18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
Mattias Skjelmose
Mathieu van der Poel
Tipped at 1.90
Jesper Carstens-avatar
21. apr.
11:10
sport-icon

Anbefalet til

2.08
4/10
Viborg
Lyngby
Tipped at 2.08
Higuain-avatar
21. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
2/10
Le Havre
Metz
Tipped at 3.40
BettingGuru-avatar
21. apr.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.87
4/10
Aston Villa
Bournemouth
Tipped at 1.87
Higuain-avatar
21. apr.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
1/10
Brest
Monaco
Tipped at 1.77
Dagens Spil-avatar
21. apr.
18:05
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Brøndby IF
FC Midtjylland
Tipped at 1.95
Higuain-avatar
21. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Freiburg
Mainz 05
Tipped at 1.75
BettingGuru-avatar
21. apr.
20:30
sport-icon

Anbefalet til

1.89
4/10
Real Madrid
Barcelona
Tipped at 1.89
Higuain-avatar
21. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Santa Fe
America de Cali
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
21. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
2/10
Vitoria
Bahia
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
21. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.98
2/10
AC Milan
Inter
Tipped at 1.98
SPX-Francesco-avatar
SPX-Francesco
22. apr.
21:45
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Bayer Leverkusen
VfB Stuttgart
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
27. apr.
19:30
sport-icon

Anbefalet til

1.91
3/10
Atalanta
Empoli
Tipped at 1.91
BettingGuru-avatar
28. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
3/10
Brasilien – Top 6
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
1. maj.
01:00

New York Giants – Seattle Seahawks: Odds og optakt den 3. oktober 2023

NFL-sæsonen er startet skuffende for hjemmeholdet New York Giants, mens gæsterne Seattle Seahawks er fortsat med deres overraskende gode spil fra sidste sæson. Opgøret mellem New York Giants og Seattle Seahawks spilles 02:15. New York Giants- Seattle Seahawks går i gang 02:15 3. oktober 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Daniel Jones. Odds og optakt til New York Giants - Seattle Seahawks

Daniel Jones er på jorden efter et sack. Han skal bruge mere hjælp fra sine holdkammerater (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

New York Giants

New York Giants har startet sæsonen med skader til vigtige spillere. Alt tyder på, at New York Giants skal bruge sin fjerde offensive linje kombination til denne kamp, og det er problematisk.

Den offensive linje skal ses som en enhed, der arbejder sammen, og hele tiden hjælper hinanden. Det er svært, når mindst en spiller skal skiftes ud fra kamp til kamp.

Det hjælper heller ikke, at stjerne-runningbacken Saquon Barkley er skadet med en ankelskade. Det gør, at hvis New York Giants skal have et godt løbeangreb, hænger rigtig meget på quarterback Daniel Jones. Man prøvede i den seneste kamp med Matt Breida, og selvom han i snit får 4,4 yards pr. løbespil, er det længste løb, Breida har i år på blot otte yards.

Når Daniel Jones kaster, leder han ofte efter Darren Waller, der spiller tight end. Waller er den eneste spiller, Jones kaster til, der er høj og stor. Herudover er det ofte Parris Campbell, der kigges efter.

Campbell har grebet 11 bolde i de første tre kampe, men han har i alt kun fået 47 yards ud af det. Det er lige i underkanten af, hvad der er godt nok med det antal grebne bolde.

Forsvaret er startet meget langsomt, og har slet ikke haft samme succes som i 2022-sæsonen. To sacks er det blevet til i de første tre kampe, og det er slet ikke nok. Hele planen på forsvaret går ud på at ramme modstanderens quarterback, og når det ikke lykkedes, er det problematisk.

Det eneste der kan opveje det, er, hvis man skaber interceptions. Det lykkedes heller ikke for New York Giants, der ikke har fået en turnover (hvor forsvaret tager bolden fra angrebet). Når det bliver kombineret med et problem med at få taklet modstanderen, bliver det svært.

Forsvarstræner Wink Martindale har sagt op til denne kamp, at de har trænet specifikt på at tackle modstanderne, når de kan. Det er aldrig godt, når det er en udfordring. Statistisk er det heller ikke godt. Det eneste sted, hvor New York Giants’ forsvar ikke er et af de tre dårligste er i tilladt passing yards, hvor de er nr. 18.

Seattle Seahawks

Seattle Seahawks ligner et hold før 2022-sæsonen, der skulle til at bygge noget ungt op igen, og ventede på muligheden for at finde den næste quarterback. Man satsede på den rutinerede Geno Smith, der har været reserve i mange år i New York Jets.

Det har vist sig at være et klogt valg. Geno Smith spiller med lyst, friskhed og mod som meget få quarterbacks gør. Smith er altid klar til at kaste bolden langt, og gerne til spillere som egentlig er dækket op.

Det er noget, som de to rutinerede receivere D.K. Metcalf og Tyler Lockett nyder godt af. De griber det meste, der bliver kastet i deres retning, og især Metcalf er godt til at komme langt ned ad banen og få en masse yards på den måde.

Løbeangrebet bruger Kenneth Walker III som den primære runningback. Walker III er en alt-eller-intet runningback, som enten skaber mange yards, eller bliver tacklet meget tidligt. Her hjælpes Walker III bestemt ikke af, at de to unge offensive tackles Abraham Lucas og Charles Cross er ude med skader.

Forsvaret har altid været cheftræner Pete Carrolls store styrke. Især er Carroll god til at lære sine spillere at dække op, hvorfor holdet ofte har gode cornerbacks og safeties. Den unge førsteårsspiller Devon Witherspoom har startet sæsonen stærkt med en del taklinger, og pass deflections (hvor spilleren slår bolden væk før den kan gribes).

Til denne kamp bliver de også forstærket af safety Jamal Adams, som har været skadet i knap et helt år. Adams er en spiller, der ofte bruges til at ramme modstandernes quarterback, og til at få modstandernes angreb til at gøre ting hurtigere, end de har lyst til.

Det har dog knebet lidt med at spille godt på forsvaret. Den eneste defensive statistik hvor man ikke er i bund fem, er i tilladt rushing yards pr. kamp, hvor man har det sjettebedste forsvar.

Geno Smith. Odds og optakt til New York Giants - Seattle Seahawks

Geno Smith kaster bolden ofte og langt. Odds og optakt til New York Giants – Seattle Seahawks (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: New York Giants – Seattle Seahawks

De to hold har spillet 20 gange mod hinanden. Det seneste opgør endte med 27-13 til Seattle Seahawks og det står helt lige i de indbyrdes opgør med 10 sejre til hvert hold.

New York Giants – Seattle Seahawks Odds

Bookmakerne forventer en helt lidt kamp, hvor Seattle er gjort til en lille favorit med et point.

Bookmakerne har sat over/under pointantal til 47 point.

New York Giants giver odds 2,10 ved Betfair*, mens Seattle Seahawks giver 1,88 ved Unibet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Det bliver en klar sejr til gæsterne

Det er to hold, der har svært ved at stoppe modstanderne fra at score point. Hjemmeholdet New York Giants tillader i snit 32,7 point imod, mens Seattle Seahawks er på 29,3 point. Det gør, at New York Giants lige nu er det hold, der er rangeret som nr. 30 på den liste, mens Seattle Seahawks er nr. 29. på samme liste.

Den store forskel kommer på angrebet. Hvor New York Giants’ angreb ikke er meget bedre end forsvaret, er Seattle Seahawks’ angreb rigtig godt. Seattle har det fjerdehøjeste pointsnit pr. kamp. Det kommer på trods af, at de yards man får i både kastespillet og løbet spillet er lige omkring midten i NFL. Det er et effektivt angreb, der ikke skal have mange chancer for at score.

New York Giants derimod har det næstlaveste pointsnit pr. kamp. Blot 14,3 point bliver der scoret i snit. Ligesom Seattle Seahawks er de andre statistikker ikke alt for gode, og det ser svært ud for Giants, hvis de ikke snart finder på noget godt på angrebet.

Det gør, at vi tror Seattle Seahawks vinder på Asian Handicap +1,5. Seattle Seahawks har en del af holdet, der fungerer godt, og med Pete Carroll som cheftræner, er det kun et spørgsmål om tid, før forsvaret begynder at spille godt igen. Giants har tabt to gange til hold, der er stærke, og regner med at skulle spille med om playoffpladserne. Den ene sejr er kommet over et Arizona Cardinals hold, som er ved at bygge op igen.

Seattle Seahawks derimod har slået et stærkt Detroit Lions hold, og Carolina Panthers som også ser ud til at få en svær sæson. Nederlaget er kommet til et overraskende velspillende Los Angeles Rams hold. Seattle Seahawks spiller på et højere niveau end New York Giants, og det giver dem en sejr på mindst to point. Det får vi 2,02 for ved Marathonbet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,02
Seattle Seahawks +1,5 point
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar