18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.70
3/10
EM 2024 – Hold Point
Tipped at 1.70
BettingGuru-avatar
17. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
4/10
Rumænien
Ukraine
Tipped at 2.25
Higuain-avatar
17. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.80
1/10
Belgien
Slovakiet
Tipped at 1.80
Dagens Spil-avatar
17. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.22
3/10
Belgien
Slovakiet
Tipped at 2.22
BettingGuru-avatar
17. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Østrig
Frankrig
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
17. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.73
1/10
Atletico MG
Palmeiras
Tipped at 1.73
Frank Pilantra-avatar
18. jun.
01:30
sport-icon

Anbefalet til

1.80
2/10
Tyrkiet
Georgien
Tipped at 1.80
BettingGuru-avatar
18. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

7.50
2/10
Copa America – Topscorer
Tipped at 7.50
BettingGuru-avatar
20. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.71
3/10
USA
Bolivia
Tipped at 1.71
BettingGuru-avatar
24. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Albanien
Spanien
Tipped at 1.75
MJN1999-avatar
24. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Copa America – Hold Point
Tipped at 1.78
BettingGuru-avatar
25. jun.
00:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
3/10
Colombia
Paraguay
Tipped at 1.82
BettingGuru-avatar
25. jun.
02:00

Los Angeles Chargers – Chicago Bears: Odds og optakt den 30. oktober 2023

Det er en kamp, hvor begge hold forsøger at finde tilbage i resultatmæssig balance, når Los Angeles Chargers og Chicago Bears mødes. Det er også en kamp, hvor flere Los Angeles Chargers-folk møder deres gamle hold Chicago Bears. Husk, at da klokken bliver sat en time tilbage i Danmark, spilles den allerede kl. 01:20 30. oktober 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Khalil Mack. Odds og optakt til Los Angeles Chargers - Chicago Bears

Khalil Mack møder denne nat endnu et tidligere hold. Første gang han mødte et tidligere hold i denne sæson i Las Vegas Raiders, fik han seks sacks (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Los Angeles Chargers

(2-4)

Los Angeles Chargers er et af de hold, man altid kan stole på i NFL. De bedste spillere er blandt de bedste i NFL, men skader og underlige ting, der kun rammer Los Angeles Chargers, gør, at de aldrig er blandt de bedste hold i NFL.

De spiller også altid tætte kampe, der bliver afgjort til sidst. Her var kampen mod Kansas City Chiefs noget af en forandring.

Det var den første kamp i denne sæson, der endte med mere end en scores forskel. Det blev til et nederlag på 31-17. Her var anden halvleg stærkt kritisk, da angrebet slet ikke scorede point. Det gør det svært at vinde i NFL.

Det var anden kamp i træk, at Los Angeles Chargers scorede 17 point og tabte. De to kampe har quarterback Justin Herbert også døjet med en langfinger på venstre hånd, der har været brækket.

Det gør, at Herbert kun kan få bolden i shotgun, da bolden ellers rammer en meget øm finger. Kasteangrebet i de to kampe har været fint.

Herbert har kastet for henholdsvis 227 og 259 yards i de to kampe, hvilket er okay. Det er problematisk, at den unge Josh Palmer er skadet og tvivlsom, for det er den spiller, Herbert kigger efter, når der skal skabes mange yards.

På forsvaret er det de to defensive ends, Joey Bosa og Khalil Mack, det hele starter med. Joey Bosa har i flere sæsoner døjet med skader, men lige nu er han frisk (eller så frisk som man kan være efter seks kampe i NFL).

Khalil Mack har syv sacks i denne sæson, men de seks kom i samme kamp mod det første hold, Khalil Mack spillede NFL for, Las Vegas Raiders.

Chicago Bears

(2-5)

Chicago Bears er begyndt at vise lidt liv igen. De har hentet to sejre i de tre seneste kampe hvor især forsvaret har steppet op og er begyndt at spille godt. I de tre seneste kampe har de ikke tilladt modstanderen at score mere end 19 point.

Der er faktisk ikke en spiller, hvor man kan sige, det er den spiller, man skal holde øje med. Det virker til, at chef- og forsvarstræner Matt Eberflus har fået alle på forsvaret lige til at spille lidt bedre og fået alle til at være lidt bedre, end deres spil hidtil i NFL har vist.

På angrebet har der også været fremgang. I kasteangrebet har det hjulpet, at de er begyndt at give bolden meget og ofte til holdets bedste spiller, D.J. Moore.

Han har bortset fra den første kamp i denne sæson været den spiller med flest receiving yards i alle kampe for holdet, hvor især kampen i uge fem mod Washington var markant. Her greb Moore bolde for 230 yards.

Angrebet har alligevel udfordringer. Quarterback Justin Fields har beskadiget et ledbånd i sin højre tommelfinger og kan ikke holde om en football.

Ind er kommet førsteårsspilleren Tyson Bagent. Bagent spillede på et lavt niveau i college og blev slet ikke valgt i draften. Bagent har alligevel imponeret i den halvanden kamp, han har spillet. Bagent kaster bolden hurtigt og rimelig præcist men ofte meget kort og uden at tage store chancer.

Sidder der læsere, som tænker, at de har hørt navnet Bagent før, er det ikke umuligt. Tyson Bagents far har vundet VM i den noble sportsgren armlægning hele 28 gange.

Tyson Bagent. Odds og optakt til Los Angeles Chargers - Chicago Bears

Tyson Bagent leder efter holdkammerater, der er frie, mens den offensive linje sikrer ham tid. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Match up: Los Angeles Chargers – Chicago Bears

De to hold har spillet 13 gange. Det seneste opgør endte med sejr til Los Angeles Chargers på 17-16. Chicago Bears fører det indbyrdes regnskab 7-6.

*Note: Los Angeles Chargers har tidligere heddet San Diego Chargers.

Los Angeles Chargers – Chicago Bears Odds

Los Angeles Chargers er gjort til favorit til at vinde med ni point.

Over/under pointantal er sat til 46 point.

Tror du på Los Angeles Chargers, kan du få 1,27 ved Marathonbet*, mens en sejr til gæsterne giver 4,50 ved Betsson*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Kapløbet mod 20 point kan vise sig at være nok i denne kamp

Det kræver et godt og sundt helbred at være Los Angeles Chargers-fan. Det er som regel tæt, og det bliver altid spændende til sidst.  Det er sjældent kedeligt at følge holdet fra Los Angeles.

For tiden handler det om quarterback Justin Herberts helbred, og om han kan få sin brækkede finger gjort klar igen. For Los Angeles Chargers’ angreb handler alt om kasteangrebet.

Deres løbeangreb er ganske middelmådigt, da det rangerer som det sekstendebedste i ligaen. De får 111 yards pr. kamp.

Kasteangrebet derimod rangerer som det ottendebedste, og snitter pr. kamp 252 yards. De scorer i snit 24 point pr. kamp, og det er ellevtebedst i NFL.

Det kræver, at angrebet får gang i Herbert og hans relation til Keenan Allen. De har i flere år haft en god relation, og det er godt, for Allen er den bedste receiver for holdet.

Chicago Bears’ forsvar er blevet bedre de seneste kampe. Især har løbeforsvaret vist store forbedringer. I 2022-sæsonen var det også ganske dårligt og tillod flest rushing touchdowns og næstflest rushing yards. Lige nu tillader forsvaret femtefærrest rushing yards med 82 pr. kamp.

Kasteforsvaret har stadig udfordringer, hvor de har det 29. bedste kasteforsvar. De tillader 257 yards til modstanderen pr. kamp.

Her har problemet hidtil været todelt. Mange skader til både cornerbacks og safeties, men her lysner det. Spillerne er ved at være klar igen, og den seneste kamp mod Las Vegas Raiders var første kamp i stærkeste opstilling.

Bears’ andet problem er, at de ikke får sacket modstanderens quarterback. T.J. Edwards, der er linebacker, og Yannick Ngakoue, der er defensive end, har begge hver to sacks og deler førstepladsen på holdets liste over sacks. Det kan også ses ved, at de tillader 28. flest point imod med 26,9 point i snit.

Chicago Bears’ angreb er begyndt at komme igang. Det starter med den offensive linje, hvor især førsteårsspilleren Darnell Wright viser store evner. Darnell Wright holdt helt Las Vegas Raiders-stjernen Maxx Crosby fra sacks eller andre gode stats for en defensive lineman. Det gjorde han sågar med en skadet skulder, der hæmmede ham, og flere gange kunne Wright kun bruge en arm til at blocke.

Når den offensive linje fungerer, fungerer løbespillet som regel også. Bears får lige nu femteflest rushing yards pr. kamp med 141 yards.

Kasteangrebet er stadig udfordret og får i snit 183 yards pr. kamp, hvilket er 27. bedst i NFL. De scorer 22,6 point i snit pr. kamp, hvilket rangerer som det 13. bedste.

Los Angeles Chargers kan vise sig at være den helt rette modstander til at få gang i kasteangrebet. Chargers tillader i hvert fald flest passing yards pr. kamp med 310 yards til modstanderne.

Løbeforsvaret er bedre med. De tillader 11. færrest yards med 96 rushing yards pr. kamp. Der er problemer med at holde modstanderen fra at score, da Chargers er det 25. bedste med 25,8 point tilladt imod.

Selvom de to hold scorer fint med point selv og tillader mange point, har begge hold skadesproblemer til centrale spillere på deres angreb. Begge startende quarterbacks har problemer med en hånd – for den ene nok til ikke at spille – og vi lurer på, at der kommer under linjen med 46 point.

Det er to hold, der er i den høje ende af at score og tillade point, men Chicago Bears har i de tre seneste kampe fået gang i forsvaret igen.

Los Angeles Chargers kommer fra en stime på to kampe i træk, hvor de har scoret 17 point. Samtidig er det et gensyn med det tidligere hold for både stjernespilleren Khalil Mack og cheftræner Brandon Staley, som har sit speciale på forsvaret.

Det gør, at vi også tror, at Los Angeles Chargers’ forsvar vil være klar til at spille op til sit potentiale, og at det bliver en kamp, hvor begge angreb får det svært.

Derfor går vi med under 46 point. Det får vi 1,95 ved bet365 for.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,95
Under: 46 point
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar