Reklamelink*

Australian Open 2019 Odds

Odds på ATP Australian Open 2019Australian Open er årets første tennis Grand Slam. Fra d. 14. til d. 27. januar kæmper verdens bedste tennisspillere om titlen i Melbourne, og du kan glæde dig til at opleve ikoniske spillere som Roger Federer, Rafael Nadal og Novak Djokovic hos herrerne. Hos kvinderne skal danske Caroline Wozniacki forsøge at forsvare sin titel mod spillere som Serena Williams og Simona Halep. Vi har samlet alle de bedste odds på denne side, hvor vi også gennemgår favoritterne til at triumfere ved Australian Open 2019.

Odds på Australian Open

Odds på Australian Open d. 14. til d. 27. januar

Herunder får du bookmakernes bedste odds på vinderen af Australian Open 2019. Du finder både odds på herrerne og odds på kvinderne. Hos herrerne er Novak Djokovic favoritten, og hos kvinderne er det Serena Williams, som bookmakerne har mest fidus til.

Odds på vinderen af Australian Open (herrer)
Novak Djokovic: 2,20 - SPIL HER >>*

Roger Federer: 6,00 - SPIL HER >>*

Rafael Nadal: 10,00 - SPIL HER >>*

Alexander Zverev: 12,00 - SPIL HER >>*

Marin Cilic: 26,00 - SPIL HER >>*

Karen Khachanov: 26,00 - SPIL HER >>*

Kei Nishikori: 31,00 - SPIL HER >>*

Kevin Anderson: 34,00 - SPIL HER >>*

Andy Murray: 41,00 - SPIL HER >>*

Nick Kyrgios: 41,00 - SPIL HER >>*

Odds på vinderen af Australian Open (kvinder)
Serena Williams: 5,50 - SPIL HER >>*

Angelique Kerber: 9,00 - SPIL HER >>*

Aryna Sabalenka: 12,00 - SPIL HER >>*

Naomi Osaka: 13,00 - SPIL HER >>*

Elina Svitolina: 15,00 - SPIL HER >>*

Sloane Stephens: 15,00 - SPIL HER >>*

Karolina Pliskova: 15,00 - SPIL HER >>*

Petra Kvitova: 19,00 - SPIL HER >>*

Simona Halep: 21,00 - SPIL HER >>*

Caroline Wozniacki: 31,00 - SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 10. januar 2019. Odds kan ændre sig.

Optakt til årets første Grand Slam i tennis

Det lykkedes Roger Federer at forsvare sin AO-titel i 2018, men kan den 37-årige schweizer mon gentage svendestykket i 2019? Og hvordan skal det gå Caroline Wozniacki, der snuppede karrierens første Grand Slam-titel ved turneringen i Melbourne sidste år? Vi kigger nærmere på de fem største favoritter hos begge køn + Caroline Wozniacki herunder.

Favoritterne ved herrernes Australian Open

Bookmakernes bedste bud på en turneringsvinder er Novak Djokovic. De nærmeste forfølgere vurderes til at være Roger Federer, Rafael Nadal, Alexander Zverev og Marin Cilic.

Novak Djokovic
Novak Djokovic kom tilbage fra en længere skadespause i 2018, og eftersom han indledte sit comeback med et par overraskende nederlag, blev der sået tvivl om, hvorvidt serberen overhovedet kunne genfinde sit topniveau. Det kunne han, og med Grand Slam-titler ved både Wimbledon og US Open har han vist, at han stadig har, hvad der skal til for at få succes på den helt store scene.

Australian Open er den Grand Slam-turnering, som Novak Djokovic traditionelt klarer sig bedst i. Han tog titlen i både 2016, 2015, 2013, 2012, 2011 og 2008.

Roger Federer
Roger Federer er blevet 37 år, men han fortsætter med at imponere. Den rutinerede schweizer forsvarede sin titel ved Australian Open sidste år, og dermed har han vundet turneringen i alt seks gange (2018, 2017, 2010, 2007, 2006 og 2004). Det bliver imidlertid spændende at se, om fysikken kan holde til ”bedst af 5 sæt”-formatet; han røg i kvartfinalen af Wimbledon (tabte til Kevin Anderson), og han nåede kun 4. runde ved US Open (tabte til John Millman) sidste år.

Roger Federer har for nyligt vist fin form ved Hopman Cup, hvor han triumferede sammen med Belinda Bencic.

Rafael Nadal
Rafael Nadal havde endnu et år, hvor han brillerede stort på gruset. Han var dog ikke ueffen på de andre underlag, og han nåede semifinalen ved både Wimbledon (tabte til Novak Djokovic) og US Open (måtte trække sig med en skade mod Juan Martin del Potro). Han indledte sæsonen med en kvartfinale ved Australian Open (måtte trække sig med en skade mod Marin Cilic). Rafael Nadal har vundet Australian Open ved en enkelt lejlighed (2009).

Det helt store spørgsmålstegn ved Rafael Nadal er fysikken. Den 32-årige spanier har døjet med en del skader i karrierens senere tid, og hvis han ikke er 100 % forbi disse, får han svært ved at tage titlen. Han har for nyligt meldt afbud til opvarmningsturneringen i Brisbane.

Alexander Zverev
Alexander Zverev er et af ATP-tourens allerstørste talenter. Et kritikpunkt ved den bare 21-årige tysker har ofte været, at han ikke har formået at ramme sit topniveau på den største scene. Og mens det da heller ikke blev til nogle mindeværdige runs ved Grand Slam-turneringerne i 2018, snød lillebror Zverev alle favoritterne ved ATP Finals (hvor han først slog Roger Federer i semifinalen for dernæst at slå Novak Djokovic i finalen).

Alexander Zverev så ikke helt skarp ud ved Hopman Cup, og han skal lægge mere på, hvis han vil gøre sig forhåbninger om at stå øverst på sejrsskamlen d. 27. januar.

Marin Cilic
Den store kroat Marin Cilic vurderes til at have en outside-chance for at snuppe titlen i 2019. Han nåede finalen i 2018, og han har ved en enkelt lejlighed vist, at han kan triumfere på den allerstørste scene (vandt US Open i 2014). Mod slutningen af 2018 var der dog en kedelig tilbagevendende tendens for Marin Cilic; nemlig dén, at han fik nerver og gummiarm i slutningen af sine kampe.

Marin Cilic kan brage sig frem til lette point med en stor serv og et tungt grundspil, men når der ikke er bedre styr på nerverne, tvivler vi på kroaten som samlet vinder.

Spilforslag: Roger Federer vinder titlen

Roger Federer vandt titlen i både 17 og 18, og han har fået en fin lodtrækning i den modsatte halvdel end Novak Djokovic. Schweizeren har for nyligt vist god form ved Hopman Cup, og han jagter karrierens ATP-titel nr. 100.

SpilXperten.com anbefaler: Roger Federer til odds 6,00 – SPIL HER >>*

Favoritterne ved kvindernes Australian Open

Det er bundrutinerede Serena Williams, der løber med favoritværdigheden hos kvinderne. I næste række kommer spillere som Naomi Osaka, Angelique Kerber, Simona Halep og Elina Svitolina. Den forsvarende mester, Caroline Wozniacki, er ikke blandt de mest oplagte bud på en turneringsvinder i 2019.

Serena Williams
Serena Williams deltog ikke i turneringen sidste år, fordi hun var i færd med at kæmpe sig tilbage fra en graviditet. I 2019 er den 37-årige amerikaner imidlertid klar til igen at stille op i Melbourne, hvor hun har haft så meget succes gennem årene. Hun har vundet titlen i både 2017, 2015, 2010, 2009, 2007, 2005 og 2003.

Serena Williams har stadig et meget kraftfuldt spil, og hvis hun får lov at diktere pointene, er hun uhyggelig. Minusset er en ringere bevægelighed (end tidligere i karrieren).

Naomi Osaka
Selvom Naomi Osaka bare er 21 år, har hun allerede opnået meget i sin karriere. Den største triumf kom sidste år, hvor hun besejrede Serena Williams i US Open-finalen. Tidligere på året havde hun dog allerede trukket overskrifter ved at vinde titlen ved Indian Wells. Naomi Osaka nåede 4. runde ved Australian Open i 2018.

Naomi Osaka spiller med stor power, men hun er ikke tung, når hun bevæger sig rundt. Hun er giftig for hvem som helst, hvis hun finder topniveauet og dertilhørende rette spændingsniveau. Attituden har af og til givet problemer.

Angelique Kerber
Tyske Angelique Kerber fik taget revanche for et kedeligt år 2017, da hun sidste år gik hele vejen til titlen ved Wimbledon (slog Serena Williams i finalen). Ved Australian Open blev det til en flot semifinale (tabte en episk kamp til Simona Halep). Angelique Kerber har én gang tidligere prøvet at tage titlen i Melbourne (2016).

Angelique Kerber har en jerndefensiv, og hun arbejder utrætteligt på alle point. Har de offensive spillere ikke fået indstillet kanonerne rigtigt, så kommer de ikke forbi tyskeren.

Simona Halep
Ligesom 2018 var et forløsende år for Caroline Wozniacki, var dét det også for Simona Halep. Endelig lykkedes for rumæneren at tage titlen ved French Open, og dermed må det efterhånden være slut med finalenerverne. Simona Halep leverede så stærke resultater i 2018, at hun går ind til Australian Open 2019 som verdens nr. 1. Rumæneren tabte AO-finalen til Miss Sunshine sidste år.

Simona Halep er meget bevægelig, og ligesom Angelique Kerber sætter hun en ære i at holde alle bolde i live. Der skal noget ekstraordinært til, hvis man skal lykkes med at skyde sig igennem rumæneren.

Elina Svitolina
Elina Svitolina sluttede 2018 af med enestående spil ved WTA Finals, og kan hun holde niveauet herfra, så skal hun tages seriøst til titlen ved Australian Open. Sidste år nåede ukraineren kvartfinalen, men generelt har det været en udfordring for Elina Svitolina at håndtere det langstrakte Grand Slam-format. Elina Svitolina har deltaget ved 25 Grand Slam-turneringer, og hun er endnu ikke gået forbi kvartfinalen.

Elina Svitolina er en alsidig spiller, der kan det meste. Hun er dog bare 24 år og mangler fortsat GS-rutine.

Danskeren – Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki er forsvarende mester ved Australian Open, og derfor fortjener hun selvfølgelig også at få nogle ord med på vejen. Det var en forløsning af de større, da det langt om længe lykkedes for Miss Sunshine at tage en Grand Slam-titel (AO18). Bookmakerne har imidlertid ikke den store fidus til danskeren i starten af 2019, og det hænger blandt andet sammen med, at hun pt. kæmper med skadesproblemer. Hun har spillet to kampe i år, og senest måtte hun tage medical timeout pga. maveproblemer.

Tip: Angelique Kerber vinder AO-trofæet

Tyske Angelique Kerber ved, hvad der skal til på den helt store Grand Slam-scene. Hun vandt titlen i 2016, og hun viste med Wimbledon-titlen i 2018, at hun stadig har, hvad der skal til. Senest viste hun storspil ved Hopman Cup, og så har hun fået en ganske overkommelig lodtrækning.

SpilXperten.com anbefaler: Angelique Kerber til odds 9,00 – SPIL HER >>*

Live stream Australian Open

Vil du følge Caroline Wozniacki og i det hele taget opleve tennis på allerhøjeste niveau? Så få dig en konto hos Unibet*, der streamer kampene fra årets første Grand Slam. Hos Unibet* kan du oddse på alle kampene, sideløbende med at du følger streamingen.

1. Gå til Unibet.dk - KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spillekonto

4. Klik på ”Live Streaming” i menuen til venstre

5. Vælg kampen, du vil streame

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Unibet*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Australian Open

Bookmakere til Australian Open i tennis

Har du lyst til at oddse på årets første Grand Slam, så tjek bookmakerne herunder.

LeoVegas*
LeoVegas* har et spændende spiludbud på tennis, og Uffe Holms bookmaker plejer desuden at være flink til at køre særlige tennis-kampagner, hvor du kan vinde ekstra penge, mens Grand Slam-turneringerne afvikles.

Spil på Australian Open hos LeoVegas – KLIK HER!*

Nordicbet*
Nordicbet* fortjener også en anbefaling. Bookmakeren er generelt skrap til at dække tennis fra Grand Slams, og de er aktuelt ude med højeste odds Alexander Zverev som vinder hos herrerne. Så hvis du har fidus til ungdommen, er det hos Nordicbet*, at du bør sætte dit spil.

Spil på Australian Open hos Nordicbet – KLIK HER!*

Betfair*
Vil du spille på Australian Open, kan du gøre det hos Betfair*. Bookmakeren har tradition for at give ret pæne odds på den undertippede spiller, så hvis du har luret en overraskelse, er Betfair* helt sikkert et besøg værd.

Spil på Australian Open hos Betfair – KLIK HER!*

Varme og hardcourt i Melbourne

En af de ting, der betyder noget ved Australian Open, er vejrforholdene. Modsat i Danmark er det nemlig sommer i Australien lige nu. Det betyder godt vejr, men også risiko for ekstremt varmt vejr og ofte temperaturer op mod og over 30 grader. Det er noget, der kan sætte spillerne fysisk under pres. Samtidig er det værd at bemærke, at banerne i Melbourne er hardcourt.

Tidligere vindere af Australian Open

Herrer
2018: Roger Federer
2017: Roger Federer
2016: Novak Djokovic
2015: Novak Djokovic
2014: Stanislas Wawrinka
2013: Novak Djokovic
2012: Novak Djokovic
2011: Novak Djokovic
2010: Roger Federer
2009: Rafael Nadal
2008: Novak Djokovic
2007: Roger Federer
2006: Roger Federer
2005: Marat Safin

Kvinder
2018: Caroline Wozniacki
2017: Serena Williams
2016: Angelique Kerber
2015: Serena Williams
2014: Li NA
2013: Victoria Azarenka
2012: Victoria Azarenka
2011: Kim Clijsters
2010: Serena Williams
2009: Serena Williams
2008: Maria Sharapova
2007: Serena Williams
2006: Amelie Mauresmo

Odds på Australian Open

Bonus til Australian Open

Reklame.

bet365
888sport
betfair
bethard
bwin
leovegas
comeon
mrgreen
betfair2
unibet
jetbull
betstars
nordicbet