18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

All England 2022 live stream

Er du på udkig efter live streaming og badminton odds til All England 2022, så er du havnet det rette sted. På denne side guider vi dig til et direkte signal fra verdens største badmintonturnering, som afvikles fra d. 17. til d. 21. marts i Birmingham. Danske profiler som Viktor Axelsen, Anders Antonsen og Jan Ø. Jørgensen er med i turneringen, som du både kan spille på og live streame hos bet365*.


Live streaming All England 2022

Vil du live streame og spille på kampene fra All England i badminton? Det kan du uden problemer gøre hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på din sportssaldo.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start live streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Live stream kampene fra All England hos bet365 – KLIK HER!*


Danskere ved All England

De allerbedste spillere stiller til start ved All England, og derfor er cremen af dansk badminton naturligvis også at finde. Det drejer sig om følgende danske spillere (fordelt på kategorier):

Herresingle: Viktor Axelsen, Anders Antonsen, Rasmus Gemke, Jan Ø. Jørgensen, Hans-Kristian Solberg Vittinghus

Damesingle: Mia Blichfeldt, Line Højmark Kjærsfeldt

Herredouble: Kim Astrup/Anders Skaarup Rasmussen, Mathias Boe/Mads Conrad-Petersen, Mathias Bay-Smidt/Lasse Mølhede

Damedouble: Sara Thygesen/Maiken Fruergaard, Julie Finne-Ipsen/Mai Surrow

Mixdouble: Mathias Christensen/Alexandra Bøje, Niclas Nohr/Sara Thygesen, Mathias Bay-Smidt/Rikke Søby


All England 2022 truet af Coronavirus

Ligesom alle andre sportsstævner, der har planlagt afvikling i marts måned 2022, er All England kommet under pres på grund af Coronavirus.


All England 2022 live

Har du ikke mulighed for at tage turen til England, kan du få den unikke stemning fra verdens mest prestigefulde badmintonturnering direkte hjem i stuen. Alt det kræver er, at du har en konto hos bet365*, hvorpå du altså har penge stående på saldoen. Så er du sikret et direkte signal til en hvilken som helst kamp fra All England, og du kan således se med, uanset om du er til herresingle, damesingle, herredouble, damedouble eller mixdouble.


Live stream meget mere badminton

Det er ikke kun All England, der ligger i bookmakernes bugnende live streaming-kalender. Bookmakerne bestræber sig på at dække alle store ketsjersportsevents med direkte billeder, og du kan således med fordel frekventere en bookmaker som bet365*, når du ønsker at se med ved turneringer som India Open, Malaysia Open, Singapore Open, Thailand Open og Indonesia Open i de kommende måneder.

Du kan se og spille med på både computer, tablet og smartphone.