18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
Mattias Skjelmose
Mathieu van der Poel
Tipped at 1.90
Jesper Carstens-avatar
21. apr.
11:10
sport-icon

Anbefalet til

2.08
4/10
Viborg
Lyngby
Tipped at 2.08
Higuain-avatar
21. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
2/10
Le Havre
Metz
Tipped at 3.40
BettingGuru-avatar
21. apr.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.87
4/10
Aston Villa
Bournemouth
Tipped at 1.87
Higuain-avatar
21. apr.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
1/10
Brest
Monaco
Tipped at 1.77
Dagens Spil-avatar
21. apr.
18:05
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Brøndby IF
FC Midtjylland
Tipped at 1.95
Higuain-avatar
21. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Freiburg
Mainz 05
Tipped at 1.75
BettingGuru-avatar
21. apr.
20:30
sport-icon

Anbefalet til

1.89
4/10
Real Madrid
Barcelona
Tipped at 1.89
Higuain-avatar
21. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Santa Fe
America de Cali
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
21. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
2/10
Vitoria
Bahia
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
21. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.98
2/10
AC Milan
Inter
Tipped at 1.98
SPX-Francesco-avatar
SPX-Francesco
22. apr.
21:45
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Bayer Leverkusen
VfB Stuttgart
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
27. apr.
19:30
sport-icon

Anbefalet til

1.91
3/10
Atalanta
Empoli
Tipped at 1.91
BettingGuru-avatar
28. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
3/10
Brasilien – Top 6
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
1. maj.
01:00

New York Jets – Kansas City Chiefs: Odds og optakt den 2. oktober 2023

NFL fortsætter med en kamp, der før sæsonen lignede, den ville få afgørende betydning for hele NFL. Skader har ødelagt meget, men det bliver stadig spændende at følge opgøret mellem New York Jets og Kansas City Chiefs. New York Jets- Kansas City Chiefs går i gang kl. 02:20 mandag den 2. oktober 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Mekti Bekton. Odds og optakt til New York Jets - Kansas City Chiefs

Mekti Bekton ærgrer sig over en fejl fra New York Jets. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

New York Jets

Fire spil nåede Aaron Rodgers at spille som startende quarterback for New York Jets. På det fjerde spil sprang Rodgers en akilleshæl, og det ligner, at han ikke kommer i kamp mere i denne sæson.

Det er han dog uenig i, og han mener selv igennem meget moderne medicinsk behandling med tilhørende operation, og … alternativ behandling, at han er klar om senest otte uger.

Det er Zach Wilson, der i stedet starter som quarterback. Han har været starter for New York Jets de seneste to sæsoner, men da han ikke blev vurderet god nok, skiftede man til Rodgers.

Der er også allerede stærke rygter om, at flere holdkammerater er utilfredse med Wilson. Rygterne er stærke nok til, at cheftræner Robert Salah har måtte forholde sig til dem.

Det er heller ikke fordi, modstanderne i denne kamp, Kansas City Chiefs, frygter Wilson. Willie Gay, er forsvarsspiller for Kansas City Chiefs, har sagt, at New York Jets vil gøre alt for at undgå, at Zach Wilson skal kaste bolden. Av.

Det er en udfordring for New York Jets. Løbeangrebet var ikke godt i seneste sæson, og det er ikke startet markant bedre. Det er rimelig effektivt, hvor ca. hvert femte løbespil giver en ny first down, men det er lige lidt nok, når kasteangrebet ikke kan være med.

Forsvaret er heller ikke startet alt for godt. Det skulle ellers have været et af ligaens bedste, men starten har været besværlig. Den defensive linje, der skulle kunne sacke efter lyst og behov, snitter i de første tre kampe to sacks pr. kamp. Det havde man håbet ville være højere.

Længere nede ad banen har safety Jordan Whitehead startet sæson ganske fint. Tre interceptions er en rigtig godkendt start på sæsonen. Whitehead er den eneste fra New York Jets, der har grebet interceptions, og det er en udfordring. Der skal andre spillere på banen og byde ind med gode spil.

På cornerback-pladsen har den unge Ahmed ”Sauce” Gardner været en del i vælten efter den seneste kamp mod ærkerivalerne fra New England Patriots. Efter kampen har Gardner anklaget New England Patriots-quarterbacken Mac Jones for at spille beskidt og slå Gardner i Gardners ædle dele.

New York Jets er tre kampe inde i sæsonen allerede i gang med at blive til lidt af et kaos. Som de plejer at være. De har vundet en kamp og tabt to af de første tre kampe.

Kansas City Chiefs

Kansas City Chiefs er som forsvarende Super Bowl-vindere underlagt en masse forventninger. Det er især på angrebet, hvor quarterback Patrick Mahomes, vil trække de store overskrifter og forventninger. Indtil videre er holdet startet med to sejre og et nederlag.

Mahomes er en quarterback, der er god til at narre modstanderens forsvar, og finde løsninger i situationer, hvor det ikke burde kunne lade sig gøre. Mahomes har en evne til at finde en fri medspiller langt nede ad banen.

En af dem. Mahomes ofte kigger efter, er tight end Travis Kelce. Kelce har åbent sagt, at netop fordi quarterback Mahomes ofte finder ekstra tid, og fordi Mahomes kan lide kreative løsninger, tillader Kelce sig at løbe nogle af ruterne anderledes end planlagt.

Det gør det svært at dække op for et forsvar, hvis ingen andre end de to ved, hvad der sker, og der ikke er nogen systematik i deres spil.

De andre våben på angrebet er meget unge og laver fra tid til anden fejl, som gør, at Mahomes stoler meget mere på Kelce end de andre. Løbespillet er bygget op om den unge Isaih Pacheco, som er en fysisk og smidig spiller. Det gør, at han kan skabe yards, selv når forsvaret forventer, Pacheco får stukket bolden i maven.

Forsvaret er også ungt, men det er startet sæsonen meget stærkt. Onde tunger vil pege på, at sejren mod Chicago Bears kom mod et dårligt hold, men det er stadig imponerende at holde en modstander til nul point i de første tre quarters. På det tidspunkt var de fleste af starterne taget ud, da man førte 41-0.

Det starter med den erfarne Chris Jones, som alle de unge spillere læner sig opad. Jones spiller på den defensive linje, hvor han altid finder modstanderens ømme punkter og får ødelagt de planer, modstanderne har lagt.

Længere nede ad banen er den unge cornerback Trent McDuffie en meget aktiv cornerback, der dækker fint op og kombinerer det med at være en sikker tackler. Faktisk er McDuffie en af de få cornerbacks i NFL, der er den mest tacklende på sit hold.

Travis Kelce. Odds og optakt til New York Jets - Kansas City Chiefs

Travis Kelce scorer et touchdown imod Chicago Bears. Hvor gange scorer Kelce i denne kamp? (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: New York Jets – Kansas City Chiefs

De to hold har spillet 40 gange mod hinanden. Det seneste opgør endte med en 35-9-sejr til Kansas City Chiefs, og Chiefs fører det indbyrdes regnskab med 20-19-1

New York Jets – Kansas City Chiefs Odds

Kansas City Chiefs regnes som storfavoritter, og bookmakerne har givet New York Jets et forspring på 9,5 point. Bookmakerne har sat over/under på 42,5 point.

Kansas City Chiefs får du 1,25 for ved ComeOn*. En New York Jets-sejr giver 4,60 ved Unibet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Der kommer mange point

Det bliver svært for New York Jets at gøre alt for meget mod Kansas City Chiefs. New York Jets’ forsvar er startet noget dårligere end forventet, hvor man har det 16. bedste kasteforsvar og tillader i snit 222 yards imod.

Samtidig tillader man i snit 129 rushing yards imod. Det er det niendedårligste forsvar. Til gengæld scorer modstanderne 20 point imod, hvilket er det 12. bedste forsvar.

Det tyder på, de lader modstanderen få alle de yards, de ønsker, men de kan stoppe modstanderen fra at score touchdowns. Omvendt scorer New York Jets’ angreb ikke mange point selv. Faktisk har man det dårligste pointsnit med 14 point pr. kamp. Det er ikke godt nok til at vinde mange kampe.

Kansas City Chiefs derimod har ret fine statistikker. Kasteforsvaret tillader 178 yards imod i snit, hvilket er det sjettebedste i NFL. Løbeforsvaret tillader 102 yards pr. kamp, hvilket er det 11. bedste i NFL. Man tillader 13,3 point imod, hvilket er fjerdebedst.

Angrebet scorer i snit 26 point – og hele 41 i den seneste kamp – og det er niendebedst i NFL. Kasteangrebet snitter 275 yards pr. kamp, hvilket er det femtebedste. Løbeangrebet giver 114 yards pr. kamp, som er tiendebedst i ligaen.

Det tyder på, at det kommer til at handle om Chiefs. Og de har i den grad fundet melodien. Spørgsmålet er, om de vinder med 10 point, eller om de to hold sammen kan score mindst 43 point. Her tror vi mest på, at de to hold sammen scorer over 43 point.

Kansas City Chiefs er begyndt at score mange point, og når først der er gang i Mahomes og Kelce, stopper de ikke, før sæsonen er slut. Derfor går vi med over 42,5 point. Det får vi 2,00 for ved bet365

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,00
Over 42,5 point
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar