18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

NBA odds

Med verdens bedste basketball-liga, NBA, er du garanteret top-underholdning og konstant aktion. Intensiteten i NBA er højere end nogen anden sportsliga, og NBA er derfor forbundet med konstant højt tempo og masser af flotte plays. Hvis du er til at betting på basketball, er NBA en af de mest interessante ligaer at følge. Ligeledes spilles der, når sæsonen kører, NBA hver dag, og det endda med flere kampe om dagen. Som NBA-fan kan du derfor også få stillet behovet og sulten hver evig eneste dag – også hvis du kan lide at oddse på NBA. NBA er en meget interessant liga at følge med i, og det bliver ikke værre af, at der igennem de seneste par år er kommet mere og mere fokus på det her i Danmark. Hvis du vil se de bedste NBA odds, kan du klikke på knappen nedenfor. Ellers kan du her på siden læse mere om de bedste bookmakere til NBA, udvalget af odds og meget mere.


Odds på NBA

NBA er et enormt spilobjekt over hele verdenen, og det siger dermed også sig selv, at der hos de danske bookmakere holdes et stort fokus på NBA. På de almindelige spiltyper som 1X2 og over/under kan der spilles for helt uhyre høje beløb, mens der ligeledes udbydes spiltyper som ”Hold A” laver over/under X antal point, quarter- og halvlegsspil og til sidst player specials. Tilbagebetalingen – og dermed oddsene – må ligeledes siges at være helt i top på NBA, og NBA topper da også tit bookmakernes tilbagebetalingsprocent-liste. Der er altså rige muligheder for spil på NBA, og du vil opleve højere odds på eksempelvis NBA end fodbold.


De bedste bookmakere med odds på NBA

*Reklamelink

bet365
*
Mr Green
*


Odds tips til NBA

Hos SpilXperten finder du hele NBA-pakken. Her vil du nemlig både kunne finde odds tips på de store og mere almindelige markeder som 1(X)2 og over/under, mens du ligeledes vil kunne finde odds tips på player specials. Med NBA rullende hver dag betyder det ligeledes også, at du hver dag kan finde nye odds tips hos SpilXperten, så du er klar til din betting på NBA.


NBA i TV

Med en så stor mængde af NBA-kampe hver dag, burde der også være nok kampe at se i TV. Det er dog ikke helt tilfældet, da NBA stadigvæk ikke er så populært hos mange TV-udbydere. NBA er dog som tidligere nævnt i fremgang, og hvem ved om vi om et par år, vil være i stand til at kunne se samtlige NBA-kampe live. TV2 Sport er eneste TV-kanal, der viser NBA, og det gør de fast. Tidspunkterne varierer fra uge til uge, men typisk er det sen aften/nat – gerne fredag, lørdag og søndag.