18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.82
6/10
LA Lakers
Indiana Pacers
Tipped at 1.82
Andreas Krogh-avatar
10. dec.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

3.15
2/10
LA Lakers
Indiana Pacers
Tipped at 3.15
Andreas Krogh-avatar
10. dec.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

1.95
1/10
Tainan City
Chao Pak Kei
Tipped at 1.95
BettingGuru-avatar
10. dec.
07:00
sport-icon

Anbefalet til

1.59
2/10
AC Taipei
Taichung Futuro
Tipped at 1.59
BettingGuru-avatar
10. dec.
09:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
1/10
Nice
Reims
Tipped at 1.95
Dagens Spil-avatar
10. dec.
14:00
sport-icon

Anbefalet til

3.15
1/10
Everton
Chelsea
Tipped at 3.15
Mads Larsen-avatar
10. dec.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

3.10
4/10
Rayo Vallecano
Celta Vigo
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
11. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Røde Stjerne
Manchester City
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
13. dec.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.07
5/10
Antwerpen
Barcelona
Tipped at 2.07
Stefan Lind-avatar
13. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
5/10
Real Betis
Rangers
Tipped at 2.10
Stefan Lind-avatar
14. dec.
22:00

New England Patriots – Miami Dolphins: Odds og optakt den 18. september 2023

NFL-sæsonen fortsætter med et divisionsopgør mellem et hjemmehold, der prøver nye ting, mens gæsterne skal fortsætte de fine offensive takter med et opgør mellem New England Patriots og Miami Dolphins. New England Patriots – Miami Dolphins går i gang kl. 02:20 mandag 18. september 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Mac Jones skal have mere hjælp, hvis han skal undgå at blive ramt igen. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

New England Patriots

New England Patriots er et hold, man formentlig kender, selvom man ikke følger med i NFL. Holdet var en sand magtfaktor i starten af dette årtusinde og op gennem 10’erne.

Det sker meget sjældent, at man har succes i flere årtier. Cheftræner Bill Belichick har været i spidsen for holdet siden år 2000. Det er en stor del af holdets succes. Den anden del af succesen var quarterback Tom Brady. Brady er nu væk fra holdet, da han er stoppet helt.

Mac Jones har taget over som quarterback, og dette er det tredje år, hvor Jones er starter. Der er faktisk stadig tvivl, om Jones er den rigtige quarterback. Det skyldes i høj grad den struktur, Patriots satte omkring Mac Jones. I 2022 ansatte man Matt Patricia som angrebstræner, hvilket var første gang i Patricias karriere, han skulle være angrebstræner.

Det gik ikke godt. Det virkede meget uorganiseret, og det endte med, at de hentede den tidligere offensive træner Bill O’Brian ind igen. Det virker til at have gjort holdet godt. Eller i hvert fald Mac Jones. De involverede langt flere spillere i den første kamp i kastespillet, og de brugte flere receivere end tidligere.

Holdet tabte den første kamp i denne sæson til Philadelphia Eagles med 25:20 på hjemmebane. Det var dog ikke det eneste problem i den kamp. Fire af de fem startende på den offensive linje blev skadet og er tvivlsomme til denne kamp.

Hvis de ikke spiller, kræver det, at Bill O’Brian bliver meget kreativ og får gjort det nemt for Mac Jones at spille. En af løsningerne bliver at gøre brug af løbeangrebet og Rhamondre Stevenson.

Forsvaret har altid været Bill Belichicks primære fokus, og der hvor Belichick oftest har haft sit fokus. Et Belichick-forsvar er kendetegnet ved at sørge for, at kun én af modstanderens angrebsspillere må være farlig for holdet.

New England Patriots’ forsvar vil i høj grad være afhængigt af, om Kyle Dugger og den meget unge førsteårsspiller, Christian Gonzales, kan få dækket modstanderens receivere op.

Ellers er det den ligeledes unge førsteårsspiller Keion White, der skal prøve at tackle modstanderens quarterback.

Miami Dolphins

Miami Dolphins kommer til kampen efter at have vundet den første kamp mod Los Angeles Chargers med 36:34 på udebane. Det er et hold, hvor angrebet er i højsædet, og hvor de altid forsøger at score mange point.

Det starter med cheftræner Mike McDaniel, som er god til at sætte sine spillere i scene på baggrund af deres evner. Her har de to wide receivere i Jaylen Waddle og Tyreek Hill, som er enormt hurtige.

Faktisk taler man om i USA, at det spil, der er sværest at stoppe, er ”Tyreek Hill løber hurtigt og langt ned ad banen”. Det er også tæt på ustoppeligt, hvis Hill først er oppe i fart og får bolden. I kampen mod Los Angeles Chargers greb Hill bolde for over 200 yards. Det var tæt på at være en rekord i NFL.

Manden, der fordeler boldene mellem de to, er Tua Tagovailoa. Han er noget så sjældent som en venstrehåndet quarterback, og han er i gang med sin fjerde sæson i NFL. Men han er stadig præget af tiden, før han begyndte i NFL.

Tagovailoa fik en alvorlig hofteskade, før han startede i NFL, og det gør, at han har svært ved at få meget kraft i sine kast.

Løbeangrebet var ikke meget værd i 2022-sæsonen. De startede heller ikke fantastisk mod Los Angeles Chargers, hvor de fik 3,5 yard i snit pr løbeangreb. Hvis ikke det bliver bedre, vil alle modstandere bruge alle kræfter på at stoppe de to receivere.

På forsvaret har man skiftet forsvarstræner op til denne sæson. Ind er kommet den rutinerede Vic Fangio, som er kendt som en defensiv guru. Især kan Fangio skabe et solidt opdækningssystem, der kan forvirre modstanderne.

Her har Fangio en glimrende defensiv linje. Det bliver ført an af den defensive tackle Christian Wilkens, som er meget svær at blockere og især i løbespil. Herudover spiller Bradley Chubb altid en rolle i kampen for at ramme quarterbacks.

De startede ikke fremragende på forsvaret, da de tillod 34 point imod. Det skulle ligne træner Fangio dårligt, hvis han ikke laver om på nogle ting, der vil forhindre, at de tillader så mange point imod.

Tyreek Hill. Odds og optakt til New England Patriots-Miami Dolphins

Tyreek Hill gør det, han er bedst til – at gribe bolde (IMAGO / Icon Sportswire)

Match up: New England Patriots – Miami Dolphins

De hold har spillet 115 gange. Det seneste opgør endte 23-21 til New England Patriots d. 1. januar 2023, men Miami Dolphins fører den indbyrdes statistik med 60-55

New England Patriots – Miami Dolphins Odds

Gæsterne fra Miami Dolphins er favoritter til at vinde kampen. Bookmakerne vurderer, at de vil vinde med tre point.

En sejr til Dolphins står i odds 1,72 hos NordicBet*. Tror du på Patriots, er der odds 2,40 at hente hos NordicBet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Point, point og atter point i Boston

Hjemmeholdet kommer til kampen under et tidligt pres. Skulle de tabe denne kamp, vil de allerede være to kampe efter Miami i divisionen, og det vil gøre det svært at komme med i playoff.

For New England Patriots vil det handle om at finde mere stabilitet på angrebet, mens Miami Dolphins skal prøve at gøre det lidt bedre på forsvaret.

Det gør, at vi tror, de to angreb vil score point. Vi lurer på, at der kommer over 47,5 point, hvilket vi får odds 2,00 for ved bet365.

*Reklamelink

bet365
2,00
Over 47,5 point
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩Skriv et svar