18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Andreas Krogh: Odds og optakt til NBA 13. juni 2023

Denver Nuggets er én sejr fra klubbens første mesterskab. De har tre forsøg, og den første kommer i aften på hjemmebanen i Colorado. Skal sæsonen ende med et mesterskab til Denver Nuggets, eller kan de undertippede Miami Heat holde liv i deres mirakuløse Playoff run?

Foto: Kyle Terada / Reuters / Ritzau Scanpix

Foto: Kyle Terada / Reuters / Ritzau Scanpix

Hvis du er ny til NBA, kan du tjekke SpilXpertens ordbog ud HER.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

SpilXpertens NBA-dækning er sponsoreret af bet365.

Officielle spiltips findes allernederst i artiklen, og der gives løbende “spiltanker” efter hver kamp.

Miami Heat 1 @ 3 Denver Nuggets

NBA Finals, kamp 5 – natten til tirsdag kl 02:30, kan ses på TV2 Sport

Denver’s stjerneduo bestående af Nikola Jokic og Jamal Murray har været ustoppelig i finalerne. Serberen og canadieren leverer store præstationer kamp efter kamp, og Miami kan ikke ramme deres skud.

Det er en dårlig kombi, hvis man er Miami Heat. Deres shooters har været on fire i hele slutspillet, men skyder lige nu lave procenter på deres 3-pointsskud. Det er dog ikke bare fordi, de misser deres skud.

Denver har været exceptionelt gode til at ‘’løbe’’ Miami af 3-pointslinjen. Det fjerner dermed Heat’s helt store styrke offensivt, hvilket er at sende en masse dybe skud afsted.

Bet365 vurderer Denver til at have cirka 78% chance for sejr i kamp 5 – Miami de resterende 22%.

Close-out kampe er ofte de sværeste i basketball. Det ene hold føler de er ovenpå, mens det andet mandskab kæmper for deres liv. 

Denver slår mig ikke som et hold, der bliver selvtilfredse, men det psykiske i at lukke en serie er utroligt svært. Især når det er for at vinde sit første mesterskab.

På den anden side lægger Miami sig heller ikke fladt ned. Der bliver kamp indtil det sidste sekund!

Det er muligvis sæsonens sidste kamp. Tak til alle der har læst med i denne NBA sæson! Det har været en fornøjelse, og vi håber, i læser med efter sommerferien.

I slutspillet (16 hold)DRTGORTGTempo
Nuggets#5#1#10
Heat#9#5#11

#1 Jimmy Butler Over 26,5 Point hos bet365* (odds 1,86)

Den 33-årige Miami forward har haft en svær serie. Han har virket lidt træt, og har et svært matchup mod Denver’s Aaron Gordon. Han er dog kommet frem til fornuftige skud – de skud han normalt rammer, er bare ikke gået igennem nettet.

Han er en ekstremt uselvisk spiller, men når ens holdkammerater, ikke kan score på de afleveringer de får, så er man lige vidt.

Butler scorede 28 point i kamp 3 og 25 i kamp 4 – de 25 point uden at score i de sidste 6 minutter af kampen… Oven i det missede han også 3-4 skud, som han normalt rammer.

I en kamp der potentielt kan sende Miami på sommerferie, regner jeg med en desperat og god præstation fra deres stjerne. Der bliver normalt justeret på linjerne i sådan et spot, men det er der ikke blevet her.

#2 Gabe Vincent Over 12,5 Point & Assists hos bet365* (odds 1,86)

Vi får lidt af en discount-linje, efter at Gabe Vincent løb ind i tre hurtige fejl i 2. quarter af kamp 4. Det betød, at han kun spillede 19 minutter sammenlagt. Han var ellers on pace til at spille 30+ minutter.

I kamp tre havde han også en dårlig aften. 2 for 10 på gulvet. Det er også en af grundende til en lav linje.

Gabe er over linjen i 13 af 20 slutspilskampe med minimum 20 minutters spilletid – inklusiv de første to kampe i denne serie.

Med et slutspils-snit på 16,6PA tager jeg gerne en linje, der er så stor rabat på – også selvom han har haft to dårlige kampe i træk.

Andreas’ spiltanker:

Jimmy Butler Over 26,5 Point hos bet365* (odds 1,86)

Gabe Vincent Over 12,5 Point & Assists hos bet365* (odds 1,86)

Ovenfor har du læst Andreas Kroghs spiltanker. Gå direkte til ekspertens deciderede spilforslag her (opdateres i takt med publicering).

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar