18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.82
6/10
LA Lakers
Indiana Pacers
Tipped at 1.82
Andreas Krogh-avatar
10. dec.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

3.15
2/10
LA Lakers
Indiana Pacers
Tipped at 3.15
Andreas Krogh-avatar
10. dec.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

1.95
1/10
Tainan City
Chao Pak Kei
Tipped at 1.95
BettingGuru-avatar
10. dec.
07:00
sport-icon

Anbefalet til

1.59
2/10
AC Taipei
Taichung Futuro
Tipped at 1.59
BettingGuru-avatar
10. dec.
09:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
1/10
Nice
Reims
Tipped at 1.95
Dagens Spil-avatar
10. dec.
14:00
sport-icon

Anbefalet til

3.15
1/10
Everton
Chelsea
Tipped at 3.15
Mads Larsen-avatar
10. dec.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

3.10
4/10
Rayo Vallecano
Celta Vigo
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
11. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Røde Stjerne
Manchester City
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
13. dec.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.07
5/10
Antwerpen
Barcelona
Tipped at 2.07
Stefan Lind-avatar
13. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
5/10
Real Betis
Rangers
Tipped at 2.10
Stefan Lind-avatar
14. dec.
22:00

New Orleans Saints – Jacksonville Jaguars: Odds og optakt den 20. oktober 2023

Thursday Night Football fortsætter med en kamp mellem to hold, der har været ustabile i de første seks runder, og som begge har brug for en sejr. Opgøret mellem New Orleans Saints- Jacksonville Jaguars går i gang fredag d. 20. oktober 2023 klokken 02:15, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Derek Carr. Odds og optakt til New Orleans Saints - Jacksonville Jaguars

Derek Carr giver bolden til Alvin Kamara i et forsøg på at få gang i angrebet. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

New Orleans Saints

(3-3)

Det er nye tider i New Orleans Saints. Hvor de for ca. 10 år siden havde et voldsomt stærkt angreb med Drew Brees som quarterback og Sean Payton som cheftræner, er det i dag forsvaret, der er styrken.

De sidste otte kampe af forrige sæson holdt New Orleans Saints modstanderen til under 21 point. I de første seks kampe i denne sæson er det kun sket en gang, at en modstander har scoret over 21 point.

Det starter med Carl Granderson på den defensive linje. Fire sacks og syv tackles for a loss har Granderson startet sæsonen med. Han bakkes op af den erfarne Cameron Jordan, som altid er en pestilens for modstanderen.

Længere nede ad banen er cornerback Marshon Lattimore en af de bedste til at dække op. Lattimore er en fysisk cornerback, som meget gerne vil tackle, når modstanderen prøver at løbe bolden imod New Orleans Saints.

På angrebet mente Saints, at Derek Carr skulle hentes ind før denne sæson. Carr fik en stor kontrakt og skulle erstatte Jamais Winston, som nu er nr. 2 som quarterback. De to er diametrale modsætninger.

Hvor Winston tager chancer og gerne kaster bolden langt, er Carr en mere præcis men noget mere forsigtig quarterback, der sjældent tager chancer.

Carr kan ellers kaste til den unge Chris Olave, som er hurtig, og som er god til at få modstanderne til misse en tackling. Det gør, at Olave har 22 first downs på 32 receptions.

Ellers er det running back Alvin Kamara, som griber bolde, der kastes i retning af ham, men flere sæsoners slid på kroppen har gjort, at han ikke har samme smidighed som tidligere.

Jacksonville Jaguars

(4-2)

Jacksonville Jaguars kom til seneste runde endelig tilbage til USA efter at have spillet to kampe i London. De har nu vundet de tre seneste kampe i træk. Sejrene er kommet på baggrund af, at forsvaret har snøret sækken til og ikke tilladt modstanderen mere end 20 point.

Især er Josh Allen på den defensive linje begyndt at spille op til sit potentiale. Syv sacks, seks tackles for a loss, og 11 gange har Allen ramt modstandernes quarterback til at kaste bolden hurtigere end ønsket.

Han bakkes op af en stærkt spillende safety i Andre Cisco. Cisco har i denne sæson virkelig taget et skridt frem, når han er i opdækning. Cisco er begyndt at lokke modstanderne til at kaste bolden i bestemte områder, og her slår han til og griber bolden selv.

På angrebet er Trevor Lawrence ved at udvikle sig til en superstjerne. Lawrence er meget præcis, træffer hurtige beslutninger og er langt mere atletisk, end man lige tror. Det gør, at Jacksonville Jaguars kan bruge ham til mange ting, og at forsvaret aldrig ved, hvor de har Lawrence.

En ting, de kan vide sig sikker på, er, at den første holdkammerat, Lawrence kigger efter, er Calvin Ridley. Ridley er en receiver, der løber meget præcise ruter, og det gør, at Lawrence altid ved, hvor Ridley er. Samtidig har receiveren stærke hænder, hvilket gør, at han griber og holder næsten alt, der kastes imod ham.

Trevor Lawrence. Odds og optakt til New Orleans Saints - Jacksonville Jaguars

Trevor Lawrence jubler over et touchdown med holdkammeraten Christian Kirk i baggrunden. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: New Orleans Saints – Jacksonville Jaguars

De to hold har spillet mod hinanden syv gange. Det seneste opgør endte med en sejr til New Orleans Saints på 13-6, og dermed fører New Orleans Saints det indbyrdes regnskab 5-2.

New Orleans Saints – Jacksonville Jaguars Odds

New Orleans Saints er blevet gjort til en lille favorit, hvor Jacksonville Jaguars har fået ét points forspring af bookmakerne. Der er sat en over/under på 40 point.

Tror du på en hjemmesejr, kan du få 1,88 ved Betsson*, mens en sejr til gæsterne giver 2,02 ved Unibet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: To gode forsvar brager sammen

Det er to hold, der har spillet godt forsvarsspil denne sæson. De tre seneste kampe for begge hold har ingen af modstanderne scoret mere end 20 point. Især er New Orleans Saints godt spillende på forsvaret, hvor de i deres seneste sejr på udebane slet ikke tillod New England Patriots at score point.

New Orleans Saints har omvendt ikke fundet nøglerne til et konsistent angreb endnu. De har selv kun scoret mere end 20 point en gang. Det var i den føromtalte sejr mod New England, hvor de vandt 34-0. Mere problematisk er det, at Derek Carr kun tre gange har kastet for over 200 yards.

De problemer har Jacksonville Jaguars ikke. Trevor Lawrence har i fem af de første seks kampe kastet for over 200 yards, og Travis Etienne Jr. har fået gang i løbeangrebet for holdet. De har også scoret over 25 point tre gange i denne sæson.

New Orleans Saints har fremtvunget turnovers i alle deres kampe hidtil i sæsonen og holder modstanderne fra bare at få yards. Det er kun sket i to kampe, at modstanderne har fået over 300 yards samlet mod dem.

Jacksonville Jaguars har ”kun” i fem af deres første seks kampe fremtvunget turnovers på forsvaret. De tillader i modsætning til New Orleans Saints gerne yards til modstanderne men holder dem fra at score. Det er kun sket to gange, at Jacksonville Jaguars har holdt modstanderen til under 300 yards.

Det gør, at vi tror, der kommer under 40 point i denne kamp. Selvom Jacksonville Jaguars spiller fint angrebsspil, er det alligevel to gode forsvar, der står overfor hinanden.

Vi tror, det kommer til at handle mere om at undgå, at modstanderen score alt for mange point, end det handler om selv at score mange point.

Derfor går vi med under 40 point. Det får vi 1,92 ved Marathonbet for.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,92
Under 40 point
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩Skriv et svar