18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.72
4/10
Yulia Putintseva
Sloane Stephens
Tipped at 1.72
Bech-avatar
28. maj.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

1.72
1/10
Malmö FF
Elfsborg
Tipped at 1.72
Dagens Spil-avatar
28. maj.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Breda
Excelsior
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
28. maj.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
1/10
Vasco da Gama
Flamengo
Tipped at 1.82
Frank Pilantra-avatar
2. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

10.00
2/10
EM 2024 – Gruppe Special
Tipped at 10.00
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
2/10
EM 2024 – Hold Mål
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

Philadelphia Eagles – Miami Dolphins: Odds og optakt den 23. oktober 2023

To af de bedste hold i NFL brager sammen denne Sunday Night. Denne kamp er meget muligt et tidligt preview af Superbowl. Philadelphia Eagles- Miami Dolphins går i gang mandag den 23. oktober 2023 klokken 02:20, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Jalen Hurts. Odds og optakt til Philadelphia Eagles - Miami Dolphins

Jalen Hurts med bolden i et “tush push”-spil, som skaber en ny first down. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Philadelphia Eagles

(5-1)

Hvad skete der for Philadelphia Eagles i kampen mod New York Jets? En kamp, hvor de dominerede alle statistikker – desværre også den hvor de lavede flest turnovers – men ellers burde Philadelphia Eagles have vundet.

Selvom de fik mange yards i den kamp, var det også første gang, Philadelphia Eagles blev holdt til under 23 point. Det plejer ellers ikke at være et problem at få scoret point, når de kommer ned til modstanderens goal line.

Quarterback Jalen Hurts er atletisk og stor, og med spillet ”the tush push” er holdet altid godt klædt på i situationer, hvor de skal bruge få yards.

Jalen Hurts kigger ofte efter A.J. Brown, når der kastes. Det er kun sket en gang, at A.J. Brown har grebet for under 125 yards i denne sæson. Han har scoret to touchdowns og har erobret 32 first downs på 42 receptions. Brown er en stor receiver, der kan vinde via sin fysik og størrelse og meget præcise ruter.

På forsvaret har holdet startet sæsonen godt. Det er kun sket to gange, at de har tilladt modstanderen at score over 21 point. Alligevel er der ugler i mosen for den forsvarende vinder af NFC på forsvaret.

Skader i secondary (den bagerste del af forsvaret) er begyndt at hobe sig op. Især er der problemer på safety pladsen, hvor Eagles lige nu kun har to spillere, der har spillet for holdet, som er skadefri. Samtidig er den dygtige cornerback Darius Slay allerede meldt ude for denne kamp.

Det gør, at holdet bliver endnu mere afhængig af den defensive linje. Her er det afgørende, at Hassan Reddick fortsætter sin fine sæson, hvor han har 5,5 sacks og fem tackles for a loss. Men problemerne er også begyndt her. Jalen Carter er ude for denne kamp, og Fletcher Cox er tvivlsom.

Miami Dolphins

(5-1)

Miami Dolphins har et af de farligste angreb i hele NFL. De har flest passing yards, flest rushing yards og har scoret flest point af alle hold.

Chef- og angrebstræner Mike McDaniel er enormt dygtig til at lave spil og kalde de spil, der sætter spillerne i en situation, hvor de kan lykkes.

Det handler om en ting på Miami Dolphins’ angreb. Fart. Meget fart. Af de 10 højeste målte hastigheder har Miami Dolphins de syv og de fem med højeste topfart.

For at understrege, hvor hurtige Miami Dolphins’ angrebsspillere er, har den bedste receiver Tyreek Hill flere gange stillet op til de amerikanske mesterskaber i både 100 meter og 400 meter stafet, og han har udtalt et ønske om at deltage ved OL i Paris i 2024.

Tyreek Hill har en plan om at gribe bolde for 2.000 yards i alt i denne sæson. Han er startet ganske fint og har allerede 814 yards. Det har Hill krydret med at få 35 first downs og seks touchdowns på 42 receptions.

På forsvaret starter det hele med Christian Wilkins. I 2022-sæsonen havde den store defensive tackle 98 tacklinger, hvad der er uhørt højt for en defensive tackle. Wilkins har 3,5 sacks og tre tackles for a loss i denne sæson.

Længere nede ad banen er det safety Javon Holland, der er værd at holde øje med. Udover at Holland har flest tacklinger for holdet med 46, har Holland tre pass deflections (hvor man slår bolden væk fra angrebsspilleren) og tre forced fumbles.

Lige som angrebet har en glimrende træner i Mike McDaniel, har forsvaret i Vig Fangio en trænerlegende, som er kendt for at sikre, at opdækningen altid er god, og at forsvaret har mulighed for at narre modstanderens angreb. 

Jaylen Waddle. Odds og optakt til Philadelphia Eagles - Miami Dolphins

Jaylen Waddle med sin karakteristiske pingvindans efter et touchdown . (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: Philadelphia Eagles – Miami Dolphins

De to hold har spillet mod hinanden 15 gange. Det seneste opgør endte med en sejr til Miami Dolphins på 37-31, og Miami Dolphins fører det indbyrdes regnskab med 9-6.

Philadelphia Eagles – Miami Dolphins Odds

Hjemmeholdet Philadelphia Eagles er gjort til en lille favorit, hvor bookmakerne forventer, de vinder med to point. Der er sat en over/under på 52 point.

Tror du på en hjemmesejr, kan du få 1,75 ved Marathonbet*, mens en sejr til gæsterne giver 2,23 ved Unibet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: To af de bedste angreb

Det er to af de bedste hold i NFL, der mødes denne søndag nat. Det er især de to angreb, der er holdenes styrke, og begge hold kan score point, når de vil.

Miami Dolphins har scoret flest point i NFL, og de har i en enkelt kamp scoret hele 70 point. Det er også det hold, der får flest yards pr. kamp, og de får flest yards både i kasteangrebet og i løbeangrebet.

Philadelphia Eagles er dog ikke langt efter. Ørnene har næstflest yards samlet set på angrebet – kun overgået af Miami Dolphins – men de får lige knap det samme antal point ud af anstrengelserne. Her er de nr. 5.

Løbeangrebet er det næstbedste i NFL, mens kasteangrebet har det niendehøjeste gennemsnit pr. kamp.

Der er lidt forskel på de to forsvarer. Hvor Miami Dolphins tillader 26 point imod – det 26. bedste snit i NFL – er Philadelphia Eagles nede på 20,7, som er det 16. bedste. Kigger vi på, hvor mange yards de to hold tillader pr. kamp, er de ret ens.

Hvor Philadelphia Eagles har det næstbedste løbeforsvar, hvor de tillader 65 rushing yards imod, har Miami Dolphins det 20. bedste løbeforsvar og tillader 114 yards pr. kamp.

De to kasteforsvar er næsten helt identiske. Miami Dolphins tillader 229 yards og er det 19. bedste, mens Philadelphia Eagles tillader 232 yards og er det 20. bedste kasteforsvar.

Kan de to forsvar holde angrebene nede? Det er svært at tro. I Miami Dolphins’ seneste kamp mod Carolina Panthers kom de hurtigt bagud med 14-0, men der var slet ingen rysten på hånden fra Miamis side, og de vendte både hurtigt og let kampen og vandt.

De to hold kan score, som det passer dem. Samtidig er der defensive udfordringer på begge hold. Skader har ramt Philadelphia Eagles, som kommer til at få rigeligt at gøre med at dække op.

Miami Dolphins er stadig ved at vænne sig til træner Fangios defensive system, og det gør, at vi tror, at der kommer over 51,5 point

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,93
Over 51,5 point
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar