18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Andreas Krogh: Odds og optakt til NBA 8. juni 2023

Stillingen efter 2 kampe i NBA Finals er 1:1. Spændingen stiger. Og vores ekspert Andreas Krogh klæder dig endnu engang lunt og grundigt på til nattens kamp.

Han indleder:

Denver Nuggets cruisede til sejr i kamp 1, men måtte se sig slået i seriens anden kamp. Det betyder, at Miami har ‘’stjålet’’ hjemmebanefordelen. Når de to hold i aften brager sammen, bliver det helt sikkert intenst og spændende!

Foto: Kyle Terada / Reuters / Ritzau Scanpix

Foto: Kyle Terada / Reuters / Ritzau Scanpix

Hvis du er ny til NBA, kan du tjekke SpilXpertens ordbog ud HER.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

SpilXpertens NBA-dækning er sponsoreret af bet365.

Officielle spiltips findes allernederst i artiklen, og der gives løbende “spiltanker” efter hver kamp.

Miami Heat 1 @ 1 Denver Nuggets

NBA Finals, kamp 3 – natten til torsdag kl 02:30, kan ses på TV2 Sport

Miami var for mange uden chancer i serien. Det gav da også god mening efter kamp 1. Problemet er bare, at det er der, de er mest farlige; når INGEN tror på dem.

Erik Spoelstra (Miami’s træner) leverede endnu engang en genialitet. Kevin Love blev sat tilbage i startopstillingen, og han spillede en rigtig god kamp. 

Med Love som starter kan Jimmy Butler tage sig af Jamal Murray, mens Bam Adebayo kan dække Nikola Jokic. Det betyder, at Kevin Love har en fri rolle i forsvaret. Han kan hjælpe til ved kurven, og bliver ikke udstillet som i Boston-serien.

Nuggets spillede fornuftigt i store dele af kamp 2, men når de var dårlige, ja, så var de ekstremt dårlige. Fuldstændigt åbne 3-pointsskud og alt for mange turnovers var grunden til et overraskende nederlag.

Michael Malone (Denver’s træner) er nødt til at ændre nogle ting til kamp 3. Hvad det bliver, er svært at sige. Formentlig vil man læne sig mere op ad Bruce Brown og Christian Braun fra bænken – de spillede begge godt i kamp 2.

Miami vil gerne gøre Jokic til en scorer. Det gør de ved, at lade ham spille 1-mod-1. Grunden til det er, at man ikke vil lade ham involvere hele holdet – som i kamp 1.

Indtil Malone finder en måde at få hele holdet involveret, ser det svært ud for titelfavoritterne fra Denver Nuggets.

I slutspillet (16 hold)DRTGORTGTempo
Heat#7#5#11
Nuggets#6#1#10

Der er to vinkler, der ligner god værdi i mine øjne. Én i hver lejr.

#1 Kevin Love 5+ Assists & 1+ Ramte 3-pointsskud hos bet365* (odds 2,25)

Skal laves via Betbuilder: Spiller – Milesten

34-årige Kevin Love spillede i kamp 2-sejren rusten af sig, da han igen var at finde på banen efter tre opgør uden spilletid.

Coach Spoelstra indrømmede efter kampen, at det var en fejl, at Love ikke spillede i kamp 1 – hvilket var et nederlag til Miami. Han gjorde det også tydeligt, hvor glad han var for Love’s præstation.

Mr. Love sluttede kampen med 22 minuters spilletid, og leverede 6 point, 10 rebounds, 1 assists og 2 steals. De 6 point blev scoret på baggrund af to 3-pointsscoringer.

Med Love’s tilbagevenden åbner det helt nye muligheder for Miami defensivt. Jimmy Butler kan nu holde Jamal Murray i kort snor, mens Bam Adebayo kan forsøge at stoppe Nikola Jokic.

Det betyder, at Love kan spille free safety væk fra Aaron Gordon, som oftest står i hjørnet. I kamp 2 betød det nemme rebounds, og flot forsvarsspil fra Love.

Indtil Denver’s træner, Michael Malone, laver ændringer, der tvinger Kevin Love til at dække hurtigere/mindre spillere, vil han være et godt spot for bets.

Love har ramt denne linje i 7 af 8 slutspilskampe med 20+ minutter. Jeg forventer mellem 20-25 minutter i nattens kamp.

#2 Denver Nuggets -2,5 hos bet365* (odds 1,90)

Deres nederlag i kamp 2 var den dårligste version af Denver, vi har set i dette Playoffs. De var sløsede offensivt med turnovers, deres navigation på defensive screenings var pinlig, og de virkede rystede i store dele af kampen.

Det må ikke ske igen. Denver er det bedre og mere talentfulde hold, men Miami er et af de få hold i ligaen, der straffer de ovennævnte ting HVER ENESTE GANG.

Miami vandt kamp 2 med 111-108 i et opgør, hvor de ramte 17 3-pointsskud – Nuggets ramte kun 11. Med så stor forskel burde Miami ha’ vundet lang større.

Denver var til det opgør -8,5 favoritter, og det krævede en nær perfekt kamp fra Miami. Alligevel, var det kun en 3-points sejr.

Malone er en dygtig træner, og jeg regner med, at han har fået sit mandskab mentalt klar. Det er kun mentalt, at Denver kan tabe den serie – og det kommer fra en Miami-fan!

Jeg ville personligt have linjen omkring -4 eller -4,5.

Ovenfor har du læst Andreas Kroghs spiltanker. Gå direkte til ekspertens deciderede spilforslag her (opdateres i takt med publicering).

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar