18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.00
1/10
Roma
Torino
Tipped at 2.00
Dagens Spil-avatar
26. feb.
18:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
4/10
FC København
FC Nordsjælland
Tipped at 2.00
Higuain-avatar
26. feb.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

2.03
3/10
Coventry
Maidstone United
Tipped at 2.03
PC Betting-avatar
26. feb.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

1.63
5/10
Fiorentina
Lazio
Tipped at 1.63
PC Betting-avatar
26. feb.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

1.65
1/10
Bournemouth
Leicester
Tipped at 1.65
Dagens Spil-avatar
27. feb.
20:30
sport-icon

Anbefalet til

1.62
4/10
Sheffield U.
Arsenal
Tipped at 1.62
MJN1999-avatar
4. mar.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.75
4/10
Oscar Awards 2024
Tipped at 2.75
Jesper Carstens-avatar
11. mar.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

3.25
3/10
Oscar Awards 2024
Tipped at 3.25
Jesper Carstens-avatar
11. mar.
01:00

Seattle Seahawks – Philadelphia Eagles: Odds og optakt den 19. december 2023

Opgøret i NFC er mellem to aspiranter til play-off, men begge hold er begyndt at tabe kampe. Det er stærkt problematisk, og det skal ændres for begge hold, hvis de vil have en plads i play-off. Seattle Seahawks – Philadelphia Eagles går i gang klokken 02:15 tirsdag den 19. december 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Tyler Lockett. Odds og optakt til Seattle Seahawks - Philadelphia Eagles

Tyler Lockett med bolden i hænderne er altid et skræmmende øjeblik for modstanderne. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Seattle Seahawks

(6-7)

Det er et ganske uheldigt og dumt tidspunkt, quarterback Geno Smith har valgt at få en skade på. Midt i en stime på fire nederlag i træk giver lysken nu problemer, og Smith blev skadet i ugen op til den seneste kamp, hvor han ikke var med. Det ligner heller ikke, at Smith spiller med i denne kamp.

Derfor er det formentlig Drew Lock, der kommer ind i stedet. Lock er ikke en særligt atletisk quarterback, men han har til gengæld en meget stærk arm, som han bruger til kast, der er risikable. Han er omvendt ikke specielt præcis, og det gør, at alle kastespil bliver interessante at følge.

Lock vil ofte kigge efter den rutinerede og hurtige Tyler Lockett. Lockett løber nogle glimrende ruter, hvilket gør, at han ofte er fri. Samtidig har Locket en fin fart, hvilket gør, at han ofte kan få flere yards, efter han har grebet bolden. Det er blevet til 65 grebne bolde for 711 yards i denne sæson.

På forsvaret er der også skader, men der er også fremgang at spore. Den store defensive linjemand Leonard Williams, der er kommet ind i løbet af sæsonen, har trænet med i denne uge. Det er i seks kampe blevet til tre sacks for Williams.

Han bakkes op af den rutinerede linebacker Bobby Wagner. Wagner har knap de samme atletiske evner som tidligere i karrieren, og mange hold angriber ham derfor i kastespillet. Men Wagner er stadig en sikker tackler, der spiller godt imod løbespil. Det er blevet til 132 tacklinger i denne sæson.

Philadelphia Eagles

(10-3)

Av, av, av for et par uger. Eagles har mødt de to andre tophold i NFC i San Francisco 49ers og Dallas Cowboys, og de to kampe har vist, at Philadelphia Eagles er klart efter de to hold. Det gør, at de nu skal vinde resten af sine kamp for at få 1. seed eller for bare at vinde divisionen.

Det er især løbespillet på angrebet, der er en udfordring. I de to seneste kampe har spilleren med flest rushing yards ikke haft over 40 yards. Fra at have været en central del af holdets identitet er løbeangrebet nu et stort problem. I situationer, hvor de mangler få yards, er holdet stadig glimrende med med ”The Tush Push/Brotherly Shove”-spil, men ellers mangler de en del.

Det gør, at der er et kæmpe pres på kasteangrebet. Det er især A. J. Brown, der løfter opgaven lige nu med at skabe yards. Den store og fysisk stærke receiver har grebet 90 bolde for 1.258 yards i denne sæson med syv touchdowns.

På forsvaret har de også haft problemer. Skader på forskellige pladser samt mange spil i de seneste kampe gør, at de vigtigste spillere er ved at være trætte og har hårdt brug for et hvil. Eagles har hentet forstærkning til linebackerpladsen i form af Shaq Leonard, der tidligere har spillet mange gode år i Indianapolis Colts.

Derudover handler det om den defensive linje. Haason Reddick har 11 sacks i denne sæson og 11 tackles for a loss. Efter han blev rykket frem til at spille på den defensive linje, har Reddick vist sig som en af de bedste til at komme efter modstandernes quarterback. I de seneste fire sæsoner har Reddick mindst haft 11 sacks.

Haason Reddick. Odds og optakt til Seattle Seahawks.

Haason Reddick er altid involveret i de gode defensive spil for Philadelphia Eagles. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Match up: Seattle Seahawks – Philadelphia Eagles

De to hold har spillet mod hinanden 19 gange tidligere. Det seneste opgør endte med sejr til Seattle Seahawks på 23 -17, og Seattle Seahawks fører også det samlede regnskab med 12-7.

Seattle Seahawks – Philadelphia Eagles odds

Gæsterne fra Philadelphia Eagles er gjort til lille favorit med et handicap på tre point. Der er sat en over/under på 47,5 point.

Tror du på Philadelphia Eagles rent, får du 1,59 ved bet365*, mens en sejr til Seattle Seahawks giver 2,48 ved Unibet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Kan de to holds forsvar stoppe nogen? Bare et af dem?

Det er to hold, der ikke har ramt topformen mod slutningen af regular season. Seattle Seahawks har tabt fire kampe i træk, mens Philadelphia Eagles har tabt de to seneste kampe.

Interessant nok har begge hold i de seneste to uger mødt San Francisco 49ers og Dallas Cowboys. Her har Seattle Seahawks spillede tættere kampe end Philadelphia Eagles, da de har tabt med henholdsvis 12 og syv point. Begge af Philadelphia Eagles’ nederlag har været på over 20 overskydende point.

Seattle Seahawks har et ret middelmådigt angreb:

 • De scorer 17. flest point i gennemsnit med 21,5 styks.
 • Kasteangrebet er lige over midten i NFL og rangeret som nr. 15 med 232 yards pr. kamp.
 • Løbeangrebet er det femtedårligste i NFL med 92 yards pr. kamp.

Philadelphia Eagles’ forsvar er alt-eller-intet:

 • De tillader modstanderne at score 24,7 point pr. kamp. Det er det femtehøjeste point snit imod.
 • Kasteforsvaret er det femtedårligste. Modstanderne får i gennemsnit 259 yards pr. kamp.
 • Løbeforsvaret er ret fint med. De tillader sjettefærrest yards pr. kamp med 94 yards.

Seattle Seahawks’ forsvar har problemer:

 • De tillader sjetteflest point imod med 24,5 i snit.
 • Løbeforsvaret er det tiendedårligste med 123 yards pr. kamp til modstanderne.
 • Kasteforsvaret er en smule dårligere og rangeret som det ottendedårligste med 243 yards pr. kamp.

Philadelphia Eagles’ angreb er lidt bedre med:

 • De scorer i snit 26,3 point, hvilket er det sjettehøjeste gennemsnit.
 • Løbeangrebet giver i snit 124 yards pr. kamp, hvilket er det ottendehøjeste.
 • Kasteangrebet skaber 234 yards pr. kamp, hvilket er det 13. bedste.

Begge hold har på det seneste haft svært ved at stoppe modstanderne. Seattle Seahawks har i de tre seneste kampe tilladt mindst 28 point i dem alle. Philadelphia Eagles har i deres tre seneste kampe tilladt mindst 33 point imod.

Det gør, at vi tror, der kommer mange point i denne kamp. Begge hold har store problemer på forsvaret, og det er svært at se, hvad der skulle stoppe de to angreb.

Selv uden Geno Smith virker det til, at Seattle Seahawks kan få chancer for at score. Derfor går vi med over 47,5 point. Det får vi 1,94 ved Marathonbet for.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,94
Over 47,5 point
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar