18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Andreas Krogh: Odds og optakt til NBA den 10. marts 2023

Vi har en propfyldt optakt med masser af spilforslag til nattens NBA-kampe. Vi skal vidt omkring, og vi har et fedt kampprogram foran os. Held og lykke!

Officielle spiltips findes allernederst i artiklen, og der gives løbende ‘’spiltanker’’ efter hver kamp.

Mikal Bridges og Brooklyn Nets er på besøg hos Bucks i Milwaukee. (Foto: Bildbyrån)
Mikal Bridges og Brooklyn Nets er på besøg hos Bucks i Milwaukee. (Foto: Bildbyrån)

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Reklamelink | +18 år | Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365 | Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling | Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder | Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder* | StopSpillet | ROFUS.nu | Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

SpilXpertens NBA-dækning er sponsoreret af bet365.

Golden State Warriors @ Memphis Grizzlies

Natten til fredag kl 01:30, kan ses på TV2 Sport X

Oh boy.. Memphis er gået fra at være et af ligaens bedste hold til et hold i kaos over den seneste tid. Deres superstjerne Ja Morant er inde i et stormvejr og er ude på ubestemt tid. Det er, hvad der sker, når man flasher en pistol på sociale medier. Come on! Han blev frikendt af politiet i går aftes, men NBA undersøger stadig sagen.

Nok om drama! Warriors er på besøg i Memphis i aftenens tv-kamp. De forsvarende mestre fra Golden State var endelig kommet ind i en god stime med fem sejre i træk (hjemme), før de tabte deres seneste to (ude). 

Endnu engang viser de, at deres udebaneform er decideret pinlig og useriøs. Jeg har nævnt det i tidligere optakter, men deres forsvar går fra at være det 3. bedste hjemme til det 3. dårligste ude. Jeg har aldrig set noget lignende fra et ‘’godt’’ hold, og jeg bliver efterhånden mere og mere bekymret på deres vegne.

Memphis er som sagt i problemer for tiden, men selv uden deres superstjerne har de et yderst fornuftigt hold. Tyus Jones antages at være den bedste backup point guard i ligaen, og han skal nok lede holdet, mens Ja Morant er ude. 

Selv om tabet af Ja Morant er markant, besidder de stadig et af ligaens bedste forsvar. Det skal bære dem igennem stormvejret, indtil Morant forhåbentligt er tilbage.

Det er to hold, som spiller markant forskelligt hjemme og ude, så lad os kigge på de relevante kampe her:

DRTGORTGTempo
Grizzlies (hjemme)#1#13#4
Warriors (ude)#28#17#4

Stephen Curry er tilbage efter en længere skadesperiode, og han bør kunne rette op på mange af Warriors mangler både ude og hjemme. 

Warriors har slået Memphis i begge indbyrdes opgør i denne sæson, og selv om de er forfærdelige på udebane, skal de også være favoritter her og nok lidt større end den nuværende -2.5 linje.

Brooks for hjemmeholdet er en interessant størrelse. Hans volume af skud skal nok være der, men han er meget svingende. Jeg forsøger mig dog med hans linje.

Andreas’ spiltanker:

Draymond Green Over 13,5 Rebounds & Assists hos bet365* (odds 1,76)

Dillon Brooks Over 13,5 Point hos bet365* (odds 1,83)

Golden State Warriors -2,5 hos bet365* (odds 1,90)

Brooklyn Nets @ Milwaukee Bucks

Natten til fredag kl 02:00

Brooklyn Nets og deres relativt nye mandskab rejser en tur til Milwaukee i staten Wisconsin. Her venter græske Giannis Antetokounmpo og resten af Bucks-mandskabet.

Lad os starte med gæsterne fra Brooklyn Nets. De er gået fra at have to superstjerner i Kevin Durant og Kyrie Irving til nu at have et homogent og alsidigt hold. 

De nye spillere er stadig ved at finde deres helt præcise roller, men det ser lovende ud. Offensivt har det været meget op og ned, men som forventet er deres forsvar solidt. De mangler desværre startende PG og C. Spencer Dinwiddie og Nic Claxton til dette opgør.

Mikal Bridges har fundet sig til rette som den klare #1 option i offensiven i Brooklyn. Bridges snitter 26,5 point per kamp i de første 10 kampe hos Nets. 

Det lyder måske ikke som meget ift til ligaens største stjerner, men Bridges har i lang tid været mest kendt for sit forsvar – tilføjer du 26.5 point til hans defensive spil, er han en af ligaens absolut mest værdifulde spillere. 

Hvis man har fulgt mig på Twitter (@AndreasKrogh4) over en længere periode, ved man, hvor meget jeg elsker Bridges.

Milwaukee Bucks er for mig et af de to bedste hold i Eastern Conference, og det er der mange grunde til.

De har ligaens mest dominerende spiller i Giannis, en af ligaens bedste 2-way guards i Jrue Holiday, en af ligaens mest alsidige centers i Brook Lopez og en af ligaens bedste scorere i Khris Middleton. 

Oven i det har de også et af ligaens dybeste mandskaber med rollespillere som Bobby Portis, Pat Connaughton, Jevon Carter, Jae Crowder og så videre! Helt absurd.

Nets har vundet tre i træk, mens Bucks har vundet hele 20 ud af de seneste 22 opgør. Lad os tage et kig på lidt statistikker:

DRTGORTGTempo
Bucks#3#15#12
Nets (siden trading deadline)#16#24#16

Bucks skal helt sikkert være markante favoritter hjemme i Fiserv Arena, og de bør da også løbe med en sejr. Dog har Brooklyn gode forudsætninger for at stoppe alle andre end Giannis.

Det er interessant, om de vælger at smide et double team efter ham. Uanset hvad er det næsten umuligt at stoppe den dominerende græker.

Jeg har en lidt fræk betbuilder i tankerne til dette opgør. Mikal Bridges er god til at beskytte bolden, men med deres fravær til dette opgør er jeg bange for, han kommer på dybt vand. Lad os krydre det med Milwaukee -5.5! 

Andreas’ spiltanker:

Betbuilder: Mikal Bridges Over 2,5 Turnovers + Bucks -5,5 hos bet365* (odds 1,86)

New York Knicks @ Sacramento Kings

Natten til fredag kl 04:00

Det eneste opgør, der måske kan udfordre Nets @ Bucks til titlen som aftenens kamp, får vi at se, når Knicks og Kings tørner sammen i Sacramento. Ligaens bedste angreb vs et af ligaens varmeste hold – lets go!!

Gæsterne fra New York var før tirsdagens nederlag til Hornets ligaens mest formstærke hold. De havde vundet ni kampe i træk og mange af dem mod virkeligt gode hold. De spiller solidt i begge ender af banen lige nu, og de bør kunne skabe problemer for hjemmeholdet.

Kings … Jeg har nævnt det før, men det er absurd at se et godt hold i Sacramento. De har altid været jammerlige, men nu er de endelig på toppen af NBA igen. 

De indtager på nuværende tidspunkt 2. pladsen i Western Conference og ejer som sagt titlen som det bedste angreb i ligaen.

Desværre sad begge point guards ude med en skade i deres seneste opgør, men jeg forventer, begge spiller i aften (tv-kamp i USA). Jeg er mest i tvivl om Jalen Brunson (Knicks), mens jeg er ret sikker på, De’Aaron Fox spiller (Kings).

Tid til stats:

DRTGORTGTempo
Kings#25#1#10
Knicks#15#5#27

Som basketballnørd er det her virkelig et fedt matchup. Begge hold er i god form og spiller begivenhedsrig basketball. Det er også to hold, som ofte spiller utroligt tætte kampe. De dominerer ikke særlig tit, hvilket ofte gør det til et sjovere produkt.

Sacramento Kings, som er hjemmeholdet, kommer formentlig til at styre opgørets tempo/stil. De spiller voldsomt hurtigt og effektivt i den offensive del af spillet. I defensiven kniber det dog ofte med intensitet. De offensive #1 og #2-options er ofte gode bets, når man er involveret i Kings’ kampe. 

Derfor er det svært at se bort fra Julius Randle (Knicks). Han er i god form og skal nok tage det nødvendige antal skud. Om han rammer dem, er så noget helt andet! 

Der er gode forudsætninger for de fleste spillere i dette opgør. Det bør blive tæt og højt scorende. Kings center Domantas Sabonis får det formentlig svært mod store Mitchell Robinson, så hans afleveringer bliver en vigtig del af spillet. 

Selv om Knicks ikke tillader voldsomt mange assists, er det nødvendigt i dette matchup. Han er O6.5AST i 72% af deres hjemmebanekampe i denne sæson (32+ min).

Andreas’ spiltanker:

Domantas Sabonis Over 6,5 Assists hos bet365* (odds 2,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Charlotte Hornets @ Detroit Pistons

Natten til fredag kl 01:00

Ja, sexet bliver det ikke, når Hornets skal en tur til Detroit. Begge hold er i en spøjs del af sæsonen, hvor man helst skal være dårlige for at forbedre sine chancer for et højt draft pick.

Det er ofte i disse lidt ‘’grimme’’ kampe, at der er bedst værdi at hente. Så lad os se, om vi kan slutte optakten af på den bedst mulige måde!

DRTGORTGTempo
Pistons#28#27#13
Hornets#21#30#7

Det bør blive en kamp, hvor der bliver spillet knap så meget forsvar. Hornets er uden deres stjerne og point guard, Lamelo Ball, hvilket giver plads til Terry Rozier. Han er over denne linje (21,5) i 18 ud af 25 opgør i denne sæson, hvor Lamelo har siddet ude (28+ min). Super godt spot mod et af ligaens dårligste forsvar.

Hornets’ Kelly Oubre Jr er også et solidt bet i aftens opgør – især hans 3pt-scoringer. Han er O2.5 3s i 18 ud af 28 kampe med 28+ min og ingen Lamelo.

Der er nogle hold, jeg holder mig fra på nuværende tidspunkt i sæsonen. Et af de hold er Detroit Pistons. 

Lad os holde det simpelt og fokusere på Hornets-spillerne i dette opgør. Selv om de burde tanke (være dårlige med vilje), spiller deres bedste spillere stadig mange minutter. Det er altid vigtigt i prop betting.

Andreas’ spiltanker:

Terry Rozier Over 21,5 Points hos bet365* (odds 1,80)

Kelly Oubre Jr Over 2,5 3-pointsskud hos bet365* (odds 1,76)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Eksperttips fra Andreas Krogh

Ovenfor har du læst Andreas Kroghs spiltanker til nattens største kampe. Gå direkte til ekspertens deciderede spilforslag her.

Skriv et svar