18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viktor Axelsen Odds

 Badminton

Den danske badmintonstjerne Viktor Axelsen har været på alle danskers læber rundt om i verden det seneste stykke tid. Viktor Axelsen er pt. verdens bedste badmintonspiller efter VM-triumfen i Glasgow (oktober 2017). Han har uden tvivl store forventninger til sig selv, og det bliver yderst spændende at følge den unge fynbo i de store turneringer fremover. Du kan finde mange gode odds på Viktor Axelsen her.
Odds på Viktor Axelsen*

Odds på Viktor Axelsen og badminton

888sport har nogle af de bedste odds på Viktor Axelsen, samt andre badmintonkampe i verdensklasse. Du kan både spille på kampene før start, men du kan også liveoddse, mens begivenhederne sker.

Sådan spiller du på Viktor Axelsen

Herunder finder du en guide til at spille på Viktor Axelsen.

1. Gå til 888sport.dk – klik her!*

2. Opret konto

3. Få en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner + et freebet

4. Tryk på Badminton i venstre side af skærmen

5. Find badminton i oversigten og spil på Viktor Axelsen

888sport har en masse gode odds på badminton, og her kan du finde meget værdi på Axelsen i de store turneringer. 888sport tilbyder dig en velkomstbonus på 1.000 kroner + 100 kroner i freebet.

Spil på Viktor Axelsen hos 888sport – KLIK HER >>*

Om Viktor Axelsen

Viktor Axelsen er blot 23 år, men den unge mand har allerede opnået meget i karrieren. Han vandt BWF World Junior Championships i 2010, og han blev den første danske juniorverdensmester i historien til at vinde den titel. Han blev samme år kåret til Årets Fund af Politiken, Danmarks Idræts-Forbund og Team Danmark. Siden 2010 har karrieren taget fart, og han blev spået af mange til at være den helt store arvtager for Jan Ø. Jørgensen. Axelsen blev nummer to året efter i World Junior Championships. I 2012 spillede han sig i sin første Super Series-finale, men her blev det til et nederlag til 29-årige Daren Liew fra Malaysia. Til EM 2012 og 2014 endte han i top 3, men i 2016 kulminerede det med en guldmedalje. Her vandt han over sin landsmand Jan Ø. Jørgensen, og der var på det tidspunkt tale om et lille generationsskifte i dansk badminton i manges øjne. Derudover spillede han sig til en bronzemedalje ved VM i 2014, og Axelsen har også vundet både EM for landshold og VM for landshold. 2016 var et strålende år for Viktor Axelsen. Han vandt på imponerende vis en bronzemedalje ved OL i Rio efter en flot sejr over den kinesiske legende Lin Dan i bronzekampen. I slutningen af 2016 strøg han til tops i Super Series Masters Finals i Dubai, da han på sin vej til titlen slog Lee Chong Wei, Son Wan Ho, Ka Long Angus Ng og Tian Houwei. Det var hans første Super Series-titel efter seks mislykkedes forsøg i Super Series-turneringer. Han har tidligere været i finalen i blandt andet French Open, Japan Open og India Open.
I 2017 vandt han India Open i foråret og Japan Open i efteråret, men det hele gik op i en højere enhed for den unge fynbo under VM i Glasgow, hvor han gik hele vejen efter sejre over mægtige Chen Long og Lin Dan. I øjeblikket er han både Danmarks- og verdens bedste badmintonspiller. Viktor Axelsen har mange gode år endnu, og hans potentiale er først ved at blive indfriet. Så vi kan godt forvente os noget stort af den 23-årige fynbo i fremtiden. Axelsen er en karismatisk herre, hvor han specielt har fået styrtende mange asiatiske fans på grund af hans perfekte kinesiske, som han beriger både tilskuere og journalister med.

Viktor Axelsens største resultater

Viktor Axelsen seneste resultater taler for sig selv. Han har præsteret godt de sidste år, hvor han har forbedret sig år for år. I 2016 vandt Viktor Axelsen EM i herresingle samt både Thomas Cup og EM for hold med det danske landshold. Han vandt derudover en flot bronzemedalje ved OL i Rio 2016, og Premier Superseries-turneringen BWF Super Series Masters Finals i Dubai. De største titler indtil videre er VM-triumfen fra august 2017, samt Japan Open i midten af september.

EM (junior)
2011: Nr. 1 (single) (sejr over Rasmus Fladberg i finalen)
2011: Nr. 3 (mixed hold) (nederlag til Tyskland i semifinalen)

VM (junior)
2010: Nr. 1 (single) (sejr over Kang Ji-Wook i finalen)
2011: Nr. 2 (single) (nederlag til Zulfadli Zulkiffli i finalen)

VM (single)
2014: Nr. 3 (nederlag til Lee Chong Wei i semifinalen)

EM (single)
2012: Nr. 3 (nederlag til Henri Hurskainen i semifinalen)
2014: Nr. 3 (nederlag til Jan Ø. Jørgensen i semifinalen)
2016: Nr. 1 (sejr over Jan Ø. Jørgensen i finalen)

EM (hold – herre)
2012: Nr. 1 (sejr over Tyskland i finalen)
2014: Nr. 1 (sejr over Tyskland i finalen)
2016: Nr. 1 (sejr over Frankrig i finalen)

EM (hold – mixed)
2013: Nr. 2 (nederlag til Tyskland I finalen)
2015: Nr. 1 (sejr over England I finalen)

Thomas Cup (hold)
2012: Nr. 3 (nederlag til Korea i semifinalen)
2016: Nr. 1 (sejr over Indonesien i finalen)

OL
2016: Nr. 3 (sejr i bronzekamp over Lin Dan)

Superseries-turneringer (finaler)
French Open 2012: Nr. 2 (nederlag til Daren Liew i finalen)
India Open 2015: Nr. 2 (nederlag til Srikanth Kidambi i finalen)
Australian Open 2015: Nr. 2 (nederlag til Chen Long i finalen)
Japan Open 2015: Nr. 2 (nederlag til Lin Dan i finalen)
BWF World Super Series Finals 2015: Nr. 2 (nederlag til Kento Momota i finalen)
India Open 2016: Nr. 2 (nederlag til Kento Momota i finalen)

Super Series-sejre
BWF Super Series Finals 2016: Nr. 1 (sejr over Tian Houwei i finalen)
India Open 2017: Nr. 1 (sejr over Chou Tien Chen i finalen)
Japan Open 2017: Nr. 1 (sejr over Lee Chong Wei i finalen)

VM
Verdensmester 2017 i Glasgow (sejr over Lin Dan i finalen)

Viktor Axelsens turneringer i 2017

Viktor Axelsen går en stor sæson i møde, da han skal duellere mod alle de internationale verdenstjerner. Viktor Axelsen starter året ud med at tage til Polen for at spille EM for mixed team, hvor han skal være med til at forsvare Danmarks trofæ fra 2015. Derefter står kalenderen på 13 Superseries turneringer. Den første på programmet er den traditionsrige All England, hvor den unge danske skal forsøge at vinde den store turnering, men her stiller alle de store stjerner op i heriblandt Chen Long, Lin Dan, Jan Ø. Jørgensen og Lee Chong Wei. Derefter skal den unge fynbo spille India Open. Det er en turnering, som danskeren har gode erfaringer med efter to finalepladser de seneste to år. I april måned skal danskeren spille EM i Kolding, hvor danskeren er forsvarende mester. I august måned skal danskeren til VM i Glasgow, hvor han skal byde de asiatiske stjerner op til dans. Her bliver det spændende at se om danskeren kan overgå bronzemedaljen fra 2014 i Ballerup. I oktober spiller Viktor Axelsen på dansk jord igen, når han kommer forbi Denmark Open på hjemmebane i Odense, og til sidst slutter danskeren af med BWF World Super Series Finals i Dubai, hvor han skal forsvare titlen fra sidste år. Ind imellem Superseries-turneringerne kommer Viktor Axelsen højest sandsynlig til at spille nogle mindre turneringer også. Her kan du se et overblik over de forskellige store begivenheder, som Axelsen med stor sandsynlighed stiller op i.

EM for mixed team: d. 15 – 19. februar
All England: d. 7. – 12. marts
India Open: d. 28. marts – 2. april
Malaysia Open: d. 4. – 9. april
Singapore Open: d. 11. – 16. april
EM (individuelt): d. 25. – 30. april
Indonesia Open: d. 13. – 18. juni
Australia Open: d. 20. – 25. juni
VM: 21. – 27. August
Korea Open: d. 12. – 17. september
Japan Open: d. 19. – 24. september
Denmark Open: d. 17. – 22. oktober
French Open: d. 24. – 29. oktober
China Open: d. 14 – 19. november
Hong Kong Open: d. 21. – 26. november
Dubai World Superseries Finals: d. 13 – 17. december

Om fremtiden

Viktor Axelsen er den bedste herresinglespiller lige nu, og derfor er der enorme forventninger til ham i fremtiden. Danskeren er kun 23 år, og hvis udviklingen fortsætter på samme måde, må han være én af favoritterne til at vinde VM næste år, samt den traditionsrige Premier Super Series-turnering All England i 2018. Axelsen kan fortsætte de næste ti år på et meget højt niveau, og hans største konkurrenter ser ud til at stoppe inden OL i 2020. Derfor kan Axelsen muligvis få olympisk guld om halsen om små fire år. Japanske Kento Momota, der har været ude i en længere periode, kommer nok til at være en af de store konkurrenter i fremtiden. Chen Long, Lee Chong Wei og Lin Dan har alle tre vist svaghedstegn, og det er usikkert, hvor længe de er med i verdenstoppen.
En ting er sikkert. Viktor Axelsen går en stor fremtid i møde, hvor kæmpe titler venter på at blive vundet af den karismatiske fynbo.

Odds på Viktor Axelsen*