Reklamelink*

Ballon d’Or oddsBallon dor odds

Bliver det Virgil van Dijk, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo eller en helt fjerde, der løber med den prestigefulde Ballon d’Or titel ved ceremonien i december 2019? Messi og Ronaldo står begge med 5 titler, men det er portugiseren, der har været skarpest de senere år. Vi giver dig her de bedste Ballon d’Or odds samt en gennemgang af de største favoritter.

Odds på Ballon dOr

Odds på vinderen af Ballon d’Or 2019

Lionel Messi: 1,08 – SPIL HER >> *

Virgil van Dijk: 7,00 – SPIL HER >>*

Cristiano Ronaldo: 34,00 – SPIL HER >>*

Robert Lewandowski: 101,00 – SPIL HER >>*

Raheem Sterling: 101,00 – SPIL HER >>*

Sadio Mane: 101,00 – SPIL HER >>*

Alisson Becker: 101,00 – SPIL HER >> *

Mohamed Salah: 276,00 – SPIL HER >> *

Eden Hazard: 276,00 – SPIL HER >>*

Kylian Mbappe: 276– SPIL HER >>*

Bernardo Silva: 276,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 2. december 2019 kl. 10:09. Odds kan ændre sig.

KLIK HER* for at se odds på flere potentielle Ballon d’Or-vindere.

Bemærk: Betfair* har gemt deres Ballon d’Or odds under ”Fodbold”, ”Specialspil”, ”#OddsOnThat – Football Specials”, ”Ballon d’Or Winner 2019”.

Opdatering: Siden markedet åbnede tilbage i september, er Virgil van Dijk gået fra at være storfavorit (odds 1,18 d. 5. september) til nu at være underdog (odds 7,00 d. 2. december). I skrivende stund (d. 2. december) florerer der rygter om lækkede dokumenter, der viser, at Lionel Messi har fået flest stemmer.

Favoritterne til Den Gyldne Bold

Det er Virgil van Dijk, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, der løber med favoritværdigheden ved Ballon d’Or anno 2019. I slutningen af august måned vandt Virgil van Dijk prisen som Champions Leagues bedste spiller, og derfor er Liverpool-forsvarsgeneralen selvfølgelig også topfavorit til at vinde ”Den Gyldne Bold”.

Virgil van Dijk
Virgil van Dijk spillede en nøglerolle på det Liverpool-mandskab, der ganske sensationelt gjorde comeback fra 0-3 til 4-3 mod Lionel Messi og Barcelona i Champions League-semifinalen. Siden gjorde Merseyside-mandskabet arbejdet færdigt mod Tottenham i finalen, og dermed kunne Liverpool fejre deres første Champions League-trofæ siden 2005. Samtidig var Virgil van Dijk vital for holdets imponerende pointhøst i Premier League, og selvom man akkurat blev slået af Manchester City, vil man huske 2018/2019-sæsonen for sjældent stor defensiv stabilitet i Liverpool-forsvaret – ikke mindst takket være Virgil van Dijk.

Bemærk dog, at titlen kun sjældent er gået til forsvarsspillere. Den seneste forsvarsspiller til at vinde prisen var Fabio Cannavaro tilbage i 2006.

Spil på Virgil van Dijk som vinder af Ballon d’OR – KLIK HER*

Lionel Messi
Lionel Messi er en del af forklaringen på, at titlen sjældent er gået til forsvarsspillere. Han tegner sig nemlig for i alt 5 x Ballon d’Or siden Cannavaro, og da ærkerivalen Cristiano Ronaldo samtidig har snuppet 5 titler, er der jo bare ikke så mange titler tilbage at kæmpe om. 😊

Lionel Messi hamrede mål ind på samlebånd i den forgangne sæson, men selv om den individuelle målscorer-kvalitet var helt i top, lykkedes det kun for FC Barcelona at triumfere i La Liga. Skuffende nederlag i både Champions League og Copa del Rey gør, at Lionel Messis vinderchancer er ringere, end de har været de foregående år.

Spil på Lionel Messi som vinder af Ballon d’OR – KLIK HER*

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo indledte sit Juventus-eventyr med en italiensk titel, og så spillede han også en rolle på det portugisiske landshold, der triumferede ved den nyetablerede Nations League Finals turnering. Cristiano Ronaldo formåede ikke at blive topscorer i Serie A, og selvom 21 mål selvfølgelig også er en slat, vil det alligevel være en overraskelse af de større, hvis CR7 løber med titlen i 2019.

Cristiano Ronaldo har vundet ved 2 af de 3 seneste ceremonier, og man bør bemærke, at han i begge tilfælde havde spillet en nøglerolle for det Real Madrid-mandskab, der vandt Champions League.

Spil på Cristiano Ronaldo som vinder af Ballon d’OR – KLIK HER*

Reglerne for Ballon d’Or

Forud for 2018-ceremonien blev der ændret lidt i regelsættet omkring uddelingen af Ballon d’Or-trofæet. Tidligere annoncerede France Football – fodboldmagasinet, der uddeler prisen – en liste på 30 nominerede spillere, som senere blev skåret ned til tre kandidater. Dette har man nu droppet, og i stedet vil der helt frem til vinderkåringen være 30 mulige kandidater. En anden og måske vigtigere ændring er, at landstrænere og anførere på landshold ikke længere vil have medbestemmelse i forhold til, hvem der vinder Ballon d’Or. I stedet er det nu udelukkende en række højtrespekterede fodboldjournalister, der agerer jury og derved vælger, hvem der skal vinde prisen. Dette foregår som sædvanligt ved, at jurymedlemmerne afgiver deres stemmer ved at vælge en første-, anden- og tredjeprioritet, som får henholdsvis fem, tre og et point.

Ballon d’Or og The Best er ikke det samme

France Football og FIFA har tidligere været sammen om at uddele prisen FIFA Ballon d’Or, men samarbejdet er fortid. Derfor eksisterer der nu to priser i moderne fodbold, Ballon d’Or – som uddeles af France Football – og The Best (FIFA Men’s Player) – som uddeles af FIFA.

Tidligere vindere af Ballon d’Or

Herunder får du en liste over tidligere vindere af Ballon d’Or.

2018: Luka Modric
2017: Cristiano Ronaldo
2016: Cristiano Ronaldo
2015: Lionel Messi
2014: Cristiano Ronaldo
2013: Cristiano Ronaldo
2012: Lionel Messi
2011: Lionel Messi
2010: Lionel Messi
2009: Lionel Messi
2008: Cristiano Ronaldo
2007: Kaka
2006: Fabio Cannavaro
2005: Ronaldinho
2004: Ronaldinho
2003: Zinedine Zidane
2002: Ronaldo
2001: Luis Figo
2000: Zinedine Zidane
1999: Rivaldo

Odds på Ballon dOr

Bonus til Ballon d'Or

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting