18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Andreas Krogh: Odds og optakt til NBA natten til d. 24. maj 2023

Som basketballfan føles det lidt ærgeligt, at begge serier står 3-0. Vi har fundet lidt lækkert til mandag og tirsdag!

Hvis du vil læse vores serie-optakt til de to serier, kan de læses HER.

Hvis du er ny til NBA, kan du tjekke SpilXpertens ordbog ud HER.

Officielle spiltips findes allernederst i artiklen, og der gives løbende ‘’spiltanker’’ efter hver kamp.

Foto: Joe Camporeale / Reuters / Ritzau Scanpix

Foto: Joe Camporeale / Reuters / Ritzau Scanpix

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

SpilXpertens NBA-dækning er sponsoreret af bet365.

Denver Nuggets 3 @ 0 Los Angeles Lakers

Western Conference Finals, kamp 4 – natten til tirsdag kl 02:30, kan ses på TV2 Sport X

Jeg var kritisk af Lakers og deres chancer tidligere i slutspillet. De overlede de to første runder, men bliver nu straffet som forventet. De tillader utroligt mange åbne skud, og når et hold rammer dem, så er det svært at overleve – især fordi Lakers’ angreb er middelmådigt, at best.

Serien står nu 3-0 i Denver’s favør. Ingen hold i NBA’s historie er kommet tilbage fra den stilling.

Lakers har været med i alle tre kampe. I kamp 1 lavede de et flot comeback, men det var ikke nok. I kamp 2 og 3 var de foran det meste af kampen, for så at kollapse i 4. periode. De burde stå med mindst én sejr.

Jamal Murray, Nikola Jokic og co. er ved at spille sig i finalen. De har hele sæsonen været det mest stabile hold i Western Conference. Det er nu ved at betale sig. Deres 3-pointsskud har været forskellen i serien – især når det gælder i 4. periode.

Hvis vi kigger på de tre kampe, så ‘’fortjener’’ Lakers bestemt at vinde mindst én kamp i serien. Om de gør det, aner jeg ikke. Man taler ofte om gentleman sweep i slutspillet. Det er, når et hold kommer foran med 3-0, taber den fjerde kamp, og dernæst vinder 4-1 relativt nemt. Det kan sagtens ske her.

I slutspillet (16 hold)DRTGORTGTempo
Lakers#3#8#7
Nuggets#6#1#11

Jeg snakkede før serien med en amerikansk ven (NBA nørd). Her var vi meget enige om, at denne serie skriger af én ting. Anthony Davis og Lebron skal være solide bets – på skift ihvertfald. I kamp 1 tog jeg Davis point, i kamp 2 Lebron og i kamp 3 Davis.

Nu skal vi tilbage til Lebron. Hans legacy står på en måde for skud her. Selvom jeg på ingen måde regner med, at Lakers kan komme tilbage, så er det vigtigt at vise lidt fight. 24,5 point virker lavt i sådan et spot.

Lebron har haft et stort fokus på at skabe gode skud for sine medspillere i serien. Det har de ikke fået meget ud af. Hvis ikke Lebron scorer tæt på 30 point, er det svært at se, hvordan de skal finde en sejr. Hans matchups er fine, han skal bare være aggressiv.

Andreas’ spiltanker:

Lebron James Over 24,5 Point hos bet365* (odds 1,83)

Boston Celtics 0 @ 3 Miami Heat

Eastern Conference Finals, kamp 4 – natten til onsdag kl 02:30, kan ses på TV2 Sport X

Oh boy. Miami er nu oppe 3-0 efter en sejr på 128-102 natten til mandag. Celtics ligner et hold, der har givet op. Deres træner siger selv, at han har fejlet sit hold – og det er de fleste nok enige i. Spillerne har dog også en stor andel. Når du møder et velorganiseret hold som Miami, så er det en dårlig kombi.

Miami Heat har gang i et af de mest imponerende runs i NBA’s historie. I første runde slog de Milwaukee Bucks – grundspillets bedste hold. I anden runde vinder man relativt nemt mod et solidt Knicks mandskab – med en skade til Butler! Og nu er man ved at slagte sidste års finalister, og sæsonens klart største favorit til titlen…

Hvis Miami Heat formår at vinde trofæet i år, så vil det være en legendarisk præstation – noget der går over i historiebøgerne.

Det er tragisk, når et så talentfuld hold som Celtics imploderer. De har været bookmakernes helt store favoritter hele sæsonen. Nu er de kun ét nederlag fra eliminering. Coach Joe Mazzulla sagde efter kamp 3, at han ikke havde forberedt sit hold godt nok. No shit.

Al skyld og foragelse skal dog ikke placeres hos Mazzulla. Boston har et af de mest talentfulde hold i ligaen, og de ligner et decideret B-hold. De laver tonsvis af fejl, og har flere gange i slutspillet virket uinteresserede. Det starter ved Mazzulla, men slutter ved spillerne.

I slutspillet (16 hold)DRTGORTGTempo
Heat#4#3#9
Celtics#10#2#10

Miami Heat sikrede sig en relativ nem sejr i kamp 3. Det krævede knap nok, at deres center Bam Adebayo var på banen. Den alsidige Bam leverede ‘’kun’’ 13 point på 26 minutter.

Det virker til, at bookmakerne overreagerer til den statlinje. Han afsluttede kun 5 gange, hvoraf han ramte på 4 stks. I de to første kampe scorede han 20 og 22 point – på 13 og 17 skud.

Uanset hvad Celtics gør, så vil det være godt for Adebayo. Går de small med Rob Williams som center i stedet for Horford = Williams i drop. Bliver de ved med at spille med Horford = alt for langsom.

Justeringer bør være mod Jimmy Butler og Miami’s 3-pointsskud. Hvis vi får en tæt kamp, så er Bam et klasse spot.

Andreas’ spiltanker:

Bam Adebayo Over 17,5 Point hos bet365* (odds 1,80)

Ovenfor har du læst Andreas Kroghs spiltanker til nattens største kampe. Gå direkte til ekspertens deciderede spilforslag her.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar