18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Andreas Krogh: Odds og optakt til NBA natten til d. 26. maj 2023

Boston Celtics står med ryggen mod muren og tager i nattens kamp hjemme mod Miami Heat.

Vi får et intenst og fedt opgør, når de to Eastern Conference giganter brager sammen. Let’s go!

Hvis du er ny til NBA, kan du tjekke SpilXpertens ordbog ud HER.

Officielle spiltips findes allernederst i artiklen, og der gives løbende ‘’spiltanker’’ efter hver kamp.

Foto: Adam Glanzman / AFP / Ritzau Scanpix

Foto: Adam Glanzman / AFP / Ritzau Scanpix

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

SpilXpertens NBA-dækning er sponsoreret af bet365.

Miami Heat 3 @ 1 Boston Celtics

Eastern Conference Finals, kamp 5 – natten til fredag kl 02:30, kan ses på TV2 Sport X

Boston overlevede i kamp 4, og har nu reduceret serien til 1-3. De har dog stadig en lang vej foran sig, hvis de skal undgå et skuffende exit fra slutspillet. Miami lignede ikke sig selv, og spillede uden intensitet og energi – især i 2. halvleg. Det betød, at Boston Celtics kunne trække fra i den sidste del af kampen, og vandt med 17 point.

Boston har som sagt stadig lang vej foran sig. De viste gode takter, men det skal gøres i hver eneste kamp fra nu af. Problemet for dem er dog, at de altid har store udsvingning.

Jayson Tatum skal være perfekt. Jaylen Brown skal være perfekt. De mange rollespillere skal spille godt. Og alligevel tager det kun én god kamp fra Miami for at afgøre det. Boston har en stor opgave foran sig, men hvis det lykkedes, vil det være en historisk bedrift. Ingen hold er nogensinde kommet tilbage fra 0-3 (0-149).

Som Miami mand er jeg ikke særligt bekymret. Holdet leverede en usædvanlig energiforladt kamp den anden aften. Hvis man har fulgt dette franchise i en længre periode, så ved man, at det er noget, de retter op på – med det samme.

Miami’s stjerne, Jimmy Butler, sagde det selv. Der var ingen energi. Han er dog ikke bekymret. Erik Spoelstra (coach) lød heller ikke nervøs. Han var bare irriteret over, at de tabte stort set alle de statistike kategorier. Rebounds, turnovers, 3-pointsskud, kontraspil, osv.

Hvis jeg kender dette Miami Heat-mandskab, så leverer de en flot og stærk præstation i nattens opgør. Om de vinder – who knows? Men de skal nok holde det kompetitivt.

I slutspillet (16 hold)DRTGORTGTempo
Celtics#10#2#10
Heat#5#5#9

#1: Der er mange gode vinkler til denne kamp. Den første er Miami +8,5.

Sidste opgør endte 116-99 på en aften, hvor Miami ikke kunne ramme deres skud. Boston ramte 18 3-pointsskud, mens Miami kun formåede at ramme 8. Celtics er bedre i den kategori, men ikke så markant.

Jayson Tatum skød over evne, mens Butler missede skud han normalt rammer. Hvis man kigger på ShotQuality, så var den forventede score 110-107 i Miami’s favør – vurderet på kvaliteten af skud og holdenes gennemsnit med de slags chancer.

Jeg har efterhånden nævnt det alt for mange gange, men Erik Spoelstra og Jimmy Butler er så latterligt gode i slutspillet. Især i et spot som dette. Jeg prøver med Miami Heat +8,5. 

Alle regner med, at Boston kører dem over i nattens kamp – det er præcist den underdog-rolle, Miami elsker.

#2: Kevin Love er endnu engang en spiller, jeg gerne vil gå imod. Hans minutter + linjer giver bare ikke mening. Han spillede 12 minutter i seneste kamp, og er bare dårlig i dette matchup.

Jeg kan ikke se hvordan, han kan spilles mere end 15 minutter i dette matchup. Det ville ikke overraske mig, hvis han kun spiller første periode i aften. Der skal justeres, og Love kan meget vel ofres i den situation. Under 4,5 rebounds er et fornuftigt spil.

#3: Boston dækker stadig op i single coverage, og double teamer ikke modstanderen. Det betyder, at Butler kan gøre hvad han vil. I tre af de første fire kampe, har han afsluttet 25, 25 og 21 gange. Det er resulteret i O35.5PR i to af de tre kampe (40, 35, 38).

O35.5 Point & Rebounds skal være et godt bud. På udebane kan Miami ikke forvente, at deres rollespillere præsterer. De kan dog forvente, at Jimmy Butler leverer endnu en monster præstation i dette slutspil.

Andreas’ spiltanker:

Miami Heat +8,5 hos bet365* (odds 1,90)

Kevin Love Under 4,5 Rebounds hos bet365* (odds 1,80)

Jimmy Butler Over 35,5 Point & Rebounds hos bet365* (odds 1,80)

Ovenfor har du læst Andreas Kroghs spiltanker til nattens største kampe. Gå direkte til ekspertens deciderede spilforslag her.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar