Reklame*

BAFTA oddsBAFTA odds 2017

BAFTA er britisk films fornemmeste pris svarende til amerikanernes Oscars. Hvert år i februar hyldes både international og britisk film ved prisuddelingen, som er blandt de største i verden. Vi har samlet de bedste odds på BAFTA, hvis du vil oddse på prisuddelingen. 2017-udgaven af BAFTA Awards løber af stablen søndag d. 12. februar, og du kan spille på vinderne helt frem til showets start klokken 20:00.

Odds på BAFTA 2017

Odds på BAFTA 2017

Nedenfor har vi samlet BAFTA odds sammen fra de danske bookmakere, som udbyder spil på prisuddelingen. Desværre er det ikke mange danske bookmakere, men til gengæld de allerbedste, som sætter odds på British Academy of Film and Television Arts.

Bedste film
La La Land: 1,16 - SPIL HER >>*
Moonlight: 8,00 - SPIL HER >>*
Manchester by the Sea: 12,00 - SPIL HER >>*
I, Daniel Blake: 15,00 - SPIL HER >>*
Arrival: 51,00 - SPIL HER >>*

Bedste instruktør
Damien Chazelle (La La Land): 1,10 - SPIL HER >>*
Kenneth Lonergan (Manchester by the Sea): 10,00 - SPIL HER >>*
Ken Loach (I, Daniel Blake): 10,00 - SPIL HER >>*
Denis Villeneuve (Arrival): 34,00 - SPIL HER >>*
Tom Ford (Nocturnal Animals): 51,00 - SPIL HER >>*

Bedste mandlige skuespiller
Casey Affleck (Manchester by the Sea): 1,20 - SPIL HER >>*
Ryan Gosling (La La Land): 5,00 - SPIL HER >>*
Andrew Garfield (Hacksaw Ridge): 15,00 - SPIL HER >>*
Jake Gyllenhaal (Norturnal Animals): 41,00 - SPIL HER >>*
Viggo Mortensen (Captain Fantastic): 41,00 - SPIL HER >>*

Bedste kvindelige skuespillerinde
Emma Stone (La La Land): 1,40 - SPIL HER >>*
Natalie Portman (Jackie): 3,00 - SPIL HER >>*
Emily Blunt (The Girl on the Train): 26,00 - SPIL HER >>*
Amy Adams (Arrival): 26,00 - SPIL HER >>*
Meryl Streep (Florence Foster Jenkins): 34,00 - SPIL HER >>*

Bedste mandlige birolle
Mahershala Ali (Moonlight): 1,40 - SPIL HER >>*
Aaron Taylor-Johnson (Nocturnal Animals): 3,60 - SPIL HER >>*
Dev Patel (Lion): 13,00 - SPIL HER >>*
Jeff Bridges (Hell or High Water): 19,00 - SPIL HER >>*
Hugh Grant (Florence Foster Jenkins): 34,00 - SPIL HER >>*

Bedste kvindelige birolle
Viola Davis (Fences): 1,062 - SPIL HER >>*
Michelle Willams (Manchester by the Sea): 12,00 - SPIL HER >>*
Naomie Harris (Moonlight): 17,00 - SPIL HER >>*
Hayley Squires (I, Daniel Blake): 21,00 - SPIL HER >>*
Nicole Kidman (Lion): 51,00 - SPIL HER >>*

Bookmakere med odds på BAFTA Awards

Det er desværre ikke mange danske bookmakere, som har odds på BAFTA, da det er et mindre award-show end f.eks. The Oscars. Dog har vi fundet odds hos bet365*, som også kan anses for at være den bedste bookmaker i Danmark. Det betyder naturligvis, at alle gevinster udbetaltes skattefrit. Bet365* har odds på seks kategorier, og her er der spilstop klokken 20:00 den 12. februar.

Bet365*: 100 % bonus

Favoritter ved den britiske filmpris-uddeling

Det ser ud til, at filmen La La Land kommer til at at dominere BAFTA.

Mange af nomineringerne til BAFTA kategorierne ligger sig op af både Golden Globes og Oscars. Den væsentlige forskel er, at BAFTA henvender sig til britiske seere og ikke amerikanske, hvilket kan have indflydelse på udkommet.

La La Land kommer med syv dugfriske sejre fra Golden Globe, hvor filmen blev rost til skyerne. Filmen er blevet kaldt den bedste kærlighedshistorie til Los Angeles nogensinde. Filmen handler om den unge pianist Sebastian (spillet af Ryan Gosling), som drømmer om en fremtid som jazzmusiker, og Mia (spillet af Emma Stone), en talentfuld skuespillerinde i Hollywood. De møder hinanden ved et tilfælde, og derefter udvikler forholdet sig til en romance. Vi synes, at La La Land er favorit til at snuppe titlen som "Bedste Film", da filmen er en smuk og romantisk kærlighedshistorie, som er en film, verden har brug for lige nu. Du kan få odds 1,16 på filmen hos bet365*.

Emma Stone, som spiller Mia i La La Land, er også favorit til at vinde titlen som "Bedste kvindelige hovedrolle". Hendes autentiske skuespil og gode egenskab til at give filmen intimitet og nerve er med til at gøre filmen til noget specielt. Det tror vi kan være med til at give hende titlen. Hun vandt derudover også en Golden Globe den 8. januar i år. Du kan få odds 1,40 på hende hos Betfair*.

Vores odds-forslag til BAFTA 2017

Vi tror, at La La Land vil fortsætte dominansen ved tage endnu en titel ved BAFTA. Filmen vandt hele syv Golden Globe den 8. januar, og ved BAFTA er de nomineret i hele 11 kategorier.
Du kan spille den til odds 1,16 hos bet365*.

Historien om British Academy of Film and Television Arts

Den første uddeling af BAFTA Awards så dagens lys i 1955 – få år efter etableringen af organisationen bag. Den første prisuddeling indeholdt blot seks kategorier. I mange år blev både film- og TV-priser uddelt ved samme ceremoni, men det valgte man splitte op i 1998, ligesom man i 2002 valgte at rykke BAFTA fra foråret til februar for at følge filmsæsonen bedre. Selvom BAFTA i mange år har stået i skyggen af Oscars, har successen for britisk film også gjort, at prisuddelingen er blevet mere og mere populær samt anerkendt i løbet af årene. At vi nu kan følge BAFTA direkte på dansk TV er et meget godt eksempel på dette.

BAFTA 2017 på dansk TV?

Fra 2014 og frem har det været muligt at se BAFTA direkte på dansk TV. Således har DR haft rettighederne og indtil videre vist de to år i træk på DR3. Det er ganske markant udvikling med tanke på, at BBC helt frem til 2006 end ikke selv viste BAFTA live, men først dagen efter.

Desværre er der ingen danske TV-kanaler, som viser prisuddelingen i 2017.

Danmark og BAFTA Awards: Viggo Mortensen er nomineret som "bedste mandlige skuespiller"

Selvom Danmark ikke så ofte er nomineret ved BAFTA i forhold til Oscars og Cannes, vandt Babettes Gæstebud i 1989 en pris for ”Bedste udenlandske film”. I 2014 blev det også til dansk succes, da The Act of Killing vandt for ”Bedste dokumentar”. Tidligere har Mænd der hader kvinder, som flere danskere var med bag kameraet på, også vundet for ”Bedste udenlandske film”. I år er Viggo Mortensen nomineret i kategorien "bedste mandlige hovedrolle" for sin rolle i Captain Fantastic.

Værd at vide om prisuddelingen

- Der uddeles i alt 24 priser ved BAFTA, hvor en håndfuld af disse kan spilles på hos bookmakerne.

- Nomineringen foregår på den måde, at filmene meldes til de forskellige kategorier, hvorefter medlemmer af akademiet kan stemme på deres favoritter. Når disse er valgt ud – typisk 4-6 i hver kategori – vil juryer få adgang til endnu en afstemning i hver kategori. Her sidder der typisk 7-9 personer, som afgør vinderne.

- BAFTA bruges af mange som et pejlemærke for, hvordan det kommer til at gå efter Oscars.

Odds på BAFTA 2017

Af Peter Larsen
Google+: 
03-02-2015 11:12

Bookmakere med film og awards

Reklame.

bet365
betfair
888sport
1
bwin
nordicbet
leovegas
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars