18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.70
1/10
Chelsea
Liverpool
Tipped at 1.70
Dagens Spil-avatar
25. feb.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.88
4/10
OB
Brøndby IF
Tipped at 1.88
Higuain-avatar
25. feb.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

2.20
5/10
Real Betis
Athletic Bilbao
Tipped at 2.20
PC Betting-avatar
25. feb.
16:15
sport-icon

Anbefalet til

3.40
4/10
AGF
FC Midtjylland
Tipped at 3.40
Higuain-avatar
25. feb.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
3/10
Londrina EC
Maringa FC
Tipped at 1.57
BettingGuru-avatar
25. feb.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.88
5/10
Marseille
Montpellier
Tipped at 1.88
Jens Bøye-avatar
25. feb.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Liverpool FC
Nacional
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
25. feb.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.75
4/10
Real Madrid
Sevilla
Tipped at 2.75
Higuain-avatar
25. feb.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.08
3/10
Instituto
Godoy Cruz
Tipped at 2.08
BettingGuru-avatar
26. feb.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.62
4/10
Sheffield U.
Arsenal
Tipped at 1.62
MJN1999-avatar
4. mar.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.75
4/10
Oscar Awards 2024
Tipped at 2.75
Jesper Carstens-avatar
11. mar.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

3.25
3/10
Oscar Awards 2024
Tipped at 3.25
Jesper Carstens-avatar
11. mar.
01:00

Minnesota Vikings – Chicago Bears: Odds og optakt den 28. november 2023

NFC Nord er pivåben, og Minnesota Vikings kan nå at vinde det hele. Chicago Bears spiller for deres fremtid. Divisionskampen bliver afgørende for begge hold men på vidt forskellige måder. Minnesota Vikings – Chicago Bears går i gang klokken 02:15 den 28. november 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Camryn Bynum. Odds og optakt til Minnesota Vikings - Chicago Bears

Camryn Bynum viser sine evner som forsvarsspiller og forhindrer en modstander i at gribe bolden. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Minnesota Vikings

(6-5)

Det har været noget af en sæson for Minnesota Vikings. De begyndte med tre nederlag på stribe og var 1-4 i uge 5. Siden er det blevet til fem sejre og et nederlag. Her stopper sæsonens udfordringer ikke. En af de bedste receivere i NFL, Justin Jefferson, er skadet og har været ude i de seneste fem kampe.

Den rutinerede quarterback Kirk Cousins er også ramt af en skade. Han er ude for hele sæsonen. Da reserven Jaren Hall også er skadet, måtte Vikings enten vælge at opgive alt eller forsøge at handle hurtigt. De hentede derfor Josh Dobbs ind.

Dobbs er startet glimrende. I de første tre kampe har han completed 65,6% af sine kast og kun kastet en interception. Samtidig er han blevet sacket seks gange, hvilket er ganske fint.

Den første kamp, Dobbs spillede for Minnesota Vikings, er allerede legendarisk, da Dobbs ikke anede, hvilke spil der blev kaldt. Det gjorde, at både træner Kevin O’Connell og resten af angrebet måtte forklare det helt simpelt for ham.

Forsvaret er noget af en oplevelse. Forsvarstræner Brian Flores er den forsvarstræner, der har kaldt flest blitzes – spil hvor man sender mere end fire mand efter modstandernes quarterback – og den der har sendt otte mand i opdækning oftest. Det er et alt-eller-intet forsvar.

Den unge safety Camryn Bynum er en af de spillere, der har nydt godt af træner Flores’ tilgang. Bynum bruges over hele banen og har et halvt sack, en forced fumble og to interceptions. Det har han krydret med 91 tacklinger.

Chicago Bears

(3-8)

En af de nyere traditioner i NFL er, at Chicago Bears’ cheftræner og quarterback skal bruge de sidste kampe i en sæson på at overbevise omverdenen om, at de er de rette til jobbet. Denne sæson er ikke anderledes, og cheftræner Matt Eberflus og quarterback Justin Fields har de resterende seks kampe til at vise, de er de rette.

Justin Fields er ellers en de mest eksplosive og elektriske playmakers i hele NFL. Fields vejer 103 kg og er stadig ofte den både hurtigste, smidigste og den der kan skifte fra topfart til at stå stille eller omvendt hurtigst. Fields har samtidig en meget stærk arm, der kan bruges til at kaste bolden langt og præcist.

En af de spillere, Fields kigger efter, når der skal kastes, er DJ Moore. Moore blev hentet ind før denne sæson for at hjælpe Fields, og han har bidraget med 59 grebne bolde for 889 yards. 14 af dem har været for mindst 20 yards, og Moore har scoret seks touchdowns.

Forsvaret har været voldsomt udskældt efter det seneste nederlag til Detroit Lions. Bears førte med 12 point i 4. quarter, men et totalt sammenbrud i de sidste fem minutter tillod modstanderne at komme tilbage og vandt. Især har cheftræner Matt Eberflus været kritiseret, da han skiftede stjernerne ud.

Bears manglede især Montez Sweat, der sad ude til sidst. Den defensive linjemand er hentet ind i løbet af sæsonen for at kunne presse modstandernes quarterback. Sweat har i de første tre kampe kvitteret med et sack og en tackle for a loss.

DJ Moore. Odds og optakt til Minnesota Vikings - Chicago Bears

DJ Moore jubler med holdkammeraten Khalil Herbert over en scoring. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: Minnesota Vikings – Chicago Bears

De to hold har spillet mod hinanden 125 gange i historien. Det seneste opgør endte med sejr til Minnesota Vikings på 19 – 13, og de fører også det samlede regnskab med 66-57-2.

Minnesota Vikings – Chicago Bears odds

Minnesota Vikings er gjort til lille favorit med et handicap på tre point. Der er sat en over/under på 43 point.

Tror du på Minnesota Vikings, får du 1,69 ved Marathonbet*, mens en sejr til Chicago Bears giver 2,40 ved bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: NFC Nord er tæt. Udnytter Minnesota Vikings det?

Det er to hold, hvor sæsonen er gået vidt forskelligt. Minnesota Vikings var før sæsonen usikker på niveauet men håbede på en fin sæson, mens det for Chicago Bears var forventningen, at de skulle vise, de kan være med på højeste niveau.

Minnesota Vikings har trods udfordringer klaret sig ganske fint. De har en reel mulighed for at vinde divisionen, og den chance havde de før sæsonen taget imod med kyshånd. Det er både angrebet og forsvaret, der hjælper til.

Minnesota Vikings har på angrebet det 11. højeste pointsnit i NFL. De scorer 23 point. Kasteangrebet er glimrende og har det tredjehøjeste gennemsnit med 266 yards pr. kamp. Løbespillet er ikke samme sted. Faktisk er det dét femtedårligste med 93 yards pr. kamp.

Chicago Bears har omvendt tilladt det fjerdehøjeste pointsnit imod. 26 point scorer modstanderne pr. kamp, og kasteforsvaret er det syvendedårligste og tillader i gennemsnit 245 yards. Løbeforsvaret derimod er det næstbedste og tillader 79 yards pr. kamp.

Minnesota Vikings’ forsvar tillader 20,9 point pr. kamp, hvilket er det 15. højeste. Kasteforsvaret er det 17. bedste med 226 yards pr. kamp. Løbeforsvaret er det syvendebedste og tillader modstanderne 94 yards pr. kamp.

Chicago Bears’ angreb scorer pr. kamp 20,9 point, hvilket er det 19. bedst. Kasteangrebet er ottendedårligste og giver 184 yards pr. kamp. Løbeangrebet derimod er godt med og er det fjerdebedste og giver 139 yards pr. kamp.

Derfor tror vi, der kommer point. Den første kamp, de to hold mødtes, var begge hold i gang med en dårlig stime, og Minnesota Vikings er sidenhen kommet i gang.

Chicago Bears spiller i den grad for deres fremtid, hvor alle trænere og spillere skal vise, hvad de kan for at have et job i NFL i næste sæson.

Det gør, at vi tror, der kommer over 43 point. Det får vi 1,94 for ved Marathonbet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,94
Over: 43 point
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar