen Curry i aktion for deres respektive klubber.

Få adgang til live stream af NBA

Du skal oprette en konto hos bet365* for at få adgang til at spille på og live streame diverse kampe fra NBA. Følg vores guide her.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg din kamp fra NBA

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og odds på NBA hos bet365 – KLIK HER!*

Hvis du vil se NBA kampene på TV, tjek vores NBA TV guide ud.


NBAs historie

De første NBA finals blev spillet i 1947, hvor Golden State Warriors besejrede Chicago Stags. Siden da har mange hold vundet turneringen, men det er stadigvæk Boston Celtics der fører det samlede regnskab i antallet af vundne titler. Holdet har vundet titlen hele 17 gange, selvom det er et stykke tid siden, at holdet seneste kunne lade sig fejre som mestre.


Kamptidspunkter i NBA

Som den garvede basketball-seer nok allerede ved, spilles de fleste kampe fra NBA oftest om natten, dansk tid. Dette gør sig især gældende i hverdagene, hvor det amerikanske publikum kommer i første række ved at kampenes starttidspunkt passer til amerikanernes arbejdstider og dermed ligger om aftenen amerikansk tid. Det præcise tidspunkt afhænger også af, om der tale om kampe på øst – eller vestkysten i USA. Er der til gengæld tale om kampe i weekenden, tilpasses spilletidspunkterne oftest, således at det bliver lettere fordøjeligt for det europæiske publikum at følge med.

Stream og spil på NBA hos bet365 – KLIK HER!*

Alternativer til NBA

Hvis du elsker basketball og slet ikke kan få nok, tilbyder bet365* også muligheden for at spille på og live streame en række andre ligaer rundt om i verden. Du kan blandt spille på og følge kampe i Euroleague og den kinesiske liga.

Euroleague
Basketballs svar på fodboldens Champions League er et stærkt alternativ til NBA. Her mødes de bedste basketball-hold fra Europa i kampen om den endelige sejr.

Den kinesiske basketball liga
Hvis der går for lang tid mellem de spændende kampe i NBA, er der også mulighed for at spille på og streame kampe fra Kina, hvor spillermaterialet er virkelig godt. Tidligere profiler fra NBA er at finde her, og du har derfor mulighed for at følge disse spillere på de sidste vers af karrieren.

bet365* udbyder samlet set en lang række kampe fra diverse basketball-ligaer, som du kan spille på og live streame. Find kampe fra blandt andet Spanien, Grækenland, Italien og Frankrig, som alle er relativt store nationer inden for basketball.

Alle de nævnte ligaer kan du spille på og se kampe fra hos bet365*.