18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Jasmine Paolini
Sara Errani
Tipped at 1.95
Bech-avatar
16. apr.
11:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

San Francisco 49ers – Dallas Cowboys: Odds og optakt den 9. oktober 2023

Der kommer et tidligt topopgør mellem San Francisco 49ers og Dallas Cowboys i spilleuge fem. Begge hold vil være med helt fremme, når NFC bliver afgjort, og begge hold vil gøre alt for at komme med i Super Bowl i år. San Francisco 49ers – Dallas Cowboys går i gang 02:20 mandag 9. oktober 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Christian McCaffrey. Odds og optakt til San Francisco 49ers - Dallas Cowboys

Christian McCaffrey med bolden i hænderne er altid farligt for modstanderen. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

San Francisco 49ers

San Francisco 49ers er startet sæsonen nøjagtigt på den måde, de andre hold må have frygtet. De har vundet deres første fire kampe, og det er kun lykkedes for Los Angeles Rams at holde nederlaget nede på én scoring til San Francisco. Det skete, da Rams scorede i sidste sekund. Ellers har man vundet det hele med mere end otte point.

Der er da heller ikke mange svage punkter på holdet. På angrebet har man hvis ikke den bedste running back i Christian McCaffrey så som minimum en af de tre bedste. Han er både fysisk stærk, som gør ham svær at tackle, og også både hurtig og smidig, som gør ham svær at fange. McCaffrey er også en glimrende receiver, som kan bruges over hele banen.

Af receiverne er det værd at holde øje med Brandon Aiyuk. Udover at han er stor og stærk, er Aiyuk vanvittig effektiv. Han har grebet 17 bolde i denne sæson, og alle er gået for enten en ny first down eller et touchdown. Det er Aiyuk, den eneste i NFL der kan prale af at have gjort.

Receiverkollegaen Deebo Samuel er heller ikke dårlig til at skabe de store spil. Han har ligeledes grebet 17 bolde, men her er ”kun” 11 gået for en ny første down eller touchdown. Samuel bruges også som en running back, hvor han har haft 11 løbespil. Her får Samuel i snit 4,9 yards.

Quarterback Brock Purdy er også værd at nævne. Selvom det er noget nemmere at spille quarterback med alle de spillere, han har omkring sig, skal Purdy stadig sikre, de er i det rette spil og sikre, at den rigtige spiller får bolden. Det er han god til.

På forsvaret handler det om den defensive linje. Det er de forreste seks spillere, 49ers bruger ressourcer på, mens de spillere, de brugere længere nede ad banen, ofte er nogen, de henter ind på kortere kontrakter.

Javon Hargrave, der spiller defensive tackle, var en af de store tilføjelser til den defensive linje før sæsonen. Han er allerede begyndt at vise sit værd med tre sacks, og tre tackles for loss (hvor angrebet mister yards, uden det er quarterbacken, der bliver tacklet).

Herudover bakkes Hargrave op af linebacker Fred Warner. Warner bruges til at dække det meste op og er en meget klog spiller.

Warner bruges derfor ofte til at prøve at narre modstanderne. Han skal ofte lade som om, han dækker op på en bestemt måde, eller at han skal angribe quarterbacken og derigennem få modstanderen til at tage en forkert beslutning, når Warner gør noget helt uventet.  

Dallas Cowboys

Dallas Cowboys er startet sæsonen med tre sejre og et nederlag. Nederlaget kom overraskende mod Arizona Cardinals, men ellers har de i de tre sejre været overbevisende. De har vundet med mindst 20 point i alle de tre sejre.

Det er også et meget stærkt hold. Dallas Cowboys synes altid selv, at de skal være en kandidat til at vinde Super Bowl, og holdet ser da også meget stærkt ud denne sæson. Der er ikke mange svage punkter på holdet, hvor der er stjerner over hele banen.

Der har dog været lidt malurt i bægeret for angrebet. De har sparket syv field goals i afstanden 20-29 yards, hvilket betyder, at de har svært ved at score, når de kommer tæt på modstanderens endzone. Quarterback Dak Prescott har da også kun kastet fire touchdowns, mens holdet i alt har fået fire rushing touchdowns.

Der er ellers glimrende muligheder for at kaste og løbe bolden for Dallas. Især er receiveren CeeDee Lamb et godt våben, der har en god størrelse og er stærk på bolde, hvor forsvaret har dækket ham tæt op.

Running back Tony Pollard og Dak Prescott er gode til at løbe med bolden, og det ligner, den offensive linje er ved at blive skadefri. Det burde åbne for, at de kan løbe bolden selv, når der ikke er meget plads, da den offensive linje er god.

Forsvaret har spillet rigtig godt. Det er kun i to kampe, de har tilladt modstanderen at score bare et touchdown. Den store stjerne er den meget atletiske Micah Parsons, som ofte jagter modstandernes quarterback med held. Han har allerede fire sacks og seks tackles for loss.  

Der er dog problemer længere nede ad banen. Trevon Diggs fik en alvorlig knæskade til træning og er formentligt ude for hele sæsonen. Førsteårsspilleren DaRon Bland har dog vist sig at være meget talentfuld, og han har fået tre interceptions allerede. Han støttes af den rutinerede Stephon Gilmore, som tilbage i 2019 blev kåret til årets forsvarsspiller.

Dak Prescott. Odds og optakt til San Francisco 49ers - Dallas Cowboys

Dak Prescott når lige at kaste bolden, før forsvaret får fat i ham. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Match up: San Francisco 49ers – Dallas Cowboys

De to hold har spillet 39 gange mod hinanden. Det seneste opgør endte med en sejr til San Francisco 49ers på 19-12, og de to hold har hver vundet 19 gange, og en gang har de spillet uafgjort.

San Francisco 49ers – Dallas Cowboys Odds

Bookmakerne har gjort San Francisco 49ers til favoritter med fire point. Der er sat en over/under på 45 point.

Tror du, San Francisco 49ers vinder rent, kan du få 1,62 ved Marathonbet*, mens en sejr til Dallas Cowboys giver 2,60 ved bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: To af de bedste angreb lover point

Det er to af NFCs bedste hold. Begge hold bør spille med helt til afslutningen af NFC og konkurrere om at være med i Super Bowl. Begge hold har mangler, men de har omvendt masser af store stjerner, der kan vinde kampen.

Vi må regne med at se, Dallas Cowboys og deres forsvarsstræner Dan Quinn forsøge at angribe den højre side af San Francisco 49ers’ offensive linje med Micah Parsons. Det vil San Francisco 49ers’ chef- og angrebstræner Kyle Shanahan gøre alt, hvad han kan for at bruge til sin egen gevinst. Det bliver en vigtig kamp i kampen.

Begge hold har både stærke forsvar og angreb. De to hold har i alle deres sejre scoret mindst 30 point, og de to forsvar har ikke tilladt mange point imod. San Francisco 49ers har højest tilladt 23 point, mens Dallas Cowboys i deres nederlag tillod 28 point til Arizona Cardinals i deres ene nederlag.

Nederlaget, Dallas fik, er interessant. Den har Kyle Shanahan set, og han vil med stor interesse have noteret sig, hvordan man kan angribe forsvaret. Og når Diggs er ude, vil Shanahan i den grad have punkter, hvor han ser sit hold score mange point.

Dallas Cowboys vil omvendt gøre alt for at følge med. De må satse på at følge med San Francisco 49ers og prøve at få vendt sine mange field goals til touchdowns.

Derfor kigger vi på, at der kommer over 45,5 point til 1,95 ved bet365.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,95
Over 45,5 point
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar