18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.63
2/10
Ryan Peniston
Lukas Klein
Tipped at 2.63
Bech-avatar
19. jun.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.40
4/10
Kroatien
Albanien
Tipped at 2.40
Higuain-avatar
19. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.55
1/10
Kroatien
Albanien
Tipped at 2.55
Dagens BetBuilder-avatar
19. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.40
4/10
FC Nordsjælland
Brøndby IF
Tipped at 2.40
Higuain-avatar
19. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
4/10
Tyskland
Ungarn
Tipped at 2.00
Higuain-avatar
19. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

1.74
4/10
Skotland
Schweiz
Tipped at 1.74
Higuain-avatar
19. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.88
1/10
Skotland
Schweiz
Tipped at 1.88
Dagens Spil-avatar
19. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.60
1/10
Juventude
Vasco da Gama
Tipped at 1.60
Frank Pilantra-avatar
20. jun.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

7.50
2/10
Copa America – Topscorer
Tipped at 7.50
BettingGuru-avatar
20. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.71
3/10
USA
Bolivia
Tipped at 1.71
BettingGuru-avatar
24. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Albanien
Spanien
Tipped at 1.75
MJN1999-avatar
24. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Copa America – Hold Point
Tipped at 1.78
BettingGuru-avatar
25. jun.
00:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
3/10
Colombia
Paraguay
Tipped at 1.82
BettingGuru-avatar
25. jun.
02:00

San Francisco 49ers – Detroit Lions: Odds og optakt den 29. januar 2024

NFC skal afgøres, og 49ers og Lions har været de to bedste hold i NFC. Især er de to angreb helt fantastiske, og det kan blive et festfyrværkeri af scoringer og store spil. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til San Francisco 49ers – Detroit Lions, som går i gang klokken 00:30 mandag den 29. januar 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Brandon Aiyuk. Odds og optakt til San Francisco 49ers - Detroit Lions

Brandon Aiyuk med bolden i hænderne kræver opmærksomhed for modstanderne (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

San Francisco 49ers

(13-5)

Det var lige ved at gå galt for San Francisco 49ers i Divisional Round. Et touchdown med 1:07 tilbage reddede holdet fra at ryge ud til Green Bay Packers. Det var en kamp, hvor de to forsvar var noget bedre end de to angreb. Quarterback Brock Purdy havde flere dårlige beslutninger men førte an, da det virkelig gjaldt for holdet.

Derudover kom der flere problemer for holdet. Den vigtige receiver Deebo Samuel fik en skulderskade og måtte udgå af kampen mod Packers. Samuel blev fredag meldt klar til denne kamp, og han har trænet med igen. Alligevel er det værd at holde øje med, hvor frisk han er, og hvor meget holdet kommer til at bruge ham.

San Francisco 49ers har mange andre våben at bruge på angrebet. Christian McCaffrey er en glimrende runningback, tight end George Kittle er god med bolden i hænderne og til at blockere, og den anden wide receiver Brandon Aiyuk er enormt eksplosiv. Samtidig vil chef- og angrebstræner Kyle Shanahan altid sikre, at der er rigeligt med muligheder på alle spil.

Forsvaret var storspillende mod Green Bay Packers. Hvor angrebet hakkede, gjorde forsvaret alt, hvad det kunne. De blev holdt til tre scoringer, og mens de ikke fik sacket i kampen, havde de fire tackles for a loss og to interceptions. Især var linebacker Dre Greenlaw i storform. Otte tacklinger, to pass deflections og to interceptions er en glimrende kamp.

Den defensive linje er der, hvor holdet har brugt mange ressourcer i holdsammensætningen. Nick Bosa bliver helt afgørende. Han fik ikke nogen sacks eller tackles for a loss men havde fem tackles. Bosa havde ellers 10,5 sacks i den ordinære sæson, men i playoff virker det til, Bosa ikke er på toppen. I 2022-sæsonens playoff fik Bosa heller ikke sacks, og det skal ændres.

Detroit Lions

(14-5)

For første gang siden 1957 har Detroit Lions vundet to kampe i playoff. De kan stadig bryde flere triste statistikker. De har tabt de seneste 11 kampe i træk på udebane i playoff. Den seneste sejr på udebane i playoff kom mod netop San Francisco 49ers tilbage i 1957. Sejren i wildcardrunden brød en stime på ni nederlag i træk i playoff.

Sejren over Tampa Bay Buccaneers var tæt, men selvom det resultatmæssigt var tæt, var det hurtigt afgjort i fjerde quarter. De scorede meget hurtigt to touchdowns, og selvom der blev reduceret, virkede det aldrig til, at sejren var i fare.

Der har været problemer for Detroit Lions i ugen op til denne kamp. Med en skadesmængde, der bedst kan beskrives, som alle de problemer, ældre personer oplever, når vi står op om morgenen.

Frank Ragnow har kæmpet med en rygskade, knæskade, ankelskade og en tåskade. Forskellen på at have Ragnow til at spille og ikke have ham med er voldsom. Spiller han, er det et top 5-angreb. Uden ham er det et bund 5. Cheftræner Dan Campbell siger, at Ragnow spiller med igen.

På forsvaret har Aiden Hutchinson i den grad fundet melodien, her hvor kampene er blevet vigtigere. Hutchinson har otte sacks i de fire seneste kampe, og han er helt afgørende for den defensive linje. Hvis ikke den defensive linje kan vinde deres direkte match ups, bliver det meget svært for forsvaret at stoppe San Francisco 49ers’ angreb.

Frank Ragnow. Odds og optakt til San Francisco 49ers - Detroit Lions

Frank Ragnow ligger skadet på banen og skaber stor bekymring i hele Detroit. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Match up: San Francisco 49ers – Detroit Lions

De to hold har spillet 68 gange. Det seneste opgør endte med en sejr til San Francisco 49ers på 41 – 33, og San Francisco 49ers fører med 39-28-1.

San Francisco 49ers – Detroit Lions odds

San Francisco 49ers er favorit i kampen med et handicap på syv point. Der er sat en over/under på 51,5 point.

Tror du på San Francisco 49ers rent, får du 1,30 ved Unibet*, mens sejr til Detroit Lions giver 3,85 ved Betsson*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: San Francisco 49ers søger mod Brandon Aiyuk

Det er to meget forskellige hold. Hvor San Francisco 49ers er systematiske og metodiske i deres tilgang til spillet, er Detroit Lions et hold, der er bygget op om deres mentalitet. Detroit Lions’ forsvarstræner Aaron Glenn har udtryk det bedst op til denne kamp.

Vi vil gøre alt for at vinde. Skal vi bide deres ansigt af, må vi gøre det. Skal vi derefter bide deres knæskaller af, må vi gøre det”.

Det betyder ikke, at Detroit Lions ikke har gode systemer og lykkes med at sætte deres spillere i en position til at lykkes. De er ikke bange for at tage chancer, men sjældent er det store risici. Især er deres angreb helt fremragende. Angrebstræner Ben Johnson finder altid de gode løsninger for holdet.

San Francisco 49ers er bygget op om systemet. Cheftræner Kyle Shanahan kunne aldrig finde på at sige noget, som Aaron Glenn fik sagt om kampen. Det handler om at finde modstandernes svage punkt og angribe det punkt. Det gør de ofte og helt brutalt gennem hele kampen.

Kyle Shanahan står for angrebet, og det er fremragende:

 • Med 28,9 point i gennemsnit scorer de tredjeflest point pr. kamp i NFL.
 • Kasteangrebet får 257 yards pr. kamp, hvilket er fjerdehøjest i NFL.
 • Løbeangrebet skaber 140 yards pr. kamp, og det er det tredjebedste i NFL.

Detroit Lions’ forsvar er noget helt andet:

 • De tillader tiendeflest point imod pr. kamp i NFL med 27,1 point.
 • Kasteforsvaret er udfordret med 247 yards tilladt pr. kamp, hvilket er sjettedårligst.
 • Løbeforsvaret er derimod glimrende og er rangeret som det næstbedste i NFL med 88 yards tilladt.

San Francisco 49ers’ forsvar er noget andet:

 • De scorer fjerdemest i NFL med 28,4 point pr. kamp.
 • Kasteangrebet er rangeret som nr. 21 med 213 yards pr. kamp.
 • Løbeangrebet er det bedste i NFL med 156 yards pr. kamp.

Detroit Lions’ angreb er godt med:

 • De scorer 27,1 point pr. kamp, hvilket er femtebedst i NFL.
 • Kasteangrebet er det næstbedste i NFL med 258 yards.
 • Løbeangrebet er også godt og rangeret som det femtebedste med 135 yards

Detroit Lions’ forsvar har nogle udfordringer, som San Francisco 49ers vil udnytte. Detroit Lions’ forsvar er bedst til at stoppe løbet, når de bruger mange spillere til det og prøver at dække modstanderne op med mand-mand.

Det er noget, San Francisco 49ers vil kigge meget efter. De bruger allerede play-actions (hvor holdet finter et løb men kaster i stedet) ofte, og når de kan fange Detroit Lions på den måde, er det et spørgsmål om, hvor ofte Brock Purdy kommer til at kaste dem.

En spiller, der er fremragende mod mandsopdækning, er Brandon Aiyuk. Han er stor, hurtig og meget smidig og kan altid komme fri. Aiyuk er en spiller, som ofte går under radaren for modstanderne, da de hellere vil stoppe Christian McCaffrey og Deebo Samuel som de primære.

Da Deebo Samuel har kæmpet lidt med en skade, vil det være naturligt for San Francisco 49ers at kigge mod Brandon Aiyuk. Vi lurer på, at han får over 78,5 yards i denne kamp.

Det er sket syv gange i denne sæson, og Aiyuk har gjort det i tre af de seneste seks kampe.

Det får vi 1,90 for ved bet365.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,90
Brandon Aiyuk over 78,5 yards
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar