18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.10
2/10
Jacob Fearnley – Antoine Bellier
Tipped at 2.10
Bech-avatar
22. jul.
18:30
sport-icon

Anbefalet til

1.83
3/10
Jacob Fearnley – Antoine Bellier
Tipped at 1.83
Bech-avatar
22. jul.
18:30
sport-icon

Anbefalet til

2.01
1/10
GAIS
AIK
Tipped at 2.01
Dagens Spil-avatar
22. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
4/10
Lyngby
FC København
Tipped at 2.37
Higuain-avatar
22. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

2.62
1/10
Lyngby
FC København
Tipped at 2.62
Dagens BetBuilder-avatar
22. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
3/10
Marc-Andrea Hüsler
Bernabe Zapata Miralles
Tipped at 1.83
Bech-avatar
22. jul.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.17
3/10
Samuel Vincent Ruggeri
Richard Gasquet
Tipped at 2.17
Bech-avatar
22. jul.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.21
3/10
Reilly Opelka
Aleksandar Kovacevic
Tipped at 2.21
Bech-avatar
23. jul.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.70
1/10
Malmö FF
KI Klaksvik
Tipped at 1.70
Dagens Spil-avatar
23. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

2.45
1/10
UE Santa Coloma
FC Midtjylland
Tipped at 2.45
Dagens BetBuilder-avatar
23. jul.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.80
1/10
Internacional
Rosario Central
Tipped at 1.80
Frank Pilantra-avatar
24. jul.
02:30
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Mali U23
Israel U23
Tipped at 1.78
Kjaer-avatar
24. jul.
21:00

Philadelphia Eagles – New York Giants: Odds og optakt den 25. december 2023

NFC East byder på det første divisionsopgør mellem de to rivaler Philadelphia Eagles og New York Giants i denne sæson. Gæsterne bringer Tommy DeVito og den pludselige hype, der er for DeVito. Hjemmeholdet kan ikke tåle flere nederlag i denne sæson, hvis playoff ikke skal ende tidligt. Philadelphia Eagles – New York Giants går i gang klokken 22:30 mandag 25. december 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Jalen Hurts. Odds og optakt til Philadelphia Eagles - New York Giants

Er Jalen Hurts blevet rask igen? Ellers kan det blive langt mere interessant, end Philadelphia Ealges ønsker det. (Foto: IMAGO / Newscom World)

Philadelphia Eagles

(10-4)

Det virker til, alt er et problem for Philadelphia Eagles. Tre nederlag i træk, og holdet og trænerstab trykker på alle panikknapper, de kan komme i nærheden af.

Forsvarstræner Sean Desai skal ikke længere bestemme, hvilke spil forsvarerne bruger, men i stedet er det Matt Patricia.

Matt Patricia har erfaring både som cheftræner, forsvarstræner og angrebstræner. Han har mest erfaring som forsvarstræner, men det er ved at være længe siden, Patricia har været kendt som en af de bedste.

Som cheftræner havde Matt Patricia også cornerback Darius Slay under sig, men de havde et voldsomt skænderi, og Slay forlod derfor deres hold, Detroit Lions, dengang.

Cheftræner Nick Sirianni sagde efter seneste kamp mod Seattle Seahawks, hvor Eagles havde muligheder for at vinde, at angrebet prøvede at få modstanderne til at lave fejl og derigennem flytte bolden. Det virker ikke synderligt optimistisk, at man ikke stoler på sine bedste spillere.

Her stopper udfordringerne ikke. Sikkerhedschefen Dom DiSandro har fået karantæne fra at stå på sidelinjen, efter han kom i klammeri med San Francisco 49ers’ forsvarsspiller Dre Greenlaw. Han er (forhåbentligt) ikke specielt vigtig for spillet på banen, men det er et billede på, at alt er kaos for holdet.

Quarterback Jalen Hurts topper alle problemerne af med at være syg. Hurts døjede med sygdom op til seneste kamp mod Seattle Seahawks, og han er ikke rask endnu. Det skulle være en omgang influenza, Hurts døjer med, og han har derfor ikke trænet med i denne uge.

New York Giants

(5-9)

Efter tre sejre i træk kom New York Giants i den grad ned på jorden igen i seneste kamp. Et nederlag på 24 – 6 til New Orleans Saints viste de mangler, et skadesramt New York Giants-hold har.

Da sæsonen begyndte, var Tommy DeVito nr. 3 på listen over quarterbacks. Nu spiller han, og det har i hvert fald givet fansene mere optimisme og begejstring, end de ellers havde. DeVito er forholdsvis mobil og kan løbe rundt, og han er forholdsvis præcis.

Ligesom hos Philadelphia Eagles har der også været uro på de interne linjer i New York Giants. Det er faldet til ro over de seneste sæsoner, men cheftræner Brian Daboll og forsvarstræner Wink Martindale har haft flere offentlige skænderier.

Daboll har talt skænderierne ned og sagt, de kun skændes om, hvem der skal have det sidste stykke pizza. Det er da også noget, der kan skabe store problemer og fjendskaber mennesker imellem, men de seneste sejre har gjort meget godt for relationerne mellem Daboll, Martindale og spillerne.

Forsvaret har udviklet den unge Keyvon Thibodeaux. Han er glimrende til at komme efter modstandernes quarterback. Thibodeaux har også udviklet sig til at være en god forsvarsspiller imod løbespil, og han har 12 tackles for a loss. Han har 11,5 sacks i denne sæson.

Tommy DeVito. Odds og optakt til Philadelphia Eagles - New York Giants

Tommy DeVito er efternavnet til trods ikke i familie med Danny DeVito. Men Tommy er på kort tid blevet en kæmpe fanfavorit i New York. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Match up: Philadelphia Eagles – New York Giants

De to hold har spillet mod hinanden 183 gange tidligere. Det seneste opgør endte med sejr til Philadelphia Eagles på 38 – 7, og de fører også det samlede regnskab med 93-88-2.

Philadelphia Eagles – New York Giants odds

Hjemmeholdet Philadelphia Eagles er store favoritter med et handicap på 13 point. Der er sat en over/under på 42,5 point.

Tror du på Philadelphia Eagles rent, får du 1,15 ved Unibet*, mens en sejr til New York Giants giver 7,00 ved bwin*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Det bliver tæt mellem de to hold

Det er to hold, hvor kaos hersker, mere end de to hold havde håbet på. Hjemmeholdet Philadelphia Eagles er i fuld panik og i stedet for at planlægge et godt langt playoff, virker de til at lede desperat en plan, der kan hjælpe holdet.

New York Giants kom i playoff i forrige sæson, men det var alt for tidligt i forhold til opbygningen af holdet. Det har gjort, at de ikke fik bygget holdet op på den måde, de ønskede, men i stedet måtte satse på, at rutinerede spillere udviklede sig meget, og det har de ikke gjort.

Philadelphia Eagles har – trods uroen – et fint angreb:

 • De har det syvendehøjeste pointgennemsnit med 25,6 pr. kamp
 • Løbeangrebet har det ottendehøjeste snit pr. kamp med 128 yards.
 • Kasteangrebet er lige i midten af NFL med 227 yards pr. kamp.

New York Giants’ forsvar er ikke specielt godt:

 • De tillader ottendeflest point med 24,1 point pr. kamp.
 • Løbeforsvaret er voldsomt udfordret. De tillader fjerdeflest rushing yards med 131 yards pr. kamp.
 • Kasteforsvaret er bedre med men stadig skidt. De tillader 13. flest passing yards med 225 yards pr. kamp.

Philadelphia Eagles’ forsvar har meget specifikke kompetencer:

 • De tillader syvendeflest point imod med 24,4 pr. kamp.
 • Løbeforsvaret er ganske godt, og modstanderne får 94 yards pr. kamp, hvilket er syvendefærrest.
 • Kasteforsvaret er i en helt anden boldgade. De tillader i snit femteflest passing yards til modstanderne med 255 yards pr. kamp.

New York Giants’ angreb er stærkt udfordret:

 • De scorer næstfærrest point pr. kamp med 13,5.
 • Kasteangrebet er det dårligste i NFL med 150 yards pr. kamp.
 • Løbeangrebet er noget bedre med og rangeret som nr. 15 i NFL med 111 yards pr. kamp.

Philadelphia Eagles har tabt tre kampe i træk, hvilket de ellers ikke havde gjort i meget lang tid. Det er mere end to år siden, det sidste skete for holdet. Hvis Eagles vil vinde divisionen, kræver det, at de vinder de tre sidste kampe i grundspillet.

New York Giants virker til at have fundet god moral. Det betyder enormt meget sent i sæsonen. Spillerne spiller for deres fremtid og for at få en kontrakt til næste sæson. Trænerne træner for at have et job næste år. For begge parter vil en god kamp mod Philadelphia Eagles hjælpe enormt meget.

Philadelphia Eagles har ikke vundet stort i denne sæson. Kun to gange har de vundet med mere end 10 point. Omvendt har New York Giants otte gange været involveret i kampe, hvor afstanden har været mere end 10 point.

Vi lurer på, at Philadelphia Eagles ikke dækker handicappet. I USA har man et udtryk, der hedder ”Good teams win. Great teams cover.”. Philadelphia Eagles virker i høj grad til bare at være et ”Good team” snarere end et ”Great team”.

Det er samtidig et rivalopgør og et divisionsopgør, hvor ingen vil lade sig ydmyge. Det gør, at vi tror, New York Giants kommer til at klare sig bedre end forventet.

Samtidig, når Jalen Hurts er syg for Philadelphia Eagles, virker det som mange point at give i forspring. Ved at spille New York Giants med 13 points forspring får vi 1,94 ved Marathonbet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,94
New York Giants plus 13,5
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar