18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Andreas Krogh: Odds og optakt til NBA 2. juni 2023

Finalerne skydes i gang natten til fredag. Der er mange spørgsmål, der skal besvares. Er du til taktisk og flot angrebsspil, er dette serien for dig!

Foto: Bildbyrån

Foto: Bildbyrån

Hvis du er ny til NBA, kan du tjekke SpilXpertens ordbog ud HER.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

SpilXpertens NBA-dækning er sponsoreret af bet365.

Officielle spiltips findes allernederst i artiklen, og der gives løbende “spiltanker” efter hver kamp.

Miami Heat 0 @ 0 Denver Nuggets

NBA Finals, kamp 1 – natten til fredag kl 02:30, kan ses på TV2 Sport

Der har været meget snak i de amerikanske medier, om hvorvidt dette er et godt og spændende finale-matchup. Det mener jeg bestemt det er – ihvertald taktisk og for basketnørder.

Der mangler måske én eller to superstjerner (ift tv ratings), men hvis man kan lide holdbasket, så er dette et perfekt matchup!

Hvordan bliver Nikola Jokic dækket op af Miami? Hvem skal tage sig af Jimmy Butler fra Denver? Hvilke bænkspillere får vi at se? Bliver det højt eller lavtscorende? Lever Adebayo endelig op til sit potentialle?

Der er mange spørgsmål, og en del af dem får vi besvaret i aftenens kamp 1.

Husk at læse vores serie-optakt – HER!

I slutspillet (16 hold)DRTGORTGTempo
Nuggets#7#1#9
Heat#5#5#10

Der er som sagt mange spørgsmål. Jeg syntes dog, at der er et par gode muligheder trods den store uvished.


#1 Over 219 Point hos bet365* (odds 1,90)

Jeg nævnte det kort i min serie-optakt, men siger det gerne igen. Der er gode chancer for et par eller tre højtscorende kampe i denne serie.

I slutspillet starter serier ofte i et relativt højt/tempo, og bliver så langsommere og langsommere fra kamp 4 og fremad. Jeg forventer, at vi får totaler omkring 221 til 223 i kamp 2, 3 og formentlig 4.

Denver’s offensiv kan ikke stoppes af noget som helst forsvar – ikke engang Miami’s. Samtidig bør Heat have gode forudsætninger for point i serien. 

Den eneste spiller der har et dårligt matchup, er Jamal Murray. Heldivis er Denver’s offensiv så bevægelig og flydende, at de nok skal få ham involveret.

Hvis begge hold spiller op til deres gennemsnit, så vurderer jeg linjen til at være for lav. 


#2 Betbuilder – Bam Adebayo 20+ Point og 5+ Assists hos bet365* (odds 10,00)

Skal findes under Spiller – Milepæle

Bam, Bam, Bam… Alle ting peger på en stor offensiv serie fra Miami’s alsidige center.

Udover chancen for fejlproblemer mod Jokic, og hans til tider ustabile mentalitet, så er der mange gode grunde til, at Miami skal satse på en dominerende præstation af Bam Adebayo.

Jeg tror at Miami spiller Bam off-ball vs Jokic. Lad en anden have det direkte matchup, og få Bam til at agere som roamer. Jokic kan ikke stoppes 1v1, så han skal irriteres og overrumples sent i shot clock. Det bør limitere chancen for fejlproblemer.

Jokic’ defensive problemer skal udnyttes. Han SKAL arbejde defensivt. Alt skal prøves. Han vil blive involveret i en masse high pick & rolls, samt en masse screens og handoffs. Situationer der alle starter med Bam.

Bam skal også turde, at bruge sin fart og atletiske evner mod Jokic. Han kan slå ham off the dribble, og den store serber er ikke ligefrem en elite forsvarsspiller.

Indtil videre har Miami spillet mod tre hold med virkelig god beskyttelse ved kurven. Det slutter her. Denver er en af ligaens værste hold i den kategori. Det giver flere chancer for ‘’nemme’’ point.

Bam Adebayo og Jimmy Butler skal også udnytte deres indbyrdes pick & roll – noget vi ikke så mod Boston. Jokic kommer til at spille i drop coverage, hvilket vil give åbne midrange-skud. I min bog lader man Bam tage de skud, mens man følger Butler tæt på screens (fra Denver’s perspektiv).

Det er et langskud, men Miami får brug for en stor serie fra Bam. Om det starter i Game 1? Who knows. Der er dog god værdi.


Andreas’ spiltanker:

Over 219 Point hos bet365* (odds 1,90)

Betbuilder: Bam Adebayo 20+ Point og 5+ Assists hos bet365* (odds 10,00)

Ovenfor har du læst Andreas Kroghs spiltanker. Gå direkte til ekspertens deciderede spilforslag her (opdateres i takt med publicering).

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar