18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.82
6/10
LA Lakers
Indiana Pacers
Tipped at 1.82
Andreas Krogh-avatar
10. dec.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

3.15
2/10
LA Lakers
Indiana Pacers
Tipped at 3.15
Andreas Krogh-avatar
10. dec.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

1.95
1/10
Tainan City
Chao Pak Kei
Tipped at 1.95
BettingGuru-avatar
10. dec.
07:00
sport-icon

Anbefalet til

1.59
2/10
AC Taipei
Taichung Futuro
Tipped at 1.59
BettingGuru-avatar
10. dec.
09:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
1/10
Nice
Reims
Tipped at 1.95
Dagens Spil-avatar
10. dec.
14:00
sport-icon

Anbefalet til

3.15
1/10
Everton
Chelsea
Tipped at 3.15
Mads Larsen-avatar
10. dec.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

3.10
4/10
Rayo Vallecano
Celta Vigo
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
11. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Røde Stjerne
Manchester City
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
13. dec.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.07
5/10
Antwerpen
Barcelona
Tipped at 2.07
Stefan Lind-avatar
13. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
5/10
Real Betis
Rangers
Tipped at 2.10
Stefan Lind-avatar
14. dec.
22:00

New York Jets – Los Angeles Chargers: Odds og optakt den 6. november 2023

Jets og Chargers kæmper begge en hård kamp for at spille med om de sjove pladser, og cirka midtvejs i grundspillet brager de sammen i denne rundes Monday Night Game. New York Jets – Los Angeles Chargers går i gang mandag den 6. november 2023 klokken 02:15, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Breece Hall. Odds og optakt til New York Jets - Los Angeles Chargers

Breece Hall hopper og strækker sig ind i endzone og scorer et touchdown. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

New York Jets

(4-3)

Hvad skete der i New York Jets’ seneste kamp mod New York Giants? Hvordan endte den kamp med at blive til en sejr til New York Jets?

Med 28 sekunder tilbage af 4. quarter førte Giants med 10-7 og stod på New York Jets’ 28 yard linje. Det burde aldrig kunne give en sejr til Jets, heller ikke selv om kampen blev vundet i forlænget spilletid.

Det fortæller også meget om New York Jets, at forsvaret holdt modstanderen til få point, mens angrebet selv har svært ved at score point. Angrebet er ramt af skader, og det viser sig.

Det handler om løbespillet på angrebet. Running back Breece Hall får i snit 5,7 yards pr. løbespil, men både Hall og holdet har svært ved at få scoret touchdowns igennem løbespillet. Hall har begge touchdowns, New York Jets har scoret igennem løbeangrebet.

Der er også problemer på vej her. Skader på den offensive linje gør, at det bliver svært at fortsætte med Hall som omdrejningspunkt. Det gør det også svært for reserve-quarterbacken Zach Wilson at undgå kaos og problemer, når han skal kaste bolden.

Forsvaret er en stærk kollektiv enhed. På den defensive linje er det Jermaine Johnson, der er i gang med en gennembrudssæson med fire sacks indtil videre. Det krydrer han med seks tackles for a loss.

Længere nede ad banen er det karismatiske Ahmed ”Sauce” Gardner, der dominerer. Som cornerback er det svært at få gode statistikker, når man spiller godt, for modstanderen kaster bare ikke mod en, og det er dét, der sker for Gardner. Han har kæmpet med en hjernerystelse i de seneste uger, men han træner med igen.

Los Angeles Chargers

(3-4)

Helt som forventet viste Chicago Bears sig som en overkommelig modstander for et stærkt Los Angeles Chargers-hold. Det store spørgsmål er, om det var den kamp, Chargers skulle bruge for at komme tilbage på sporet.

Det hjalp angrebet gevaldigt, at running back Austin Ekeler endelig var frisk og klar til at tage del i angrebsspillet. Ekeler er glimrende til at gribe bolden, hvilket gør, at når modstanderen prøver at sende flere folk efter quarterbacken, kan Ekeler hurtigt få bolden og en masse yards.

Det gør dem også godt, at quarterback Justin Herberts finger efterhånden er helet, og han kan bruge begge hænder til at holde om bolden, så han kan finde sine receivere langt nede ad banen, som Herbert er ekspert til.

Forsvaret er stadig en akilleshæl for Los Angeles Chargers. Skader er et problem, men med rutinerede Joey Bosa og Khalil Mack på den defensive linje handler alt om de to. De bakkes op af den unge Tuli Tuipolotu, som hjælper de to med at rotere eller få pres på modstanderens quarterback.

I opdækningen er det især Darwin James Jr., der er afgørende. Safetyen er klart den bedste til at dække op, men James kan også bruges til alt andet på forsvaret.

Han er en nøglespiller for Los Angeles Chargers’ forsvar, men skader hidtil har ødelagt mange af de planer, holdet har haft med ham.

Austin Ekeler. Odds og optakt til New York Jets - Los Angeles Chargers

Austin Ekeler løber væk fra modstanderne. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: New York Jets – Los Angeles Chargers

De to hold har spillet 38 gange mod hinanden. Det seneste opgør endte 34-28 til Los Angeles Chargers, og Chargers fører det indbyrdes regnskab 23-14-1.

* Los Angeles Chargers har tidligere spillet under navnet San Diego Chargers.

New York Jets – Los Angeles Chargers odds

Los Angeles Chargers er gjort til favoritter med fire point. Der er sat en over/under på 40 point i alt.

Tror du på Los Angeles Chargers, kan du få 1,56 ved bet365*, mens en sejr til New York Jets giver 2,65 ved Mr Green*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Holdene kæmper for playoffs, og det giver duel med point

Det er to hold, der kæmper om den syvende playoffplads, og de er meget tæt på hinanden i den kamp. Kun én sejr adskiller de to hold i kampen om den sidste playoff plads i AFC.

Det er to hold, der matcher godt mod hinanden. De to hold har styrker, som kommer til at stå overfor hinanden, og deres svagheder kommer også til at matche.

New York Jets har NFLs næstdårligste kasteangreb. Vi vidste godt før sæsonen, at quarterback Zach Wilson ikke har det ønskede niveau, men Aaron Rodgers, der blev hentet ind, er stadig skadet. Jets får 164 yards pr. kamp.

Løbeangrebet er noget bedre. Det er gennemsnitligt i antallet af yards pr. kamp, hvor de er rangeret som nr. 18, hvilket giver dem 108 yards pr. kamp.  Jets scorer i snit 18 point pr. kamp, hvilket rangerer som nr. 26 i NFL.

Los Angeles Chargers’ forsvar er ikke meget bedre til at forsvare kastespillet end New York Jets er til at bruge kastespillet på angrebet. Faktisk er de det dårligste forsvar, som i snit giver modstanderen 297 yards pr. kamp.

Løbeforsvaret er bedre med, og det er faktisk det sjettebedste i NFL, som tillader 93 yards i gennemsnit. Modstanderne scorer i snit 24 point imod Los Angeles Chargers, hvilket er nr. 24 i NFL.

New York Jets har et fint kasteforsvar. Det er det femtebedste i NFL, og det tillader modstanderne 184 yards pr. kamp.

Løbeforsvaret er i den helt anden ende. Det er næstdårligst, og det tillader 144 yards pr. kamp. Modstanderne scorer i snit 18,4 point, hvilket er ottendelavest.

Los Angeles Chargers har ikke det bedste løbeangreb. Det er rangeret som nr. 22 og giver 102 yards pr. kamp. Kasteangrebet derimod er stærkt og er sjettebedst i NFL med 258 yards. Chargers scorer i snit 24,9 point pr. kamp, hvilket er niendebedst i ligaen.

Det er således de to holds styrker, der kommer til at stå overfor hinanden, og de to holds svagheder, der tilsvarende står overfor hinanden.

Det bliver afgørende for kampens udfald hvilket hold, der bedst får styr på sine svagheder og udnytter modstanderens udfordringer.

Kigger vi på de to holds pointsnit, er der ikke meget, der tyder på, de kommer over 40 point samlet.

Alligevel lurer vi på, der kommer over 40 point. For Los Angeles Chargers har kun spillet en kamp, hvor der ikke har været over 40 point. For New York Jets er det sket tre gange i denne sæson.

Derfor tror vi, de to hold score rigeligt med point imod hinanden, så de kommer over 40 point. Det får vi 1,93 ved Marathobet for.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,93
Over: 40 point
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar