18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Andreas Krogh: Odds og optakt til NBA 5. juni 2023

Kamp 2 ved NBA Finals afvikles natten til mandag d. 5. juni 2023, og vores dygtige basket-ekspert, Andreas Krogh, klæder dig på til kampen.

NBA Finals er i gang. Foto: Bildbyrån

NBA Finals er i gang. Foto: Bildbyrån

Hvis du er ny til NBA, kan du tjekke SpilXpertens ordbog ud HER.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

SpilXpertens NBA-dækning er sponsoreret af bet365.

Officielle spiltips findes allernederst i artiklen, og der gives løbende “spiltanker” efter hver kamp.

Miami Heat 0 @ 1 Denver Nuggets

Første kamp i serien var en spøjs affære. Miami Heat stod i et svært spot. De havde kun haft to dage til at komme sig over deres kamp 7-sejr over Boston. Alt i mens Denver havde haft mere end én uge til at hvile sig.

Der var tydeligvis forskel på energien hos de to hold. Miami havde tunge ben + Denver spillede en jammerlig 2. halvleg. Vi bør få en mere stabil og afbalanceret kamp her.

Jeg havde forventet, at få flere svar end vi gjorde i kamp 1. Det giver dog god mening, da det var en yderst mærkelig kamp.

Der blev bekræftet nogle ting omkring de defensive problemer, som begge hold vil have i serien. Ellers var der ikke mange svar at komme efter.

Husk at læse vores serie-optakt – HER!

I slutspillet (16 hold)DRTGORTGTempo
Nuggets#7#1#9
Heat#5#5#10


#1 Denver Nuggets Over 112,5 Point hos bet365 (odds 1,86)

Jeg delte fredag aften et spil på O214 point i kampen – hvis du tog det, så ville jeg ikke tage dette bet. De hænger sammen, men 214 er rykket op til 216 – og er uden værdi nu.

Miami har ikke noget svar til Nuggets’ eksplosive offensiv. Hvis de dækker bedre op for deres afleveringsspil, så kan Jokic score som han vil. Det er et dårligt matchup.

Bam er for mig den mest værdifulde forsvarsspiller i ligaen. Han er bare for lille mod Jokic.

Lader man Bam roame, så scorer Jokic nemt. Spiller man ham 1v1, så scorer Jokic nemt. Double teamer man Jokic, ja så slagter han dig med sit historisk gode overblik/vision.

Denver scorede 104 point i kamp 1. Det er misvisende. De endte med 59 point i 1. halvlege, men var så langt foran i 3. og 4. periode, at de stoppede med at spille.

Det førte til lange perioder uden point i 2. halvlege – sker ikke igen. Vi bør få en mere flydende og stabil præstation i kamp 2.


#2 Bam Adebayo Over 3,5 Assists hos bet365 (odds 1,71)

Jeg delte dette bet til odds 1,80 fredag aften, men der er stadig værdi ved odds 1,71.

Edrice Femi ‘’Bam’’ Adebayo var en cash cow for os i kamp 1. +27U i profit blev det til, da den 25-årige amerikanske center endte med 26 point og fem assists. Nu skal vi endnu engang ud på den alsidige Bam. Dog, på en lavere linje/odds.

Adebayo havde fem assists på otte mulige chancer i kamp 1. Fire af de fem assists var åbne dunks på gode cuts via Denver’s svage baseline forsvar.

Jeg forventer endnu mere action med Bam i de høje pick & rolls + handoffs til denne kamp. Jokic blev ikke testet nok i kamp 1. Det skal der justeres på. 

Han skal angribes meget mere, og det bliver han ved at Adebayo, hiver ham op til 3-pointslinjen med action efter action.

Miami’s skytter havde en relativ dårlig aften i kamp 1 – især på Bam’s handoffs/afleveringer. 

Kamp 2 er et meget bedre spot for Miami. De har vendet sig til luften i Denver (elevation), og bør være skarpere på deres jumpers.


Andreas’ spiltanker:

Denver Nuggets Over 112,5 Point hos bet365 (odds 1,86)

Bam Adebayo Over 3,5 Assists hos bet365 (odds 1,71)

Ovenfor har du læst Andreas Kroghs spiltanker. Gå direkte til ekspertens deciderede spilforslag her (opdateres i takt med publicering).

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar