Reklame*

Australian Open 2018 Odds

Odds på ATP Australian Open 2018Australian Open er årets første tennis Grand Slam. Fra d. 15. til d. 28. januar kæmper verdens bedste tennisspillere om titlen i Melbourne, og du kan glæde dig til at opleve ikoniske spillere som Roger Federer, Rafael Nadal og Novak Djokovic hos herrerne. Hos kvinderne har danske Caroline Wozniacki en enestående chance i år, fordi Serena Williams har meldt afbud. Vi har samlet alle de bedste odds på denne side, hvor vi også gennemgår favoritterne til at triumfere ved Australian Open 2018.

Odds på Australian Open

Odds på Australian Open d. 15. til d. 28. januar

Herunder får du bookmakernes bedste odds på vinderen af Australian Open 2018. Du finder både odds på herrerne og odds på kvinderne.

Odds på vinderen af Australian Open (herrer)
Roger Federer: 2,90 - SPIL HER >>*
Novak Djokovic: 6,00 - SPIL HER >>*
Rafael Nadal: 6,00 - SPIL HER >>*
Grigor Dimitrov: 10,00 - SPIL HER >>*
Alexander Zverev: 10,00 - SPIL HER >>*
Juan Martin Del Potro: 16,00 - SPIL HER >>*
David Goffin: 19,00 - SPIL HER >>*
Nick Kyrgios: 21,00 - SPIL HER >>*
Dominic Thiem: 26,00 - SPIL HER >>*
Marin Cilic: 51,00 - SPIL HER >>*

Odds på vinderen af Australian Open (kvinder)
Garbiñe Muguruza: 7,00 - SPIL HER >>*
Karolina Pliskova: 8,00 - SPIL HER >>*
Simona Halep: 8,50 - SPIL HER >>*
Maria Sharapova: 10,00 - SPIL HER >>*
Elina Svitolina: 12,00 - SPIL HER >>*
Caroline Wozniacki: 12,00 - SPIL HER >>*
Petra Kvitova: 17,00 - SPIL HER >>*
Johanna Konta: 18,00 - SPIL HER >>*
Angelique Kerber: 21,00 - SPIL HER >>*
Madison Keys: 21,00 - SPIL HER >>*

Odds kan ændre sig.

Optakt til årets første Grand Slam i tennis

Hos herrerne er det Roger Federer, der går ind til turneringen som forsvarende mester. Kan den rutinerede schweizer forsvare tronen? Hos kvinderne er vi garanteret et tronskifte, eftersom den forsvarende mester, Serena Williams, ikke stiller op i 2018. Er det langt om længe blevet Caroline Wozniackis tur til at slutte øverst på sejsskamlen ved en Grand Slam? Vi kigger nærmere på de fem største favoritter hos begge køn herunder.

Favoritterne ved herrernes Australian Open

Bookmakerne har Roger Federer som den helt store favorit til titlen. Herefter følger Novak Djokovic og Rafael Nadal, og så kommer Grigor Dimitrov og Alexander Zverev i næste række.

Roger Federer
Roger Federer gjorde et fabelagtigt comeback til toppen af tennis i sidste sæson, og den nu 36-årige schweizer ligner ikke en mand, der er færdig i sporten endnu. Roger Federer gik hele vejen til titlen ved Australian Open i 2017, hvor han besejrede Rafael Nadal i fem sæt i finalen. Mod netop Rafael Nadal, som anses for at være en af de største udfordrere til titlen, fik Roger Federer oparbejdet et solidt overtag sidste år. De to legendariske spillere mødtes i alt fire gange på hardcourt, og schweizeren vandt hver gang.

Roger Federer har vundet Australian Open i alt fem gange i karrieren, og da han mestrer alle facetter af spillet – og i øvrigt ikke har tabt nævneværdig speed – er han selvfølgelig favoritten til at triumfere igen i år. Bemærk dog, at Roger Federer, der gik hårdt efter sejren ved ATP Finals, måtte se sig slået af David Goffin i slutningen af sidste sæson.

Novak Djokovic
Novak Djokovic er en anden af topfavoritterne til titlen ved Australian Open. Den 30-årige serbiske tennisspiller måtte trække sig fra Wimbledon-kvartfinalen mod Tomas Berdych med en albueskade i 2017, men efter et halvt års pause, skulle Novak Djokovic være klar til at konkurrere igen. Novak Djokovic har været en af de mest vindende herrespillere i Australien de senere år, hvilket Grand Slam-titler i både 2016, 2015, 2013, 2012, 2011 og 2008 vidner om.

Novak Djokovic kan selvfølgelig også det hele på banen, men han udmærker sig særligt fra baghåndssiden og med sin defensive arbejdsomhed. Det er utroligt svært for modstanderne at slå igennem serberen, der holder en meget lav fejlmargin. Det seneste nyt er, at Novak Djokovic stadig døjer med albueproblemer, og derfor bliver det interessant at se, hvordan han klarer sig igennem de indledende kampe.

Rafael Nadal
Ligesom Roger Federer havde Rafael Nadal et rigtig stort 2017. Spanieren var decideret uhyggelig på grusunderlaget, hvor han blandt andet tog sin tiende French Open-titel, men han leverede også varen på hardcourt – blandt andet med en Grand Slam-sejr ved US Open. Rafael Nadal har vundet Australian Open en enkelt gang i karrieren tilbage i 2009, og så har han præsteret hele tre finaleoptrædener (senest i 2017).

2017 sluttede dog kedeligt for Rafael Nadal, der måtte trække sig fra ATP Finals med knæproblemer. Rafael Nadals spil er bygget op omkring et sandt arbejdsraseri, og derfor er det vitalt for spanierens chancer, at han kan bevæge sig frit. Ligesom det var tilfældelet med Novak Djokovic, er der et spørgsmålstegn ud for Rafael Nadals helbredsmæssige forfatning.

Alexander Zverev
Alexander Zverev er måske tourens største ”rising star”. Den næsten 2-meter høje 20-årige tysker snuppede fem titler i 2017 (to af disse på udendørs hardcourt), og han præsterede at besejre selveste Roger Federer i finalen i Montreal. Det er sådan nogle resultater, der giver selvtillid til den unge mand, som egentlig kun mangler stabilitet i sit spil. Alexander Zverev har dog endnu til gode at lave et nævneværdigt resultat ved Australian Open – eller ved en Grand Slam-turnering i det hele taget.

Alexander Zverev så ikke alt for skarp ud ved udgangen af 2017, men ulig flere af de øvrige favoritter, så skulle tyskeren være fit for fight fra starten af 2018. Alexander Zverev er meget bevægelig, højden taget i betragtning, og han har stort udbytte af sin førsteserv.

Grigor Dimitrov
Grigor Dimitrov – eller ”Mini Federer” – som bulgareren kaldes, sluttede 2017 af i sublim stil ved at vinde ATP Finals. Tidligere på året triumferede han også på hardcourt i Cincinnati, og ved Australian Open 2017 nåede han helt til semifinalen, inden han blev bremset af Rafael Nadal i en medrivende fem sæts kamp. Semifinalen var Grigor Dimitrovs hidtil bedste resultat ved Australian Open.

Den 26-årige bulgarer har en spillestil, der minder meget om den, man ser hos Roger Federer (deraf kælenavnet). Han fik rigtig godt gang i serven i slutningen af 2017, og han er ekstremt giftig, når han får lov til at dominere spillet.

Nick Kyrgios – dark horse
22-årige Nick Kyrgios bør nævnes som en dark horse hos herrerne. Nick Kyrgios er en meget kontroversiel spiller, der ofte har gjort sig uheldigt bemærket både på og udenfor banen, men ved Australian Open bør han nyde stor opbakning fra tilskuerne, eftersom han optræder på hjemmebane. Nick Kyrgios har en kæmpe førsteserv, og han har et meget kraftfuldt og aggressivt spil fra baglinjen. Desværre for den australske badboy døjer han med en drilsk knæskade, og det kan besværliggøre en triumf på tværs af den to uger lange Grand Slam.

Spilforslag: Grigor Dimitrov tager titlen i Melbourne

Grigor Dimitrov ligner en mand, der er klar til at tage endnu et skridt op ad rangstigen. Mens mange af de øvrige spillere døjer med skadesproblemer, kommer bulgareren ind til Grand Slam-turneringen i lovende form. Han har de rette ingredienser i sit spil.

SpilXperten.com anbefaler: Grigor Dimitrov vinder Australian Open til odds 10,00 hos Nordicbet – SPIL HER >>*

Favoritterne ved kvindernes Australian Open

Hos bookmakerne er det Garbiñe Muguruza, Karolina Pliskova og Simona Halep, der nævnes som de mest oplagte bud på en titeltager ved Australian Open. De tre spillere forfølges dog tæt af Maria Sharapova, Elina Svitolina og danske Caroline Wozniacki.

Garbiñe Muguruza
For fjerde år i træk måtte Garbiñe Muguruza trække sig fra opvarmningsturneringen i Brisbane, og hendes formåen og fysiske tilstand er derfor igen tvivlsom frem mod Australian Open. Hun opnåede en kvartfinale i 2017 (hendes bedste resultat ved Australian Open), men hun har vist Grand Slam-klassen ved at gå helt til titlen ved Wimbledon (2017) og French Open (2016). Den stærke spanier har det med at finde et højt niveau ud af det blå – har hun en overraskelse gemt i ærmet?

Garbiñe Muguruza er en spiller, der går meget efter sine slag. Hun er klart bedst, når hun får lov at styre duellerne med sine aggressive slag fra baseline, og så har hun forbedret sig meget mentalt de senere år. Hvis den 24-årige spanier får bentøjet klart i tide, kan hun blive en seriøs faktor i Melbourne.

Karolina Pliskova
Karolina Pliskova leverede to kvartfinaler og en semifinale ved Grand Slam-turneringerne i 2017, og den lange tjekke arbejder sig stille og roligt fremad. Karolina Pliskova har et meget højt topniveau (hun er tidligere verdensetter), men hendes koncentration svigter af og til – og spørgsmålet er, om hun kan stå distancen på tværs af to ugers intens Grand Slam-tennis. I 2017 sejrede tjekken på græsset i Eastbourne og på hardcourt i Doha (begge gange slog hun i øvrigt Caroline Wozniacki i finalen).

Karolina Pliskova er berygtet for sin store serv, der giver hende mange lette point, og så profiterer hun af et meget kraftfuldt og fladt grundspil, der minimerer modstandernes reaktionstid. Hun kan også godt lide at søge til nettet bag serven, og hun har gode hænder her.

Simona Halep
Den øjeblikkelige verdensetter Simona Halep er en vaskeægte slider på tennisbanen. Den 26-årige rumæner måler bare 1,68 m. og en stor adræthed gør hende i stand til at nå rigtigt mange bolde. Dermed tvinger Simona Halep modstanderne til at slå en længere serie af gode slag, hvis de vil vinde pointene.

Simona Halep har endnu ikke vundet en Grand Slam-turnering, og hun har ikke ligefrem opløftende historiske resultater ved Australian Open, hvor det to gange i træk er blevet til exit allerede i første runde. Hendes bedste Grand Slam-resultat i Melbourne findes tilbage i 2015 og 2014, hvor det blev til kvartfinaler.

Maria Sharapova
Sikke en rutsjebanetur Maria Sharapova har været på. Efter at have afsonet dopingkarantænen er Maria Sharapova tilbage på WTA-touren, og hun er pt. i færd med at arbejde sig op ad verdensranglisten igen. Russeren er stadig at finde helt nede som nr. 59 i verden, men bookmakeren har hende blandt topfavoritterne uanset.

Det skyldes selvfølgelig, at Maria Sharapova ved, hvad der skal til. Den 30-årige russiske tennisspiller har vundet alle de fire Grand Slam-turneringer, og hun har gode minder fra Australian Open, hvor hun triumferede i 2008 – og i øvrigt har nået finaler i både 2015, 2012 og 2007. Maria Sharapova er kendt som en meget aggressiv spiller.

Elina Svitolina
Elina Svitolina har i perioder af 2017 vist et niveau, som de øvrige spillere på WTA-touren må frygte. Når den 23-årige ukrainer rammer topniveauet, er hun meget svær at have med at gøre. Hun er en ganske komplet spiller, der kan det meste på banen, og hun er ofte i stand til at vende defensiv til offensiv med sine velplacerede slag fra baseline.

Elina Svitolina har endnu ikke bevist sig selv på Grand Slam-niveau, hvor hun aldrig er gået længere end til en kvartfinale. Ved Australian Open har hun faktisk aldrig præsteret bedre end tredje runde, og det er noget, der giver grund til bekymring for dem, der sympatiserer med den unge ukrainer. Omvendt taler det for ukraineren, at hun vandt alle sine fem finaler i 2017 - og at hun lige har taget sejren i Brisbane.

Caroline Wozniacki – dark horse
Caroline Wozniacki spillede sig helt tilbage til WTA-eliten i sidste sæson, og danskeren virker stærkere end nogensinde før. Miss Sunshine vandt WTA Finals ved udgangen af 2017, og her slog hun flere af de spillere, der er topseedede ved Australian Open, på meget overbevisende vis. Når den danske tennisdarling er med som ”dark horse”, skyldes det selvfølgelig, at hun endnu har til gode at vinde en Grand Slam. Caroline Wozniacki har en semifinale fra 2011 som bedste resultat ved Australian Open.

Tip: Caroline Wozniacki vinder sin første Grand Slam

Caroline Wozniacki spillede et hav af finaler på hardcourt i 2017, og danskeren sluttede sæsonen ved at tanke enorm selvtillid med triumfen ved WTA Finals. Hun har lagt på i sit offensive spil, og hun er stadig solid i defensiven. Hun har umiddelbart fysikken til at gå langt ved Grand Slams, så til odds 12 fortjener danskeren et skud.

SpilXperten.com anbefaler: Caroline Wozniacki vinder Australian Open til odds 12,00 hos Nordicbet – SPIL HER >>*

Live stream Australian Open

Vil du følge Caroline Wozniacki og i det hele taget opleve tennis på allerhøjeste niveau? Så få dig en konto hos Unibet*, der streamer kampene fra årets første Grand Slam. Hos Unibet* kan du oddse på alle kampene, sideløbende med at du følger streamingen.

1. Gå til Unibet.dk - KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spillekonto

4. Klik på ”Live Streaming” i menuen til venstre

5. Vælg kampen, du vil streame

Stream Australian Open

Bookmakere til Australian Open i tennis

Har du lyst til at oddse på årets første Grand Slam, så tjek bookmakerne herunder.

LeoVegas*
Den forholdsvis nye bookmaker LeoVegas* har tidligt markeret sig med høje odds på vinderen af Australian Open – både på herresiden og kvindesiden. Læg hertil, at du kan modtage en ganske pæn velkomstbonus på op til 500 kr. i freebet, når du opretter din konto.

Få et freebet på 500 kr. hos LeoVegas – KLIK HER!*

Nordicbet*
Nordicbet* fortjener også en anbefaling. Bookmakeren er generelt skrap til at dække tennis fra Grand Slams, og de er aktuelt ude med højeste odds på vores to vinder-anbefalinger her i artiklen. Hvis du ikke allerede har en konto hos Nordicbet*, kan du modtage en 100 % indbetalingsbonus på op til 1.000 kr.

Få op til 1.000 kr. i bonus hos Nordicbet – KLIK HER!*

Betfair*
Vil du spille på Australian Open, kan du gøre det hos Betfair*. Bookmakeren har en fed bonusstuktur, hvor du med et spil på blot 200 kr. kan score en bonus på hele 600 kr. Det kræver, at du bruger linket herunder.

Spil 200 kr. – få 600 kr. hos Betfair

Varme og forholdsvis hurtig hardcourt i Melbourne

En af de ting, der betyder noget ved Australian Open, er vejrforholdene. Modsat i Danmark er det nemlig sommer i Australien lige nu. Det betyder godt vejr, men også risiko for ekstremt varmt vejr og ofte temperaturer op mod og over 30 grader. Det er noget, der kan sætte spillerne fysisk under pres. Samtidig er det værd at bemærke, at banerne i Melbourne er hardcourt. Traditionelt har Grand Slam-turneringen været blandt de lidt langsommere hardcourts, men i 2017 blev der skruet op for tempoet, og det er angiveligt fastholdt til 2018-udgaven.

Tidligere vindere af Australian Open

Herrer
2018: Roger Federer
2017: Roger Federer
2016: Novak Djokovic
2015: Novak Djokovic
2014: Stanislas Wawrinka
2013: Novak Djokovic
2012: Novak Djokovic
2011: Novak Djokovic
2010: Roger Federer
2009: Rafael Nadal
2008: Novak Djokovic
2007: Roger Federer
2006: Roger Federer
2005: Marat Safin

Kvinder
2018: Caroline Wozniacki
2017: Serena Williams
2016: Angelique Kerber
2015: Serena Williams
2014: Li NA
2013: Victoria Azarenka
2012: Victoria Azarenka
2011: Kim Clijsters
2010: Serena Williams
2009: Serena Williams
2008: Maria Sharapova
2007: Serena Williams
2006: Amelie Mauresmo

Odds på Australian Open

10-01-2013 11:25

Bonus til Australian Open

Reklame.

bet365
betfair
888sport
1
bwin
nordicbet
leovegas
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars