18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Andreas Krogh: Odds og optakt til NBA 10. juni 2023

Weekenden skydes i gang med kamp 4 fra dette års NBA Finals. Miami ser kampen som et must win, mens en sejr til Denver vil skubbe dem centimeter fra klubbens første mesterskab nogensinde. Det kan kun blive godt!

Foto: Kyle Terada / Reuters / Ritzau Scanpix

Foto: Kyle Terada / Reuters / Ritzau Scanpix

Hvis du er ny til NBA, kan du tjekke SpilXpertens ordbog ud HER.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

SpilXpertens NBA-dækning er sponsoreret af bet365.

Officielle spiltips findes allernederst i artiklen, og der gives løbende “spiltanker” efter hver kamp.

Denver Nuggets 2 @ 1 Miami Heat 

NBA Finals, kamp 4 – natten til lørdag kl 02:30, kan ses på TV2 Sport

Natten til torsdag bragte Denver Nuggets sig foran i serien med 2-1. Det gjorde de på baggrund af en udebanesejr med cifrene 109-94. Det lyder flot, men det var ikke så dominerende, som de tal antyder.

Jo, Denver var det bedste hold. De havde mere energi, og lignede det hold med mest desperation. To vigtige ting når man møder Miami Heat. 

Men så man kampen, så var det ikke et super ‘’fair’’ resultat. Miami skabte som sædvanlig gode skud, men deres spillere kunne ikke konvertere dem til point. Deres forsvar var dog yderst kritisabelt – energien mest af alt.

Det er to hold, der ofte ‘’outworker’’ deres modstander, og indtil videre i serien holder den påstand tæt. Alle tre kampe er vundet af det hold, der spillede med mest energi – i begge ender af banen.

Miami er igen, igen blevet afskrevet af alle (efter deres kamp 3 nederlag). Skal de endnu engang overraske og udligne til 2-2? Det er svært at sige, men jeg er sikker på, at deres energiniveau nok skal være der i kamp 4.

Det bliver dog vigtigt, at få styr på Jamal Murray og Nikola Jokic. Miami blev i kamp 3 slagtet af de to stjerner, og kan de ikke stoppe mindst én af dem… Så er det svært at være optimist.

I slutspillet (16 hold)DRTGORTGTempo
Heat#9#5#11
Nuggets#5#1#10

#1 Betbuilder: Michael Porter Jr 15+ Points & 5+ Rebounds hos bet365* (odds 4,50)

Dette bet er ikke for sarte sjæle. Michael Porter Jr er voldsomt svingende, men statistikkerne taler ikke for dette høje odds. Here’s why:

MPJ har ramt linjen i 9 af Denver’s 18 slutspilskampe indtil videre, men er under i de tre første kampe i denne serie (14pts/10reb i kamp 1) – hvilket er grunden til det høje odds. Til kamp 1 og 2 var denne linje omrking odds 2-2,20 cirka.

Hans minutter har været nedeadgående i de seneste 2 opgør, men det vender på et tidspunkt. Det kommer mest af alt an på, om han starter kampen med at ramme et eller to skud. For dygtige skytter kommer point i stimer.

God start -> tilbage til 30+ min = point og rebounds

Jeg går efter en høj linje, da den er bedre værdi i mine øjne. Han spiller enten en god kamp, eller også spiller han slet ikke nok til at ramme sine ‘’normale’’ linjer.

Du kan læse hele min analyse af dette bet, HER!

#2 Bam Adebayo Over 3,5 Assists hos bet365* (odds 1,76)

Vi var på Bam Adebayo i kamp 1 og 2. Heldigvis tog vi ikke hans assists i kamp 3, da han endte med tre stks. Nu skal vi dog tilbage til den alsidige Miami center.

Adebayo snitter 8 potentielle assists efter seriens første tre kampe. Det er endt med 5, 4 og senest 3 assists. Miami skød forfærdeligt i kamp 3, hvilket er den største grund til, at han ikke ramte sin o3,5-linje.

Jeg forventer endnu mere action med Bam i de høje pick & rolls + handoffs til denne kamp. Jokic er i min optik ikke blevet angribet nok. Faktisk ikke engang tæt på. Det skal der justeres på. 

Han skal angribes meget mere, og det bliver han ved at Adebayo, hiver ham op til 3-pointslinjen med action efter action.

Lad os håbe, vi vinder vores tredje bet i streg på Bam Adebayo!

Andreas’ spiltanker:

Betbuilder: Michael Porter Jr 15+ Points & 5+ Rebounds hos bet365* (odds 4,50)

Bam Adebayo Over 3,5 Assists hos bet365* (odds 1,76)

Ovenfor har du læst Andreas Kroghs spiltanker. Gå direkte til ekspertens deciderede spilforslag her (opdateres i takt med publicering).

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar