18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Super Bowl live stream

Her viser vi dig, hvordan du live streamer Super Bowl uden abonnement – nemt og lovligt. Du kan live streame Super Bowl LVII på denne måde, og dermed sikrer du dig, at du ikke misser en af årets allerstørste sportsbegivenheder.

Kom i gang med reklamefri live streaming af Super Bowl 2023 i dag.

Superbowl mobil på græsset om natten, konkurrence, fodbold, succes

Super Bowl LVII live stream

Du kan overvære den kommende udgave af Super Bowl, uanset om du foretrækker at live streame eller se med i TV. Hos bet365* er din Super Bowl live streaming helt reklamefri.

Se Super Bowl via live stream

  1. Opret en konto
  2. Se Super Bowl live
Se kampen live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetal minimum beløbet.

Live stream Super Bowl 2023

Følg denne trin-for-trin og få din Super Bowl live stream på få minutter:

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Sport”, vælg “Amerikansk fodbold” og find Super Bowl i oversigten

5. Vælg kampen og nyd dit direkte signal

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Super Bowl på TV

Super Bowl LVII har i år fundet hjemmebane hos TV2 og TV2 Play. Det har i en årrække været Viaplay, der har siddet på de danske rettigheder, men i år er det altså TV2, der får fornøjelsen af at levere den største finale af dem alle til det danske publikum.

Hvis du vil have fingre i andre landes tv-signaler, skal du nok samtidig væbne dig med en vpn-forbindelse, så du kan fange signal fra for eksempel USA, England eller Tyskland.

Mest nærliggende er det dog, at du har en mulighed for at fange TV2, når det går løs natten mellem søndag og mandag den 12. og 13. februar, hvis altså ikke du foretrækker at se anvende din Super Bowl live stream.

Foto: Bildbyrån

Se Super Bowl live fra Arizona

State Farm Stadium i Glendale, Arizona – også kaldet The Big Toaster – huser årets Super Bowl. Og det bliver super på alle parametre. Med plads til op mod 80.000 tilskuere bliver det burnin’ hot, når Kansas City Chiefs og Philadelphia Eagles brager sammen i kampen om Vince Lombardi-trofæet. 

Kansas City er i Super Bowl for tredje gang de seneste fire sæsoner, og coach Andy Reid møder her sit tidligere team, Eagles. Det er femte gang i historien, et finaleholds træner møder et hold, han tidligere har trænet.

Det er til gengæld første gang, to brødre møder hinanden i Super Bowl, når Travis og Jason Kelce spiller for henholdsvis Chiefs og Eagles. 

Årets halftime-show leverer Rihanna, mens countrysangeren Chris Stapleton synger nationalsangen før kickoff. Frem med popcornene. Gør puder, sofa og snacks klar. Det er tid for Super Bowl LVII.

Stream alle NFL-kampe hos bet365

Der er en stribe forskellige måder at følge NFL på. Enkelte klassiske tv-kanaler eller streaming-tjenester viser kampe i løbet af sæsonen og selvfølgelig selve finalen. Men en af de letteste måder at se Super Bowl og hele resten af NFL-sæsonen på er med bet365. 

Verdens største bookmaker har et væld af rettigheder til livesport over hele verden, og de giver dig også adgang til alle sæsonens kampe, playoffs og Super Bowl. 

Eneste krav for at kunne se sport er, at du er logget ind, og at du har penge på kontoen – eller hvis den er tom; at du har sat et væddemål inden for de foregående 24 timer. 

Det giver dig adgang til mere end 60.000 live sportstransmissioner om året og altså blandt andet Super Bowl og hele resten af NFL-sæsonen.

“Gratis” og lovligt live streaming-alternativ

Ovenfor har vi sat citationstegn om “Gratis”, fordi det trods alt er et krav, at du har penge stående på din sportssaldo, når du tuner ind på bet365 for at nyde store sportsbegivenheder som Super Bowl.

Der er imidlertid ikke noget krav til, hvordan du skal anvende pengene, du har placeret på kontoen. Mens mange udenlandske streaming-muligheder er ulovlige at anvende, kan du ganske lovligt live streame hos bet365, der har dansk licens og rettigheder til at operere på det danske marked.

Super Bowl: Derfor bør du se verdens største sporstbegivenhed

De seneste par måneder har budt på både VM-finale i fodbold og håndbold. Hver især store begivenheder. Men intet i hele verden er større end Super Bowl. Det er ikke bare en dyst om sportslig succes.

Det er også en fest for virksomheder, der kæmper om opmærksomhed med kreative, sjove og opsigtsvækkende reklamespots til mange millioner kroner for bare 30 sekunders tv-tid, og for publikum, der får en gigantisk én på opleveren.

En billet til finalen kan løbe op i mange, mange tusind kroner, så på stadion er der også show både før og under kampen med det gigantiske halftimeshow som højdepunktet. I 2023 er det Rihanna, der står for pauseunderholdningen. 

De fleste ser dog Super Bowl hjemme fra sofaen, og det giver mulighed for at mæske sig i chicken wings, ribs, chips og en masse væske undervejs. Nogen drikker øl. Dagen efter Super Bowl stiger salget af syreneutraliserende medicin efter et voldsomt indtag af fødevarer til festen. 

Sportsligt er det kulminationen på en lang NFL-sæson, hvor de to allerstærkeste mandskaber står over for hinanden i en kamp, der kan få karrierer til at sprudle, blomstre og gro. Danske Morten Andersen var som den hidtil eneste dansker nogensinde med i Super Bowl i 1999 for tabende Atlanta Falcons. 

Der bliver knald på. Store tacklinger. Store spil. Helte fødes. Skurke sendes ud i mørket. Jubel, skuffelse, succes, fiasko, store følelser og tydelige vindere og tabere. Det er amerikansk. Det er stort. Vi elsker det.

1️⃣ Kan jeg live streame Super Bowl?

Ja, du kan live streame Super Bowl lovligt her.

2️⃣ Er det lovligt at live streame Super Bowl?

Ja, med vores guide kan du live streame Super Bowl 100 % lovligt og nemt.