18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Andreas Krogh: Odds og optakt til NBA d. 24. februar 2023

Vores helt egen NBA-ekspert, Andreas Krogh, leverer analyser til torsdags nats fedeste kampe i NBA. Han indleder med begejstring:

“Vi er tilbage efter en veloverstået All-Star weekend med ramte spiltips til odds 2,70, 5,25 og 10,25! Torsdagens program ser yderst spændende ud, og vi har taget et nærmere kig på fire af de mest iøjnefaldende opgør.

Officielle spiltips findes allernederst i artiklen, og der gives løbende ‘’spiltanker’’ efter hver kamp.

Jokic og hans 'Nuggets' skal til Ohio og møde Cleveland Cavaliers. (Foto: Bildbyrån)
Jokic og hans ‘Nuggets’ skal til Ohio og møde Cleveland Cavaliers. (Foto: Bildbyrån)

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

SpilXpertens NBA-dækning er sponsoreret af bet365.

Golden State Warriors @ Los Angeles Lakers

Natten til fredag kl 04:00, Tv2 Sport X

Aftenens danske tv-kamp er en lækkerbisken fra Sunny California, hvor hjemmeholdet, LA Lakers, tager imod de forsvarende mestre fra Golden State Warriors. Udeholdets største stjerne, Stephen Curry, er stadig ude med en skade, men ellers bør vi få samtlige stjerner at se i nattens klart fedeste opgør.

Begge mandskaber har generelt været nogle svære hold, at vurdere i den indeværende sæson. Warriors er decideret elendige på udebane, hvor de kun står med syv sejre i 22 forsøg. Lakers har ligeledes været op og ned, men de står trods alt med en 50/50 record på hjemmebane med sejr i 14 ud af 28 opgør.

Jeg tror personligt, at det er to hold, som kommer til at forbedre sig markant frem mod slutspillet i april. På papiret er Lakers blevet markant stærkere efter den seneste trading deadline, og Warriors bør få Steph Curry tilbage indenfor de næste 7-10 dage.

Det er to hold, som gerne vil spille i et ekstremt højt tempo, hvilket også kan ses via kamptotalen på O/U 238, og de rangerer da også som ligaens to hurtigstspillende mandskaber i ligaen.

På papiret bør Lakers være det stærkeste hold lige nu, men en vinkel som jeg har set mig varm på: LeBron James Under 35.5 Point & Rebounds.

Med de nyerhvervede D’Angelo Russell og Jarred Vanderbilt (m.fl.) bør Lebron kunne tage et lille skridt tilbage i sin offensive produktion rent scoringsmæssigt, og være mere af en playmaker end tidligere på sæsonen. De har tilføjet gode spot-up skytter, og Vanderbilt er en dygtig rebounder.

LeBron snitter i denne sæson lidt under den her linje, men med forventningen om en bredere offensiv og bedre defensive reboundere, bør hans snit falde en lille smule – og hans assists bør gå op, da der bare er flere gode skytter nu.

Andreas’ spiltanker:

Lebron James Under 35.5 Point & Rebounds hos bet365* (odds 1,86)

Lebron James Over 6.5 Assists hos bet365* (odds 1,95)

Denver Nuggets @ Cleveland Cavaliers

Natten til fredag kl 01:00

Nikola Jokic er på vej til at blive ligaens MVP for tredje sæson i træk, og natten til fredag skal serberen og resten af Denver Nuggets en tur til Cleveland, Ohio, hvor Cavaliers byder dem op til dans.

På papiret ligner dette et utroligt fedt opgør. Masser af stjerner, ligaens bedste offensive mandskab, ligaens bedste defensive mandskab. Let’s go!

Nuggets ligger lige nu på en delt førsteplads med Sacramento Kings i offensive rating, og de har gang i en virkelig flot sæson og indtager lige nu Western Conferences’ 1. plads med en record på 41 sejre og kun 18 nederlag – på udebane har de dog ‘’kun’’ 14 sejre i 28 forsøg.

Denver er foruden Aaron Gordon, og Jamal Murray er desværre listet som tvivlsom – man bør vente med at placere et spil, indtil vi ved, om Murray spiller eller ej.

Hjemmeholdet står lige nu med ligaens bedste defensive rating på 109,9, hvilket mest af alt skyldes bigs Jarrett Allen samt unge Evan Mobley, og deres latterligt gode forsvarsspil.

Offensivt ledes Cavs af de to exceptionelle guards, Darius Garland og Donovan Mitchell, som må siges at være en af ligaens absolut stærkeste offensive duoer.

Der er ikke mange hold i ligaen, der kan sætte en stopper for Nikola Jokic, men Cleveland bør være et af de hold med de allerbedste forudsætninger i netop den kategori.

Jeg forventer at både Mobley og Allen tager ture på den store serber, hvilket bør give plads til spillere som Michael Porter Jr og Jamal Murray – det gode ved Jokic er, at selvom du stopper ham i at score, så er han ligaens klart bedste playmaker, så det hindrer ikke altid deres offensive output.

Cleveland bør heller ikke få store problemer med at skabe offensiv produktion, da de har to heste at spille på i Donovan Mitchell og Darius Garland + de bør lægge pres på Jokic, så han skal arbejde i begge ender. Både Garland og Mitchell kan score selv, men er også dygtige playmakers, som kan sætte Jarrett Allen og Evan Mobley i favorable situationer.

Jeg tror det bliver et opgør, hvor begge hold får svært ved at skabe defensive stops. Det er to hold, som har dygtige forsvarsspillere, men i lige præcis dette matchup bør de være skarpe nok til at udnytte hinandens svagheder.

Andreas’ spiltanker:

Hvis Murray spiller: Total Over 221,5 bet365* (odds 1.90)

Hvis Murray ikke spiller: Cavaliers -2,5 hos bet365* (odds 1.86)

Memphis Grizzlies @ Philadelphia 76ers

Natten til fredag kl 01:30

Før All-Star pausen havde hjemmeholdet fra Philadelphia gang i en virkelig god stime med 18 sejre i 23 forsøg i det nye år, og det bliver spændende at se, om de kan holde fast i den rytme, når de unge og hårdtspillende Grizzlies kommer på besøg i The City of Brotherly Love.

Grizzlies har været decideret dårlige på udebane i denne sæson og står med en udebane-statistik på 11 sejre i 28 forsøg. Det bør ændre sig lidt frem mod slutspillet imo.

76ers har modsat været skarpe på hjemmebane med 23 sejre i 31 kampe. Memphis ligger dog stadigvæk, lidt overraskende, solidt placeret på andenpladsen i Western Conference, hvorimod 76ers indtager tredjepladsen i Eastern Conference.

Det er to yderst forskellige hold, vi skal se i dette opgør. Memphis vil gerne løbe, hvorimod hjemmeholdet gerne vil spille relativt langsomt og sætte deres superstjerne Joel Embiid i gode situationer. Embiid er et mismatch for samtlige spillere i ligaen.

Memphis spiller med ligaens 3. højeste tempo. 76ers spiller med ligaens 25. laveste gennemsnitlige tempo. 

Det eneste, disse to hold har til fælles, er, at de begge er gode defensivt. Memphis står med en defensive rating på 110,1 (#2) og 76ers med 112,5 (#6).

Memphis’ tal skal dog tages med et gran salt, da de har været markant bedre i ALLE statistikker på hjemmebanen i FedExForum.

Det er et svært opgør at vurdere fra et bettingperspektiv, men et spot som ser fornuftigt ud: Desmond Bane Over 3.5 Assists. Memphis’ shooting guard har en fornem hit-rate på denne linje, og er O3.5AST i 21/27 opgør med Ja Morant på banen + minimum 25 minutter spillet (han snitter 31,2 min pr kamp).

Andreas’ spiltanker:

Desmond Bane Over 3.5 Assists hos bet365* (odds 1,68)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Portland Trail Blazers @ Sacramento Kings

Natten til fredag kl 04:00

Det sidste opgør i denne omgang indeholder to hold på hver sin side af forventningsspektret. 

Sacramento var før denne sæson et hold, som i det bedste scenarie kunne placere sig omkring Play-In kampene, men de ligner indtil videre et ‘’ægte’’ slutspilshold. De deler titlen som ligaens bedste offensiv med Denver Nuggets, da begge hold har en offensive rating på  118,2 per kamp, og selvom deres forsvar halter bagved, er deres angrebsspil så godt, at de kan tillade sig at være halvdårlige i den anden ende. Kings ligger på en flot 3. plads i konferencen – 32W/25L.

Blazers var som sådan ikke et hold, der var kæmpe store forventninger til før sæsonen, men de har på en eller anden måde alligevel formået at skuffe stort. De startede sæsonen rigtig flot men har over de seneste 1-2 måneder været ekstremt middelmådige og decideret dårlige til tider. Selv med en storspillende Damian Lillard ligger de og roder rundt uden for slutspillet på en 12. plads i Western Conference – 28W/30L.

Blazers er nu også blevet ramt af en skade til unge Anfernee Simons, som snitter omkring 20 point i denne sæson, og det vides ikke, hvor længe han er ude. Deres startende center Jusuf Nurkic har været ude i en længere periode og er heller ikke klar til dette opgør.

Kings får Malik Monk tilbage fra en kort skadespause, og har deres fulde mandskab klar til dette opgør.

Analyse til dette bet kan findes i bunden af artiklen.

Andreas’ spiltanker:

Betbuilder: SAC Kings ML + Domantas Sabonis Over 6.5 Assists hos bet365* (odds 2,65)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Eksperttips fra Andreas Krogh

Ovenfor har du læst Andreas Kroghs spiltanker til nattens største kampe. Gå direkte til ekspertens deciderede spilforslag her.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar