18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

3.20
1/10
Union
Barracas Central
Tipped at 3.20
Dagens Spil-avatar
28. maj.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
4/10
Yulia Putintseva
Sloane Stephens
Tipped at 1.72
Bech-avatar
28. maj.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

1.72
1/10
Malmö FF
Elfsborg
Tipped at 1.72
Dagens Spil-avatar
28. maj.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Breda
Excelsior
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
28. maj.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
1/10
Vasco da Gama
Flamengo
Tipped at 1.82
Frank Pilantra-avatar
2. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

10.00
2/10
EM 2024 – Gruppe Special
Tipped at 10.00
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
2/10
EM 2024 – Hold Mål
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

Washington Commanders – Chicago Bears: Odds og optakt den 6. oktober 2023

Thursday Night Football fortsætter med en kamp, hvor det er to hold, der er har udfordringer, der mødes i et opgør mellem Washington Commanders og Chicago Bears. Washington Commanders – Chicago Bears går i gang 02:20 6. oktober 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Montez Sweat. Odds og optakt til Washington Commanders - Chicago Bears

Montez Sweat sammen med Chase Young gør det, de gør bedst – mødes ved modstanderens quarterback. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Washington Commanders

Washington Commanders havde en off-season med en masse opmærksomhed væk fra spillet og banen. Holdet fik ny ejer. De har også skiftet navn to gange indenfor de senere år, og der er allerede snak om et nyt navn igen. Sæsonen er startet med to sejre og to nederlag.

De har ligeledes skiftet quarterback. Den unge Sam Howell er starter, og det ligner en spændende løsning.

Han ligner en quarterback, der gerne vil satse for at få store spil. Han kaster i snit bolden 6.9 yards ned ad banen, men han er også blevet sacket hele 24 gange i de første fire kampe.

Man kan dog godt forstå, at Howell holder længe på bolden med de receivere, han har. Jahan Dotson er en sikker receiver, der er fysisk og kan gribe bolde i svære situationer.

Terry McLaurin bliver kaldet for Scary Terry af en grund. Han er hurtig og kan score hver gang, han får bolden.

De bakkes op af Curtis Samuel, Antonio Gibson og Brian Robinson. De er alle gode med bolden i hænderne, og kan finde yards på egen hånd.

Robinson er dog mere en ren running back, der er meget fysisk, mens Samuel og Gibson har mere fart og kan veksle mellem at spille running back og receivere. Samtidig er angrebstræner Eric Bieniemy dygtig til at skabe plads til sine spillere og lave spil, der skaber masser af yards.

På forsvaret starter det hele med den defensive linje. Der er brugt mange ressourcer på at skabe en god linje, og den er rigtig god til at skabe pres på modstanderens quarterback.

Især er Montez Sweat i gang med et lille gennembrud i denne sæson. I de første fire kampe er det for Sweat blevet til tre sacks.

Længere nede af banen er det især safety Kamren Curl, der er aktiv. Han bliver ofte brugt til at stoppe løbeangreb eller til at sikre, at der er en hurtig tackling, hvis modstanderne får kastet bolden hurtigt.

Ellers er det den unge førsteårsspiller Emmanuel Forbes, der er ret lille af en NFL-spiller at være, men han er hurtig og har vist sig som en spiller, der gerne tager chancer.

Chicago Bears

Kender du, kære læser, hit-serien ”The Bear” som foregår i Chicago? Hvis du ikke gør, kan det siges, at den trods alt ikke handler om Chicago Bears men om en lokal restaurant.

Alligevel er der en sætning fra det sidste afsnit i første sæson, der er meget rammende. Karakteren Sidney får sagt ”We are not good”.

Tænker Chicago Bears-fans ”We are not good”, er det fuldt forståeligt. Efter at de i 2022-sæsonen var det dårligste hold af alle, er holdet startet den nye sæson med fire nederlag. Derudover har forsvarstræner Alan Williams allerede sagt op grundet et hensyn til sit fysiske og mentale helbred.

Her hører problemerne dog slet ikke op. Quarterback Justin Fields fik et lille gennembrud i 2022-sæsonen, hvor Fields især fik vist sine store atletiske evner.

Fields er både stor og stærk og kan kaste bolden rimelig præcist langt ned ad banen. De første tre kampe virkede det til, at angrebstræner Luke Getsy havde glemt, hvad Fields kunne.

Justin Fields fik da også sagt, at det dårlige spil skyldes de ting, trænerstaben har bedt ham om at gøre.

Fields har siden trukket i land, men wide receiver Chase Claypool fulgte op med at sige, at trænerstaben ikke satte ham i en situation til at lykkes. Claypool har hverken trænet eller spillet siden.

Der er dog et par lyspunkter på angrebet. D. J Moore, der blevet hentet ind før denne sæson, har allerede grebet bolde for 301 yards, og de første tre quarters mod Denver Broncos i uge 4 var glimrende. Det sidste og fjerde quarter i kampen endte dog skidt, og Bears endte med at tabe kampen efter at have ført 28-7.

På forsvaret har cheftræner Matt Eberflus taget over som forsvarstræner. Det er ikke et forsvar, der er alt for godt. Der er brugt mange ressourcer på cornerback-pladsen og safety-pladsen, men skader har allerede ødelagt de planer. Især er skader til Eddie Jackson og Jaylon Johnson problematiske.

Den defensive linje har også problemer. Det er blot blevet til to sacks, og linjen har generelt svært ved at komme efter modstanderens quarterback.

Dog har man i to af de fire kampe holdt modstanderne til under 100 rushing yards. Her er især den store defensive tackle Andrew Billings vigtig, og han har spillet godt.

Længere nede ad banen er det Jaquan Brisker, der bruges til at løse alle de problemer, der er på forsvaret. Han var en af de spillere, der sackede mest i 2022-sæsonen for Chicago Bears, og samtidig er håbet, at han kan dække det meste op. Det er en hård opgave for andenårsspilleren.

Justin Fields. Odds og optakt til Washington Commanders - Chicago Bears

Justin Fields leder efter muligheder for Chicago Bears’ angreb. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Match up: Washington Commanders – Chicago Bears

De to hold har spillet 52 gange. Det seneste opgør blev spillet i 2022 og endte med en Washington Commanders sejr på 12-7. Washington Commanders fører den samlede statistik med 27-24-1

Washington Commanders – Chicago Bears Odds

Washington Commanders er favoritter til at vinde denne kamp, hvor linjen er sat til 5,5 point. Over/under det samlede pointantal er på 44,5 point.

Tror du, Washington vinder rent, kan du få 1,44 ved Marathonbet*, mens en sejr til Chicago giver 3,15 ved Nordicbet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: De to hold kan hverken score eller holde modstandere fra at score

De to hold mødte også hinanden i 2022-sæsonen, hvor Washington vandt en tæt kamp med 12-7, hvor Chicago kunne have vundet på det sidste spil.

Det er to hold, der har stadig har svært ved at score point konsistent. Washington scorer i snit 22,3 point, mens Chicago Bears er på 18,8 point.

Washington har også tilladt færre point i gennemsnit imod. De er på 30 point, mens Chicago er på 34,4 point. Det er en dårlig kombination for begge hold, når man har svært ved at score, mens modstanderen ikke har svært ved at score.

De to hold har mange ens stats. Den stat, hvor de to hold adskiller sig mest, er, at Chicago Bears har det 29. bedste kasteforsvar, hvor man tillader 267 yards imod, mens Washington har det 20. bedste kasteforsvar og tillader 230 yards imod.

Chicagos løbeforsvar tillader 115 yards pr. kamp, hvilket rangerer som det 18. bedste, mens Washington tillader 122 rushing yards pr. kamp. Det er det 21. bedste løbeforsvar.

De to hold tillader ikke mange yards men mange point, hvilket traditionelt er det modsatte af, hvad de to holds forsvarsstrukturer helst vil.

De to angreb er også ret ens i forhold til, hvor mange yards de får pr. kamp. Mens Washington snitter 201 yard pr. kamp, og det rækker til at være 20. bedst, er det for Chicago 186 passing yards pr. kamp, hvilket er 24. bedst.

Begge holds løbeangreb er den del, der rangerer bedst for holdene. Chicagos løbeangreb snitter 199 yards pr. kamp, og det er det 13. bedste løbeangreb. Washingtons’ løbeangreb snitter 106 pr. kamp, og det er det 17. bedste løbeangreb.

De to hold kommer fra tætte nederlag. Mens Chicago førte med 28-7, da fjerde quarter startede mod Denver Broncos og tabte med 31-28, udlignede Washington til sidst mod Philadelphia Eagles, men de endte med at tabe i overtid med 34-31.

Er det tegn på, de to hold er ved at få gang i deres angreb? Vi vil gerne se det flere gange, før vi for alvor tror på det.

Især skal gæsterne Chicago Bears vise, at trods al den interne uro var den seneste kamp mod Denver Broncos ikke et tilfælde.

Washington virker til at have fundet en quarterback, der passer til sine receivere og sin angrebstræner. Samtidig er Washingtons forsvar bygget til at håndtere et angreb som Chicagos.

Derfor tror vi, at der kommer få point i denne kamp. Vi kigger på at få odds 2,00 ved bet365 for under 44 point.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,00
Under 44 point
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar