18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Andreas Krogh: Odds og optakt til NBA natten til d. 28. maj 2023

Tingene spidser til i kampen om den sidste finaleplads.

Denver Nuggets har booket deres plads, og nu skal deres modstander findes.

Sjette kamp i serien mellem Miami Heat og Boston Celtics bliver med garanti intens.

Hvis du er ny til NBA, kan du tjekke SpilXpertens ordbog ud HER.

Officielle spiltips findes allernederst i artiklen, og der gives løbende ‘’spiltanker’’ efter hver kamp.

Foto: Adam Glanzman / AFP / Ritzau Scanpix

Foto: Adam Glanzman / AFP / Ritzau Scanpix

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

SpilXpertens NBA-dækning er sponsoreret af bet365.

Boston Celtics 2 @ 3 Miami Heat

Eastern Conference Finals, kamp 6 – natten til søndag kl 02:30, kan ses på TV2 Sport X

Miami spillede sig foran 3-0 i starten af serien, men har nu tabt de seneste to kampe. Presset er stadig på Boston, da de vil blive sendt på sommerferie med et nederlag. Dog, må man i Miami lejren også begynde, at mærke en smule ubehag. 

Skulle Celtics komme tilbage og vinde serien, så vil det være første gang i NBA’s historie, at et hold kommer tilbage fra 0-3. 0 for 148 historisk.

Hjemmeholdet fra Florida har forhåbentligt set en masse film og lagt en bedre gameplan end til de seneste to kampe. De har set langsomme og umotiveret ud. Det er bestemt ikke normalt for Heat. De er det bedst coachede hold i ligaen, og jeg forventer helt sikkert, at de er klar og skarpe i aften.

Skulle Miami gå hen og tabe kampen, så skal de til Boston i den altafgørende kamp syv. Det vil man MEGET gerne undgå. Det er utroligt svært, at vinde en kamp syv på udebane – især i Boston. Jimmy Butler, Bam Adebayo og de mange rollespillere skal levere en tæt på perfekt præstation, hvis det skal undgås.

Celtics har lignet sig selv over de seneste to opgør. De er mere bevægende i begge ender, og spiller med den intensitet, vi så det meste af sæsonen. Der er en grund til, at de var de helt store mesterskabsfavoritter – det er tydeligt at se nu.

De har stadig ryggen mod muren, men skulle de vinde her – så kommer de højst sandsynligvis til at skrive NBA historie. Boston er et skræmmende hold, når de spiller frit og med selvtillid. Kan de fortsætte det?

I slutspillet (16 hold)DRTGORTGTempo
Heat#9#5#9
Celtics#10#2#11

I et så vigtigt opgør kan vi forvente mange minutter til de vigtigste spillere. Tatum, Brown, Smart, Butler, Adebayo…

Vi starter hos Adebayo, som har været mildest talt skuffende i de seneste to kampe. Han smider bolden væk gang på gang, og ser rådvildet ud mod Boston’s bevægelige forsvar. Han er O2.5 turnovers i 4 ud af 5 kampe i serien, og til odds 1,80 skal det være et fornuftigt spil.

En anden af de store spillere i serien – Al Horford. Jeg har et godt øje til O8.5RA. Han er over den linje i de seneste to kampe, og er generelt mere involveret end i starten af serien. Han er rutineret og vigtig for et mandskab som Celtics. Han spiller formentligt 28+ minutter, og i det range er han O8.5RA i 62% af kampe i år.

Jimmy Butler havde en dårlig kamp 5, men kender jeg ham ret, så kommer han ud med ild i øjnene i aften. Vi kan forvente 40+ minutter til Butler, og nok endda tættere på 45. Han leverer altid i de største kampe, og O42.5PRA til odds 1,80 ser fornuftig ud. Skal Miami sikre sig en plads i finalen, så kræver det en monster præstation fra Butler.

Andreas’ spiltanker:

Bam Adebayo Over 2,5 Turnovers hos bet365* (odds 1,80)

Al Horford Over 8,5 Assists & Rebounds hos bet365* (odds 1,71)

Jimmy Butler Over 42,5 Point, Assists & Rebounds hos bet365* (odds 1,80)

Ovenfor har du læst Andreas Kroghs spiltanker til nattens største kampe. Gå direkte til ekspertens deciderede spilforslag her.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar