18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Andreas Krogh: Odds og optakt til NBA den 6. marts 2023

Oh boy! Denne dag har jeg set frem til i lang tid. Faktisk lige siden der kom en aftale på plads vedr. ugentlige NBA-optakter. Vi har grundspillets bedste dag ift. kampprogram foran os, og jeg vil forsøge at klæde jer bedst muligt på til fire af aftenens bedste opgør! 

Officielle spiltips findes allernederst i artiklen, og der gives løbende ‘’spiltanker’’ efter hver kamp.

Paolo Banchero er brandvarm, når Orlando spiller i nat. (Foto: Bildbyrån)
Paolo Banchero er brandvarm, når Orlando spiller i nat. (Foto: Bildbyrån)

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

SpilXpertens NBA-dækning er sponsoreret af bet365.

Phoenix Suns @ Dallas Mavericks

Søndag aften kl 19:00, kan ses på TV2 Sport

Vi starter aftenen med et fantastisk opgør, når de to tidligere holdkammerater, Kevin Durant & Kyrie Irving, løber ind i hinanden for første gang siden deres trades væk fra BKN Nets i februar.

Oven i det, får vi også en af ligaens nye rivalopgør at se, når Devin Booker skal op imod slovenske Luka Doncic. De mødtes i slutspillet sidste år, hvor der mildest talt var ondt blod mellem de to mandskaber. En serie som Dallas i øvrigt vandt.

Da begge hold ændrede sig markant i februar grundet trades, er der ikke meget mening i at kigge på hele sæsonens præstation. Lad os i stedet tage et kig på, hvordan det er gået med de nye trupper.

Kyrie Irving og hans partner in crime Luka Doncic er kommet halvdårligt fra start, og står med kun to sejre ud af seks mulige (når de begge spiller). Deres offentlige potentiale er nem at få øje på, men som frygtet ligner det et hold, som får det svært defensivt.

De eneste ‘’positive’’ defensive spillere tilbage i truppen er Josh Green og Maxi Kleber, og de er ikke ligefrem to spillere, som kan lede dem hverken i grund eller slutspillet.

Phoenix Suns er på vej ind i en ny æra. De har over de seneste år været et af de mest stabile hold i ligaen, og nu tilføjer man så en all-time great i Kevin Durant.

Det vil sige, at man nu har to af ligaens top-5 scorere (Durant/Booker), ligaens bedste pass-first point guard (Chris Paul) og en af ligaens bedste bigs (Ayton).

Jeg har svært ved at se, hvordan nogen skal stoppe dem. Det er et hold, som man defensivt ikke kan stille noget op imod. Durant har kun spillet to kampe for Suns indtil videre – to nemme sejre over Hornets & Bulls.

Jeg har Phoenix Suns som en relativ klar favorit i dette opgør. De har ikke så mange kampe sammen endnu, men Kevin Durant er ikke en svær spiller at inkorporere. Selv hvis vi siger at det er to lige hold i den offensive del, så er Suns’ defensive loft markant højere end Dallas’.

Phoenix Suns store center er tvivlsom til aftenens opgør, ellers bør vi få to raske hold på banen. Hvilket gør, at jeg holder mig væk fra et spil på Suns ML. Hvis han spiller, så placerer jeg nok en skilling eller to på dem.

Vi får formentlig en højt scorende affære, hvor mange spillere kan brage igennem. Kevin Durant og Kyrie Irving er de logiske valg, og en gang imellem skal man ikke overtænke det alt for meget.

Andreas’ spiltanker:

Kevin Durant Over 22,5 Point hos bet365* (odds 1,86)

Kyrie Irving Over 24,5 Point hos bet365* (odds 1,86)

Golden State Warriors @ Los Angeles Lakers

Søndag aften kl 21:30, kan ses på TV2 Sport

Warriors vs Lakers uden Stephen Curry og LeBron James er en mærkelig størrelse, dog bør vi alligevel få en lækker kamp fra at se fra The City of Angels! Begge hold har brug for forbedringer, inden slutspillet skydes i gang om lidt over en måned.

Stephen Curry forventes faktisk at være klar til dette opgør, men det er ikke 100% sikkert. Hvis han spiller, bliver det formentligt på nedsat tid.

Warriors er så småt ved at finde fodfæstet efter en skuffende start på sæsonen. Dubs kommer ind til kampen med fem sejre i træk, men skal nu på udebane for første gang i et par uger – første udekamp siden de spillede mod Lakers d. 23/2 (Warriors tabte med 124-111). Warriors bør kun blive bedre og bedre frem mod slutspillet.

Los Angeles Lakers er en spøjs størrelse i år, og en skade til LeBron James tidligere på ugen, har bragt dem i en endnu sværere position. LeBron forventes at være ude i minimum tre uger med en fodskade, hvilket gør deres slutspilsdrømme endnu sværere.

Bet365 tilbyder lige nu odds 3,15 for at Lakers når i slutspillet – det var odds 1,83 før LeBron’s skade. Ærgerligt for Lakers-fans, men sådan er livet i verdens bedste basketliga.

Lad os tage et kig på et par forskellige parametre – defensive rating, offensive rating, tempo:

DRTGORTGTEMPO
Lakers#17#22#2
Warriors#15#13#1

Som vi kan se, er det faktisk to hold som rangerer meget ens. Jeg vil dog påstå, at Warriors er et bedre hold, end disse tal viser. 

Vi skal nok skubbe Lakers lidt ned i deres tempo-rangering, da de er foruden LeBron James og for nylig skaffede sig af med Russell Westbrook. Begge spillere skubber tempoet betydeligt.

Anthony Davis bør have et godt udgangspunkt, hvis man kigger efter en spiller, der kan score en masse point i dette opgør.

Hans linje er dog lidt for høj i min optik @ 28,5 – hans rebound-linje er dog lidt mere interessant @ 12,5. Hjemmeholdet Dennis Schröder er nok mit favorit spot til dette opgør.

Andreas’ spiltanker:

Dennis Schroder Over 14,5 Point hos bet365* (odds 1,80)

Dennis Schroder Over 22,5 Poins & Assists hos bet365* (odds 1,86)

Anthony Davis Over 12,5 Rebounds hos bet365* (odds 1,86)

Anthony Davis Over 2,5 Turnovers hos bet365* (odds 1,76)

New York Knicks @ Boston Celtics

Natten til mandag kl 01:30

De to ikoniske Eastern Conference-klubber mødes i et klassisk opgør mellem New York og Boston, og det kunne ikke ske på et bedre tidspunkt.

Knicks er inde i en vanvittig stime med sejre i 10 ud af de seneste 11 kampe, og Boston anses stadig som ligaens bedste hold. De har dog vist lidt svaghedstegn for nyligt – senest da de smed en kæmpe føring mod Nets.

De to hold har allerede mødt hinanden tre gange i denne sæson, hvilket er endt med to sejre til Knicks og én til Celtics. De mødtes ved udgangen af februar, i et opgør Knicks vandt med 109-94 – Celtics var uden Jaylen Brown i den kamp, 25+ point per kamp.

Lad os tage et kig på et par forskellige parametre – defensive rating, offensive rating, tempo:

DRTGORTGTEMPO
Celtics#5#3#21
Knicks#13#4#27

For mig er det faktisk lidt overraskende, at Knicks rangerer så højt i deres angrebsspil. Meget af det kan tilskrives Jalen Brunson, som man hentede i Dallas før sæsonen. Han har spillet bedre end man kunne forvente, og med en flot redemption-sæson af Julius Randle har man et sundt fundament for mange point.

Forsvaret skal nok blive bedre, da man endelig har fået Mitchell Robinson tilbage fra en skade. Hvis vi kigger på deres seneste fem kampe (siden Robinson kom tilbage), så rangerer Knicks som ligaens #9 bedste defensive hold.

Boston er bare latterligt gode. De kan alt, og er da også favoritterne i Eastern Conference. De nåede finalen sidste år, og alt andet end endnu en finaleplads vil være en kæmpe skuffelse.

Det eneste man måske kunne ønske sig, er at de spillede lidt hurtigere. De har holdet til det, så det handler bare om at få det implementeret. Flere boldbesiddelser = flere point.

Fra et betting-perspektiv, så skal Boston ses som relativt store favoritter hjemme i TD Garden – også selvom Knicks er brandvarme. De har revanche til gode mod ærkerivalerne fra New York, og jeg tror de vinder relativt komfortabelt.

En anden vinkel kunne være mange point. Celtics’ center Robert Williams aka Time Lord er skadet til denne kamp, og han er en af ligaens bedste forsvarsspillere.

Uden ham spiller de med Mike Muscala, som først og fremmest er en dygtig 3-pointsskytte, og dernæst en halvdårlig defensiv spiller. 

Andreas’ spiltanker:

Total Over 227,5 Point hos bet365* (odds 1,90)

Mitchell Robinson Over 6,5 Point hos bet365* (odds 1,83)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Portland Trail Blazers @ Orlando Magic

Natten til mandag kl 00:00

De evigt skuffende Blazers vs et af ligaens mest talentfulde unge mandskaber, Orlando Magic.

Hjemmeholdet fra Florida har tyske Franz Wagner listet som “tvivlsom”, og jeg forventer ikke at han spiller. Det bør give os en lækker vinkel på kommende Rookie of the Year, Paolo Banchero. Mere om det længere nede.

Begge hold har haft gode perioder i denne sæson, men det ligner bestemt ikke nogle hold, som skal lave noget ‘’sjovt’’ i slutspillet.

Magic bør være fokuseret på fremtiden samt dette års draft, og Blazers bør skamme sig over, hvor useriøs deres mandskabskonstruktion har været i mange år.

De har en af historiens bedste point guards i Damian Lillard, og alligevel har man aldrig formået at bygge et mesterskabshold. Skuffende!

Lad os tage et kig på et par forskellige parametre – defensive rating, offensive rating, tempo:

DRTGORTGTEMPO
Magic#17#25#17
Blazers#27#6#22

Jeg tror vi får et tæt opgør, som snildt kan blive afgjort på en af de sidste boldbesiddelser. Som nævnt i indledningen, så er Magic formentlig foruden Franz Wagner.

Det bør give alle anledninger til endnu en stor kamp for unge Paolo Banchero. Hans linje er kun justeret 1pt ift hans normale linje på 19.5, hvilket ikke er nok i denne situation.

Hans matchup, Jerami Grant, er en fornuftig og dygtig forsvarsspiller, men Paolo bør kunne score mod ham – han er bogstaveligt talt den eneste, der bekymrer mig.

Andreas’ spiltanker:

Paolo Banchero Over 20,5 Point hos bet365* (odds 1,83)

Paolo Banchero Scorer 25 eller flere hos bet365* (odds 3,20)

Den sidste skal findes her: Spiller – Point – Milesten

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Eksperttips fra Andreas Krogh

Ovenfor har du læst Andreas Kroghs spiltanker til nattens største kampe. Gå direkte til ekspertens deciderede spilforslag her.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar