18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Andreas Krogh: Odds og optakt til NBA natten til d. 30. maj 2023

Natten til tirsdag bliver der muligvis skrevet vaskeægte NBA historie, når Boston Celtics og Miami Heat mødes i den altafgørende kamp 7.

Boston kan med en sejr blive det første hold i NBA’s historie til at komme tilbage fra 0-3. Vi får med garanti et anspændt og intenst opgør!

Hvis du er ny til NBA, kan du tjekke SpilXpertens ordbog ud HER.

Officielle spiltips findes allernederst i artiklen, og der gives løbende ‘’spiltanker’’ efter hver kamp.

Foto: Rich Storry / USA TODAY Sports

Foto: Rich Storry / USA TODAY Sports

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

SpilXpertens NBA-dækning er sponsoreret af bet365.

Miami Heat 3 @ 3 Boston Celtics

Eastern Conference Finals, kamp 7 – natten til tirsdag kl 02:30, kan ses på TV2 Sport X

Oh boy. Så står vi her igen. Det er anden sæson i træk, hvor de to hold skal ud i en kamp syv om en plads i finalerne!! Sidste år kom det ned til det allersidste skud, da Jimmy Butler havde chancen for at sende Miami videre. Han missede skuddet…

Kamp 6 i serien blev afgjort på dramatisk vis. Miami bragte sig foran med 1 point, da der var 3 sekunder tilbage i kampen. Boston får til sidst sendt et skud afsted som misser, men bliver samlet op af Derrick White, der scorer da buzzeren lyder. Boston sejr og knuste hjerter i Miami – 0,1 sekund fra en plads i finalen.

Boston skal betragtes som betydelige favoritter. Det er bookmakerne også enige i. De er lige nu favoritter med 7 point. De åbnede dog som 8,5-points favoritter. 

De har al momentum i serien; tre sejre i træk + chancen for et historisk comeback – alt sammen på hjemmebanen i TD Garden.

Miami er forhåbentligt kommet sig over det heartbreak, som kamp 6 endte i. De stod med 1½ ben i finalen, men som beskrevet længere oppe lykkedes det ikke.

Butler, Adebayo, Spoelstra og co. skal nok være klar. Det er ikke et hold, der bliver slået ud, når tingene går imod dem. De trives i det. ALLE regner med at Boston vinder og skriver historie på hjemmebane. 

Det er præcist det scenarie, Miami elsker. Når man tror de er down & out, så rejser de sig op, og stikker modstanderen en flad.

I slutspillet (16 hold)DRTGORTGTempo
Celtics#10#2#11
Heat#9#5#9

Nu fik jeg snakket Miami op. De er forståeligt underdogs, men de må ikke undervurderes. Gør Celtics det, kan de meget vel komme i problemer.

Spiller Boston dog som den bedste version af sig selv, så vinder de formentligt nemt. Så stor er forskellen på kvaliteten blandt de to hold – spiller for spiller.

Game 7’s handler om at finde det rigtige spændingsniveau. Det hold der finder det hurtigst, og rammer deres skud, vinder med stor sandsynlighed kampen.

#1: Jeg holder det simpelt med det første spil. Jimmy Butler O28,5 Point.

Butler så langsom og sløv ud i seneste kamp. Det må ikke ske igen. Han skød 5 for 21 fra gulvet, og endte alligevel med 24 point – de fleste i 4. periode.

Skal Miami Heat videre til finalerne, så kræver det en aften med 30+ fra Jimmy. Det er især vigtigt, da kampen spilles i Boston. Roleplayers er bedst hjemme, mens stjerner SKAL præstere i disse store udebanekampe.

#2: Den her bliver ikke sjov, men here goes. Robert Williams spiller backup center minutter bag Horford, og er U0.5 Assists i 4 af 6 kampe i serien. Det havde været 5 for 6, hvis ikke for et latterligt heldigt assist i kamp 2.

Williams har nærmest ikke bolden på andet end lobs eller offensive rebounds. Miami forsvarer sig godt mod de høje pick & rolls, hvilket gør det betydeligt sværere at få nemme assists.

En linje på 0,5 er aldrig sjov, da den kan tabes ekstremt nemt. Der er dog god værdi – og det er det vigtigste.

Andreas’ spiltanker:

Jimmy Butler Over 28,5 Point hos bet365* (odds 1,90)

Robert Williams Under 0,5 Assists hos bet365* (odds 1,95)

Ovenfor har du læst Andreas Kroghs spiltanker til nattens største kampe. Gå direkte til ekspertens deciderede spilforslag her.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar