18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.11
1/10
Le Havre
Nantes
Tipped at 2.11
Dagens Spil-avatar
14. apr.
14:00
sport-icon

Anbefalet til

2.17
5/10
Kalmar FF
IFK Göteborg
Tipped at 2.17
PC Betting-avatar
14. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
4/10
Lyngby
Hvidovre
Tipped at 2.00
Higuain-avatar
14. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

3.25
4/10
Vejle Boldklub
Randers FC
Tipped at 3.25
Higuain-avatar
14. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
3/10
AGF
Brøndby IF
Tipped at 1.95
BettingGuru-avatar
14. apr.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
2/10
FC Midtjylland
FC København
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
14. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
3/10
Australien U23
Jordan U23
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
15. apr.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Pittsburgh Steelers – Tennessee Titans: Odds og optakt den 3. november 2023

Det er to hold, der er meget jævnbyrdige og kæmper om de samme playoffpladser, som brager sammen dette Thursday Night Game, hvor Pittsburgh Steelers og Tennessee Titans spilles klokken 01:15 fredag 3. november 2023. Det er to hold, der er meget ens, og som vil spille football på samme måde, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint.  

Kenny Pickett. Odds og optakt til Pittsburgh Steelers - Tennessee Titans

Kenny Pickett dirigerer med sine holdkammerater (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Pittsburgh Steelers

(4-3)

Det traditionsrige Pittsburgh Steelers lignede før sæsonen et hold, der skulle bruge tid på at bygge angrebet ordentligt op. Den unge quarterback Kenny Pickett spiller sin anden sæson i NFL og viste i den første glimt af sit potentiale.

Der er dog stadig masser af udfordringer. Den offensive linje har ikke været god, og førsteårsspilleren Broderick Jones, der startede sæsonen på bænken, kom ind for at spille venstre tackle, men han er allerede bænket igen. Det gør, at der ofte er tidligt pres på Pickett, som skal finde løsninger hurtigt.

Her er det ofte den unge George Pickens, der hjælper Pickett. Pickens er en reciever, der er meget fysisk og ofte frustrerer sin direkte oppasser. Det kan ses ikke bare i kastespillet, men også når Pittsburgh Steelers løber bolden. Her er Pickens en fremragende blocker for holdets running backs.

Forsvaret er vældigt ustabilt men har et par stjerner, der er værd at holde øje med. Oppe foran er det T.J. Watt, der dominerer. Han har i denne sæson 8,5 sacks og syv tackles for a loss. Det har han kombineret med 16 yderligere quarterback hits. Watt er en spiller, man altid skal holde øje med – i øvrigt som hans storebror J.J. Watt var det, da han spillede.

Længere nede ad banen er det Minkah Fitzpatrick, der styrer opdækningen. Selvom Fitzpatrick ikke har nogle interceptions endnu, er han stadig den bedste til at dække op for Pittsburgh Steelers. Han er en sikker tackler, som kun har misset fire tacklinger, hvilket er blandt de bedste i ligaen.

Tennessee Titans

(3-4)

Tennessee Titans er et af de mest stabile hold i NFL. Cheftræner Mike Vrabel har bygget et hold, der kan konkurrere med alle hold, og som altid kæmper med alt, de har kært.

Sæsonen startede med rutinerede Ryan Tannehill som quarterback. Skader har gjort, at han nu er ude og ikke er med i denne kamp. Ind er kommet førsteårsspilleren Will Levis. Helt alene som quarterback er Levis ikke, da også andetårsspilleren Malik Willis byder ind.

Det er Levis, der ofte ender med at kaste bolden. Han spillede en god kamp imod Atlanta Falcons i den seneste kamp og kastede fire touchdowns. Når der kastes, er det ofte efter DeAndre Hopkins, som er en fysisk receiver, der griber bolden, når den kastes i retning af ham.

Forsvaret er kendt som et forsvar uden kendte navne, men der er stadig et par spillere på den defensive linje, der er værd at holde øje med. Især er defensive tackle Jeffery Simmons en af de bedste på sin plads. Han har 4,5 sacks i denne sæson, fem tackles for a loss og syv hits på quarterbacks.

Simmons bakkes op af Harold Landry. Landry har fire sacks, fem tackles for a loss og fem quarterback-hits oveni. Landry er en spiller, der er meget fysisk, og han bruger sin fine størrelse og store styrke til at presse den offensive linje tilbage og ind i quarterbacken

Derrick Henry. Odds og optakt til Pittsburgh Steelers - Tennessee Titans

Derrick Henry, Will Levis og DeAndre Hopkins lægger planer om, hvad der skal ske. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: Pittsburgh Steelers – Tennessee Titans

De to hold har spillet 80 gange mod hinanden. Det seneste opgør endte med en sejr til Pittsburgh Steelers på 19-13, og Pittsburgh Steelers fører det indbyrdes regnskab 48-32.

Pittsburgh Steelers – Tennessee Titans Odds

Der er sat en over/under på 37 point. Pittsburgh Steelers er gjort til lille favorit på tre point.

Tror du på Pittsburgh Steelers, kan du få 1,71 ved Betsson*, mens en sejr til Tennessee Titans giver 2,32 ved Unibet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: To lige hold møder hinanden i en potentielt afgørende kamp

Det er to hold, der er lige på kanten af at kunne være med i playoff. Begge hold er lidt efter de førende hold i deres divisioner, og de skal derfor satse på at komme med i wildcard-runden som et af de bedste hold, der ikke vinder divisionen.

Det er også to ens hold. Begge hold har svært ved at rykke bolden på angrebet, mens forsvaret tillader modstanderne at flytte bolden, men der stopper det også. De er svære at score mange point imod.

Pittsburgh Steelers er det 25. bedste kasteangreb med 192 yards pr. kamp. Løbeangrebet hjælper ikke meget, da det er det 24. bedste med 79 yards pr. kamp. De scorer i snit 16,1 point pr. kamp, hvilket er det 29. bedste. De har kun været over 25 point en gang i denne sæson.

Tennessee Titans har et forsvar, der matcher udmærket op med det angreb. Titans har det 20. bedste kasteforsvar og tillader i snit 232 yards til modstanderne. Løbeforsvaret derimod er noget bedre med og er det 16. bedste og tillader 107 rushing yards til modstanderen.

I snit scorer modstanderen 20 point mod Tennessee, hvilket er det 13. laveste gennemsnit i NFL. Tennessee Titans har kun en gang tilladt modstanderne at score over 25 point.

Pittsburgh Steelers’ forsvar er ret sammenligneligt med Tennessee Titans’. Steelers har det 24. bedste kasteforsvar og tillader 245 yards i snit, mens løbeforsvaret er det femtedårligste, og modstanderen får i snit 137 rushing yards. Men de tillader 21 point pr. kamp, og det er rangeret som nr. 18 i NFL.

Tennessee Titans har udfordringer i kasteangrebet. Det er det tredjedårligste i NFL, og de får i snit 180 passing yards pr. kamp. Løbeangrebet er noget bedre med, hvor Titans er rangeret som det 13. bedste med 115 rushing yards pr. kamp. De scorer i snit 18,9 point, hvilket er 23. bedst i NFL.

Det er to hold, der ligner hinanden meget. Det giver også god mening, da de to trænere har lignende baggrunde og ens tanker om, hvad et hold skal være. Den store forskel er, at Tennessee Titans har et fornuftigt løbeangreb og et fornuftigt løbeforsvar.

Det gør, at vi lurer på, at der kommer under 37 point.

Selvom de to hold har svært ved at stoppe modstanderne, har de også selv meget svært ved at score point.

Det kan meget hurtigt blive en forsvarsskamp, hvor det hele handler om ikke at lave fejl og at få taget de point, der er muligt.

Derfor går vi med under 37 point. Det får vi 1,73 ved bet365 for.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,73
Under: 37 point
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar