18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

3.40
4/10
AGF
FC Midtjylland
Tipped at 3.40
Higuain-avatar
25. feb.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
3/10
Londrina EC
Maringa FC
Tipped at 1.57
BettingGuru-avatar
25. feb.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.88
5/10
Marseille
Montpellier
Tipped at 1.88
Jens Bøye-avatar
25. feb.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Liverpool FC
Nacional
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
25. feb.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.75
4/10
Real Madrid
Sevilla
Tipped at 2.75
Higuain-avatar
25. feb.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.08
3/10
Instituto
Godoy Cruz
Tipped at 2.08
BettingGuru-avatar
26. feb.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.62
4/10
Sheffield U.
Arsenal
Tipped at 1.62
MJN1999-avatar
4. mar.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.75
4/10
Oscar Awards 2024
Tipped at 2.75
Jesper Carstens-avatar
11. mar.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

3.25
3/10
Oscar Awards 2024
Tipped at 3.25
Jesper Carstens-avatar
11. mar.
01:00

Los Angeles Chargers – Baltimore Ravens: Odds og optakt den 27. november 2023

Hjemmeholdet Los Angeles Chargers spiller altid tætte kampe, der ofte ender med at handle om sidste spil. Gæsterne Baltimore Ravens derimod dominerer som regel modstanderne og er lige nu det bedste hold i AFC. Hvad kommer til at ske i denne kamp? Los Angeles Chargers – Baltimore Ravens går i gang klokken 02:20 den 27. november 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller Cashpoint. 

Keenan Allen. Odds og optakt til Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens

Keenan Allen koncentrerer sig om at gribe bolden. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Los Angeles Chargers

(4-6)

To nederlag i træk til hold fra NFC Nord har ikke gjort Los Angeles Chargers godt. Cheftræner Brandon Staley virkede også meget opgivende og kort for hovedet, da han blev bedt om at evaluere den seneste kamp på den efterfølgende pressekonference.

Her kunne Brandon Staley ellers passende kigge på sig selv. Udover at være cheftræner er han nemlig også ansvarlig for forsvaret, og det er ikke på et niveau, man kunne forvente, når der bruges den mængde af ressourcer, som der bliver brugt. Forsvaret er det forsvar i NFL, der tillader flest spil på mindst 20 yards.

Det er ikke kun træner Staley, der virker frustreret. Quarterback Justin Herbert virkede også frustreret og gav meget tydeligt udtryk for det i løbet af kampen mod Green Bay Packers. Den normalt glade, venlige og positive Herbert virkede til at være rasende over holdkammeraternes manglende forståelse for det tidspres, de var under.

En spiller, Herbert nok ikke er frustreret over, er den rutinerede Keenan Allen, der i de første 10 kampe har grebet 83 bolde for 1.011 yards og syv touchdowns. Den rutinerede Allen er en solid og stabil spiller, der er endnu vigtigere, efter nr. 2 receiver Mike Williams er skadet for resten af sæsonen.

På forsvaret er det vigtigt, at den rutinerede Khalil Mack spiller op til sit høje niveau. Macks normale makker på den defensive linje Joey Bosa er skadet og ude for resten af sæsonen.

Baltimore Ravens

(8-3)

Baltimore Ravens har ikke samme frustration som Los Angeles Chargers. Faktisk er de lige nu det bedste hold i AFC målt på resultater.

De slog divisionsrivalen Cincinnati Bengals i den seneste kamp og fik også næsten sikret sig divisionen, da de nu fører med to sejre.

Kampen var dog ikke problemfri. Den vigtige og gode tight end Mark Andrews brækkede anklen og er ude i denne kamp. Da Ravens ikke lige har en tight end på et niveau, der kan tage over for Andrews, må de finde på andre løsninger.

Quarterback Lamar Jackson har da også flere andre muligheder, når han skal kaste. Den unge førsteårsspiller Zay Flowers har allerede flest grebne bolde for holdet med 53 for 588 yards.

Flowers har – sammen med de tre andre topreceivere for holdet – været på skadeslisten for denne uge og er tvivlsom til kampen.

På forsvaret er linebacker Roquan Smith i gang med en stor sæson. Selvom det ikke bliver til mange interceptions, fumbles eller sacks, har Smith 118 tacklinger for sæsonen, og flere nævner ham som årets bedste forsvarsspiller i NFL

Den unge Justin Madubuike, der spiller defensive tackle, er også en glimrende forsvarsspiller. Han er i sit fjerde år i NFL i gang med en gennembrudssæson, hvor han indtil videre har leveret 9,5 sacks.

Lamar Jackson. Odds og optakt til Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens

Lamar Jackson med bolden i hænderne. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: Los Angeles Chargers – Baltimore Ravens

De to hold har spillet mod hinanden 14 gange tidligere. Det seneste opgør endte med sejr til Baltimore Ravens på 34 – 6, og Baltimore Ravens fører også det samlede regnskab 8-6.

* Los Angeles Chargers har tidligere spillet under et andet navn

Los Angeles Chargers – Baltimore Ravens odds

Baltimore Ravens er gjort til lille favorit med et handicap på 3,5 point. Der er sat en over/under på 48 point i alt.

Tror du på Baltimore Ravens, får du 1,60 ved Marathonbet*, mens en sejr til Los Angeles Chargers giver 2,60 ved Unibet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos Cashpoint.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Der kommer point

De to hold er på vej i hver sin retning. Hvor Los Angeles Chargers havde håbet på at kunne være en kandidat til Super Bowl før sæsonen, ligner det aktuelt et hold i opløsning og frit fald. Baltimore Ravens derimod er en reel kandidat til Super Bowl denne sæson.

Los Angeles Chargers spiller ellers mange tætte kampe. Bortset fra tre opgør i sæsonen er alle deres kampe endt med en forskel på maksimalt syv point.

Sådan går det ikke for Baltimore Ravens. Kun fire kampe er endt indenfor syv points forskel. De har i hver af de seneste fem kampe scoret mindst 31 point, og omvendt har de kun en gang i sæsonen tilladt modstanderne over 24 point.

Los Angeles Chargers har et godt kasteangreb. De har det niendebedste kasteangreb med 248 yards og scorer i snit 25,9 point. Det er det ottendebedste pointgennemsnit. Løbeangrebet er rangeret som nr. 18 med 105 yards pr. kamp.

Baltimore Ravens’ forsvar har det næstlaveste pointgennemsnit scoret imod i denne sæson. 16,1 point tillader de pr. kamp. Især er kasteforsvaret godt med, og det er det tredjebedste med 169 yards pr. kamp. Løbeforsvaret er nr. 13, og modstanderne får 103 yards pr. kamp.

Los Angeles Chargers’ forsvar er lige knap på samme niveau. Løbeforsvaret gør det godt og rangeret som det 12. bedste med 102 yards. Kasteforsvaret er det dårligste i NFL og tillader modstanderne 291 yards pr. kamp. Modstanderne scorer 23,8 point, og det rækker til en rangering som nr. 23.

Baltimore Ravens scorer point. De har det fjerdehøjeste gennemsnit i NFL med 27,6 point. Løbeangrebet er det bedste i NFL med 155 yards pr. kamp, mens kasteangrebet giver 211 yards pr. kamp. Det er rangeret som det 20. bedste i NFL.

Der burde være muligheder for point i denne kamp. Især kan Baltimore Ravens score point, og vi ved, at Los Angeles Chargers med Justin Herbert kan følge med.

Det plejer holdet i hvert fald at gøre, og det ser vi ingen grund til, de ikke gør igen.

Derfor går vi med over 48 point. Det får vi 1,93 for ved Marathonbet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,93
Over: 48 point
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar