18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

MLB/Baseball: Live stream

Baseball har aldrig for alvor fået sit tag i Danmark og de danske spillere – før nu. Især amerikanernes store interesse og entusiasme i sportsgrenen har smittet af, og flere og flere danskere er begyndt at følge med af forskellige årsager. Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvad denne nye trend omhandler, kan du livestreame og spille på en hel række baseball-kampe fra den amerikanske liga MLB hos bet365*.

Hvis du leder efter baseball odds, tjek ud eller baseball side.

Guide til oprettelse af bruger hos bet365

For at få adgang til at se og spille på opgør fra den bedste amerikanske baseball-liga skal du blot følge nedenstående guide til oprettelse af en konto hos bet365*. Herefter har du fri og rig mulighed for at se og oddse på baseball-kampe fra USA.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg din kamp fra MLB

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og spil på MLB hos bet365 – KLIK HER!*

Regler og vilkår for live streaming hos bet365

bet365* tilbyder streaming af baseball foruden muligheden for at spille på det. Du har adgang til live streamingen, hvis du har placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer, men livestreamingen er også mulig at tilgå, hvis du har penge på spillekontoen, hvilket jo også tillader dig at placere væddemål. Husk, at bet365* er den oplagte spiludbyder, hvis du vil bette på baseball.

Stream og spil på MLB hos bet365 – KLIK HER!*


MLBs historie

MLB har eksisteret siden 1903, hvor de første såkaldte ”World Series” blev spillet. Turneringen er opdelt i to større ligaer kaldet American League og National League, og vinderen af hver af disse ligaer mødes i den afgørende finale, som er kendt under navnet ”Fall Classic”. Finalen spilles bedst ud af 7. New York Yankees har rekorden for flest samlede sejre med hele 27 af slagsen.


Spilletidspunkter i MLB

Da det er en amerikansk liga spilles kampene så regel om natten dansk tid, ligesom man kender det fra amerikansk fodbold, basketball osv. De normale kamptidspunkter ligger fra 19-04 dansk tid. Hvis du ikke har noget imod at være sent oppe og måske har lyst til at beskæftige dig med en ny sportsgren, så skal du prøve at se baseball.

Live stream og odds på MLB/Baseball hos bet365*

Alternativer til MLB/Baseball

Elsker du bare at spille og streame sport om natten? Udover baseball kan du overveje, om du skulle begynde at interessere dig for NBA (basketball) eller MLS (fodbold), som af gode grunde ofte spilles om natten dansk tid ligesom MLB/Baseball.

NBA
Følg LeBron, Curry og alle de andre stjerner fra NBA, når de tørner sammen i hæsblæsende dueller. Med flotte dunks, three-pointers og blocks er basketball et godt alternativ, når der ikke spilles baseball. Med en konto hos bet365* kan du spille på og se begge dele.

MLS
Mange kendte og rutinerede fodboldspillere har i de senere år valgt at tage turen forbi den amerikanske fodboldliga MLS som det sidste stop i deres karriere. Det er altså muligt at se mange store stjerner folde sig ud, selvom du selv sidder og spiller og streamer i nattens mulm og mørke. Du skal blot have en konto hos bet365* for at kunne spille med og have mulighed for at live streame.

Du kan følge og spille på NBA og MLS hos bet365*, ligesom du selvfølgelig også kan med MLB/Baseball.