Reklame*

Andreas Knappe – ny dansker i NFLSpil på Andreas Knappe og Atalanta Falcons

Andreas Knappe er Danmarks bedste kandidat til en NFL-karriere siden Morten Andersen sparkede sine sidste point hjem til Atlanta Falcons. Skæbnen vil, at det er selv samme Atlanta Falcons, der har haft et godt øje til Knappe og givet ham en mulighed for at spille sig på deres NFL-mandskab. Den danske kæmpe er dog noget nær den diametrale modsætning af Morten Andersen, og i stedet for kølighed og sublim sparketeknik gør Knappe sig bemærket for sin enorme størrelse og power.

Spil hos 888sport

Hvem er Andreas Knappe?

Andreas Knappe er 26 år gammel og den første dansker siden 1982 til at blive draftet til et NFL-hold. Han har længe spillet college-football på University of Connecticut, og i slutningen af april valgte NFL-holdet Atlanta Falcons at drafte ham, hvilket ikke er sket for en dansker siden Morten Andersen. Om Knappe bliver en del af det mandskab, der skal spille NFL, når sæsonen går i gang, er endnu usikkert, men uanset hvad er det en fantastisk præstation at blive draftet. Desuden skulle der efter sigende have været en række hold, som var interesserede i at få fingre i danskeren, så selvom Falcons skulle finde ham for let, kan der potentielt stå andre hold klar i kulissen.

Knappe spiller positionen ’offensive tackle’, og han er således en af de fem spillere, der står forrest på den offensive linje, hvorfra de beskytter quarterbacken og blokerer for runningbacken. Det nye danske NFL-håb er som skabt til denne position med sine 2,06 meter og en kampvægt på omkring de 150 kilo. Hans størrelsen gør ham i stand til at holde modstanderne væk fra quarterbacken, når hans hold skal kaste bolden, og flytte rundt på dem, hvis bolden skal løbes frem.

Knappe kommer fra Silkeborg, hvor han blandt andet gik på handelsskolen. I Danmark spillede han for Vejle-klubben Triangle Razorbacks, indtil han senere drog til USA for at forfølge ambitionen om at spille i NFL. Som barn var drømmen dog at komme til OL som bueskytte, og den store dansker har faktisk været danmarksmester i disciplinen på ungdomsniveau. Knappe lagde bue og pil fra sig, men det var først senere, at amerikansk fodbold kom ind i billedet. Den næste sportsgren han kastede sig over var nemlig håndbold. Danskeren fornøjede sig med harpiks og indendørssko i nogle år, men hans stil var måske en anelse for hård til sporten, og det resulterede i, at han trak mange udvisninger og røde kort. Af samme årsag gav han amerikansk fodbold en chance, og det skal nok vise sig at have været en overordentlig fornuftig beslutning.

Odds på Atlanta Falcons og NFL hos Bet365

Vil du spille på Andreas Knappe og Atlanta Falcons? Så kan du med fordel gøre det hos Bet365*, som følger NFL på tætteste hold. Du kan selvfølgelig spille på alle kampene, og der er masser af forskellige væddemål at vælge imellem – både på hver enkelt af kampene, og på hvem der løber med det prestigefyldte Vince Lombardi-trofæ. Desuden er Bet365* med længder den førende bookmaker, når det kommer til livebetting, så hvis du vil spille på kampene, mens du ser dem, er der rig mulighed for det.

Andreas Knappes hold Atlanta Falcons nåede helt frem til Super Bowl i sidste sæson, men kan de gentage det i år og måske endda vinde den altafgørende kamp? Hvis du har fidus til Atlanta Falcons som NFL-vinder, kan du få hele odds 15,00 hos Bet365*. Du kan også spille på, at de vinder deres konference (NFC) til odds 8,00, eller at de vinder deres division (NFC North) til odds 2,62.

Atlanta Falcons er ikke blandt de største favoritter til at nå frem til sæsonens Super Bowl, men til gengæld bør de have gode chancer for at vinde deres division, NFC South. Her er de oppe imod Carolina Panthers, Tamba Bay Buccaneers og New Orleans Saints, og Atlanata Falcons ligner igen i år det stærkeste af de fire hold. Tror du på Falcons som NFC South-vinder, kan du som nævnt ovenfor få odds 2,62.

Spil på Atlanta Falcons som vinder af NFC South-divisionen til odds 2,62*

Få bonus hos Bet365


Sådan får du din velkomstbonus:
1. Gå til Bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret en konto

3. Indbetal minimum 100 kroner

Spil hos 888sport

31-08-2017 17:13

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars