18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Anders Antonsen Odds

Viktor Axelsen løber forståeligt med det meste af opmærksomheden, når snakken falder på badminton, men den danske verdensetter er ikke den eneste mandlige badmintonspiller med rødbedefarvet pas, som gør sig i den absolutte verdenselite. Den tre år yngre Anders Antonsen er nemlig også blandt de bedste badmintonspillere indenfor fjersporten. Aktuelt(august 2023) indtager Antonsen 12.pladsen på BWF’s World Ranking over de bedste mandlige singlespillere i verden, og han kan sagtens drømme om at stige yderligere i graderne over de næste år.

Læs også: Se Viktor Axelsens næste kamp live og Se Anders Antonsens næste kamp live for at finde ud af hvornår de to verdensstjerner spiller næste kamp live i TV.

Live stream Anders Antonsens kampe

Du kan live streame de fleste af Anders Antonsens kampe. Her kan du se, om Anders Antonsen kan drille de store spillere i Superseries-turneringerne, eller om han genvinder Scottish Open. bet365 følger danskerens færden i de forskellige turneringer, og du kan se hvordan man live stream hans kampe nedenfor.

1. Gå til Bet365.dk – klik her!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg Anders Antonsens kampe og se kampen gratis

Live stream Anders Antonsens kampe – KLIK HER >>*

Bet365 er den bedste bookmaker, når det kommer til badminton, og de giver dig som ny spiller en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner. Indbetaler du eksempelvis 250 kroner, modtager du 250 kroner i bonus og har 500 kroner at oddse for på, hvad du har lyst til.

Om Anders Antonsen

Anders Antonsen er født i Aarhus d. 27. april 1997. Den nu 26-årige dansker slog for alvor sit navn fast, da han som ung purk vandt Belgian International i 2015 over Christian Lind Thomsen. Det var Antonsens første international seniortitel, og dengang lå han nede som nummer sølle 347 på verdensranglisten.

Siden dengang har århusianeren taget store skridt frem, og har for længst etableret sig som en af de bedste badmintonspillere i verden. Så sent som i 2022 lå Antonsen nummer 2 på verdensranglisten, lige i hælene på landsmanden Viktor, som han blandt andet besejrede i finalen ved 2020’s BWF World Tour Finals.

Efter et skadesplaget 2022, er Antonsen dumpet længere ned på listen igen, men det bliver der hurtigt lavet om på, hvis danskeren formår at komme skaderne til livs. 2023 har for eksempel allerede budt på en 1.plads ved Korea Open og en 2.plads ved Singapore Open.

Der er meget mere i vente for Anders Antonsen, som allerede har taget store skridt fra lysende talent til at være et etableret navn på BWF’s World Ranking.

Vil du se badminton live i TV? Så tjek linket.

Anders Antonsens største resultater

Anders Antonsen har for længst bevist sig som en af de bedste badmintonspillere i verden. Det er trofæskabet et glimrende bevis på. Antonsen vandt EM i 2021, og har både sølv- og bronzemedaljer fra VM i 2019 og 2021.

Århusianeren er selvfølgelig selvskrevet til at deltage ved de største BWF World Tour-turneringer i løbet af året, og også her har han høstet godt med sølvtøj. Fra 2019 til 2023 har Antonsen vundet fire turneringer heriblandt Indonesian Masters, Denmark Open og Korea Open, mens han i samme periode er endt som 2’er fem gange.

Den hidtil største triumf kom i 2021, da Antonsen besejrede Viktor Axelsen i tre sæt ved BWF World Tour Finals. En kæmpe skalp, som beviste, at Antonsen har hvad der skal til for at udfordre den ellers suveræne landsmand.

EM (junior)
2015: Nr. 1 (sejr over Max Weißkirchen i finalen)

EM (mixed team)
2015: Nr. 3 (nederlag til Spanien i semifinalen)

EM (hold – herre)
2016: Nr. 1 (sejr over Frankrig i finalen)

EM (single)
2017: Nr. 2 (nederlag til Rajiv Ouseph i finalen)
2021: Nr. 1 (walkover over en skadet Viktor Axelsen i finalen)
2022: Nr. 2 (nederlag til Viktor Axelsen i finalen)

DM
2017: Nr. 1 (sejr over Jan Ø. Jørgensen i finalen)

Superseries-turneringer (finaler)
Spain Masters 2019: Nr. 2 (nederlag til Viktor Axelsen i finalen)
Indonesia Open 2019: Nr. 2 (nederlag til Chou Tien-chen i finalen)
Indonesia Masters 2019: Nr. 2 (nederlag til Anthony Sinisuka Ginting i finalen)
Indonesia Masters 2021: Nr. 2 (nederlag til Kento Momota i finalen)
Singapore Open 2023: Nr. 2 (nederlag til Anthony Sinisuka Ginting i finalen)

Superseries-sejre
Indonesia Masters 2019 (sejr over Kento Momota i finalen)
Denmark Open 2020 (sejr over Rasmus Gemke i finalen)
BWF World Tour Finals 2020 (sejr over Viktor Axelsen i finalen)
Korea Open 2023 (sejr over Loh Kean Yew i finalen)