18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Basketball: Live stream

basketball

Basketball er ligeså stille begyndt at gøre sit klare indtog i danske sportsentusiasters bevidsthed, og det har bookmakerne fået øjnene op for. Det er nemlig blevet muligt at se en masse basketball på tv, og i endnu højere grad via live stream hos forskellige bookmakere, hvor du også kan spille på kampene. For at få adgang til bookmakernes live stream af basketball, kræves der blot en kontooprettelse, og så har man som bruger mulighed for både at spille på og se basketball, såvel som andre sportsbegivenheder, live.

Hvis du leder efter basketball odds, så glem ikke at tjekke denne side ud.

Se basketball via live streaming hos bet365

bet365* udbyder live stream af basketball fra NBA som supplement til det at placere væddemål – du kan også se og spille med på den kinesiske og spanske liga. For at få adgang til at spille på og se de direkte billeder fra basketball-kampe verden over, skal du oprette en konto hos bet365*. Sådan gør du:

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg din basketkamp

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og spil på basketball hos bet365 – KLIK HER!*

Regler og vilkår for streaming

Du skal have penge stående på din spillekonto eller have placeret et væddemål inden for et døgn for at have adgang til at benytte dig at live stream – og det kræver jo også penge på kontoen at spille med. Så overfør du blot penge til din spillekonto.

Basketball på TV

Der er nogle kanaler, som viser NBA kampe på TV. Klik dig videre til vores NBA og basketball TV guide for at se, hvilken kanal du kan finde kampene på.

Se basketball fra følgende ligaer

Der er yderst gode muligheder for både at spille på og se basketball hos bet365*. Der er ikke blot tale om kampe fra NBA, men også en lang række andre ligaer. Se her, hvilke ligaer du kan følge hos bet365*:

NBA
Vi starter med, hvad der må anses for den bedste basketball-liga i verden – nemlig NBA. Hos bet365* kan du se og spille på kampe fra NBA, og du har altså mulighed for at se stjerner som LeBron James og Stephen Curry folde sig ud på de amerikanske trægulve.

Hvis du leder efter nba odds, er SpilXperten det rigtige sted for dig.

Den kinesiske basket-liga
Kinesisk basketball er ligesom i de fleste andre sportsgrene på vej frem, og der har da også været flere kinesiske basketspillere i NBA. Du kan se og spille på kampe fra den kinesiske liga hos bet365*.

Den spanske basket-liga
I europæisk basketball er Spanien og spanske hold ofte med langt fremme, og især hold som Barcelona, Real Madrid og Valencia rammer ofte et højt niveau. Hos bet365* kan du altså følge med i og tjene penge på, hvem der løber med mesterskabet i Spanien.

Euro League
Se og spil med, når Europas stærkeste Basketball-hold spiller om det endelige trofæ i Euro League. Se og spil på kampe fra gruppespillet såvel som fra de afsluttende knock-out runder.