18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Badminton Odds

Badminton er en af de mest populære ketsjersport og spilles på et professionelt niveau i flere lande. Hvis du mangler odds og badminton spiltips, skal du følge med her på siden. Vores eksperter giver dig badminton odds tips, så du altid kan finde en spilmulighed.

Tæt op billede af badminton og tennisudstyr til konkurrencesport udendørs

Vi holder øje med badminton odds hver dag

Hos SpilXperten holder vores førende eksperter øje med badminton odds og kommer hver dag med odds tips til badminton. Herved kan du være sikker på, at du er klædt godt på med badminton tips, inden du begynder at oddse.

Vi tager et kig på mange forskellige kampe såsom herresingle, damesingle, damedouble, herredouble og mixdouble. Derudover dækker vi alle de største begivenheder tæt som for eksempel OL, All England, China Open og Japan Open. Så hvis du leder efter badminton odds tips og badminton odds, skal du huske at følge med her.

Find odds tips til badminton

På trods af badmintons popularitet er det ikke alle, der har prøvet at oddse på badminton. Desuden kan det være, at du blot har brug for inspiration og gode råd. SpilXperten giver dig mulighed for nemmere at finde badminton odds.

Endvidere giver vi dig nyttige badminton odds tips og spiltips, så du kan tage dit spil til det næste niveau. Her guider vi dig til de mest brugbare badminton tips. Du kan derfor finde alle de oplysninger, du har brug for om odds på badminton.

Tag et kig på vores badminton spiltips

SpilXperten har samlet førende eksperter, der skriver indhold og badminton spiltips for os. Disse spiltips kan du finde her på siden. Herefter kan du vurdere, om de kan bruges til noget eller ej. Du behøver på den måde ikke at lede hovedløst efter badminton tips, da alt er tilgængeligt for dig lige her.

Med hjælp fra vores skarpe eksperters tips til badminton kan du nemmere finde de bedste badminton odds for dig.

Badmintonsæsonen i 2018 kommer til at være hæsblæsende og spændende, hvor de danske spillere kommer til at kæmpe til sidste sveddråbe. Viktor Axelsen er verdensetter, men han får stor konkurrence af unge herrsinglespillere, som vil tage kampen op med den stærke dansker. Får vi mange danske sejre i 2018? Vi bringer dig her en gennemgang af de største turneringer, de største profiler, samt de bedste bookmakere som har odds på badminton.

Odds på badminton

Vi giver dig her et overblik over, hvor du kan spille på badminton til gode odds.

NordicBet

NordicBet har et af de bedste udvalg af badmintonodds. NordicBet har høje odds, og du kan få stor gevinst på mange badmintonkampe.

Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+ Alle regler og vilkår

Badmintons historie

Hvis du altid har tænkt over, hvem der opfandt badminton, læs vores fyldestgørende artikel om badmintons historie her.

888sport

888sport har et stort udvalg af badmintonodds på de danske spillere. Du kan blandt andet følge Viktor Axelsen rundt om i verden, og oddse på om han vinder de store kampe.

Tre store turneringer i badminton

All England

All England er en meget speciel turnering for mange af topspillerne. Den engelske turnering har over 100 år på bagen, og det gør den til den ældste badmintonturnering nogensinde. Mange badmintonspillere har som deres store mål at vinde den turnering hvert år. Herlighederne foregår Barclaycard Arena i Birmingham, og arenaen er med at danne en fantastisk kulisse.

De seneste danske vindere var i 2015, hvor Mathias Boe/Carsten Mogensen strøg til tops. Danskerne har også en tradition for at være helt med fremme på semifinale- og finaledagene. Derudover er turneringen speciel for de danske spillere, da mange tilskuere med dansk pas rejser til Birmingham for at opleve turneringen. Den opbakning kan spillerne godt mærke og har tidligere udtalt deres store glæde ved.

Thomas & Uber Cup

Danmark husker tilbage på Thomas Cup med rigtig gode minder. I 2016 vandt Danmark på sensationel vis Thomas Cup i Kina, som det første europæiske hold nogensinde, efter en fantastisk turnering med mange op- og nedture, heldigvis flest opture. Thomas & Uber Cup er verdensmesterskaber for hold. Thomas Cup er for mænd og Uber Cup er for kvinder, og turneringerne bliver afholdt hvert andet år. Det er en speciel turnering for mange spillere, da det ikke bare er en individuel turnering, hvor man skal koncentrere sig om sig selv. Det gælder om at stå sammen som hold og vinde som hold. 2018-udgaven af Thomas Cup og Uber Cup bliver afholdt i Bangkok, Thailand, og Danmark kommer til at være helt klar.

Indonesia Open

Indonesia Open bliver af mange topspillere betegnet som den mest spektakulære turnering. Jakarta er stedet, hvor folk går op i badminton med liv og sjæl. Fansene og atmosfæren er helt unik til Indonesia Open. Derudover er hallen spækket med mange uforudsete ting som sidevind. Det gør også turnering meget svær. Den kinesiske Lin Dan har vundet alt, men Indonesia Open er en af de turnering, som legenden mangler. Det siger lidt om sværhedsgraden af turneringen. Den seneste danske vinder var Jan Ø. Jørgensen i herresingle og Joachim Fischer/Christinna Pedersen i mixeddouble (begge i 2014). Hvis man kun skal opleve én turnering hele året, så er det nok Indonesia Open, der er værd at foretrække.

Tre profiler i badminton

Vi giver her et bud på tre badmintonprofiler.

Viktor Axelsen

Viktor Axelsen er placeret som nummer ét i verden (november 2017), og han har været fænomenal i 2017. Han vandt på flotteste vis VM i Glasgow, India Open og Japan Open, og det har gjort ham ekstremt populær på banen og blandt tilskuerne. Danskeren går en stor fremtid i møde, og han kommer til at vinde store triumfer i 2018. All England kunne være et passende sted at starte, men her skal han være klar fra start af. Et muligt generationsskifte kan komme på tale i 2018, og Axelsen er en del af den nyere generation, og han har allerede vist skræmmende styrke på trods af sin unge alder.

Læs også mere om den anden store dansker i badminton verdenen, Anders Antonsen. Læs her, hvor du kan streame alle Axelsens kampe og her hvordan du streamer Anders Antonsens kampe.

Kento Momota

Kento Momota er for mange badmintonkendere et relativt ubeskrevet blad i forhold til Chen Long, Lin Dan, Lee Chong Wei og Viktor Axelsen. Den unge japaner har afsonet en større karantæne efter at have forbrudt sig på gamblingreglerne i Japan. Nu er han tilbage i fuld vigør, men lige nu er han blot omkring nummer 70 i verden. Han kommer til at være giftig i 2018, hvor han nemt kan spille sig ind i top fem. Momota er meget hurtig og eksplosiv, og det vinder han mange kampe på. Derudover har han god tålmodighed, der gør, at han er svær at slå ud af kurs. Vi har store forventinger til Kento Momota i 2018. Momota har tidligere vundet store turneringer som Super Series Finals, India Open, Indonesia Open og Singapore Open, og han var endda nummer to i verden.

Chen Long

Chen Long fra Kina har kæmpet meget med spillet i 2017. Kineseren har ikke vundet titler i 2017, og det må siges at være en kæmpe skuffelse for den forsvarende OL-mester. Long er dog kun 28 år, og han har mange gode år endnu. Lin Dan og Lee Chong Wei har faldet lidt i niveau det seneste års tid, og det kan han drage fordel af. Han kommer til at slås med Kento Momota og Viktor Axelsen om pladsen som verdens nummer ét.

Læs også: Her kan du se badminton live på TV